Ok, pred skoraj 3 leti sem sicer že pisala v tole temo, pa bom malo posodobila spisek

..
Torej:
Hrana:
- jajca (razen pogojno kot sestavina testa, če se jih ne čuti / vidi)
- olive
- kapre
- meso & mesni izdelki (paštete, salame, klobase...)
- morski sadeži, kaviar
- svež paradižnik (razen češnjevega, če je res čvrst - ta je pa super)
- česen
- rdeča pesa, rdeče zelje, repa
- večina vložene zelenjave (kumarice, čebulice, paprika...)
- gorčica, majoneza, ajvar in podobno
- pšenični zdrob
- mlinci
- testenine iz jajčnega testa
- bele žemlje, običajen kruh v štrucah
- hren
- olje (olivno ima sploh nagravžen vonj & okus)
- čokolešnik & Co.
- želatina
- rozine (razen v čokoladni oblekci

)
- sadni bonboni, gumi bonboni
- sadne napolitanke, Jaffa piškoti
- razni 'umetni' hrustljavi flipsi
- mladi sir, kajmak in podobne sveže bele gmote na tržnicah
- toast (še posebej bel)
- marmelade z nizkim sadnim deležem
- francoska solata, krompirjeva solata, testeninska solata ipd.
- goveja / kokošja juha
- zrele banane
- nekisle sorte jabolk
- rdeče & črno grozdje
- sladka smetana živalskega izvora
- mehka mocarela v slanici (čist brez veze oz. brez okusa

; čvrsta v vakuumu je pa božanska)
- pa tudi krompirja nimam preveč v čislih (nazadnje sem ga jedla pred par leti)
Pijača:
- v bistvu vse, razen navadne vode in nesladkanih čajev (se pravi: kava, kakršenkoli alkohol, sadni nektarji, gazirane pijače, sadni sirupi, mleko...)