Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
swinga
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a swinga »

Yazmeen napisal/-a:Aja Swinga, pol pa nimava iste zadeve u mislih...k tist k jst mislm, ni u prahu. Je pa u taki škatlci k so ponavad pudri u prahu. A si sigurna, da je v prahu?

sigurna sm k se nanaša s čopičem.
http://www.escentual.co.uk/isroot/Escen ... 040037.jpg
lej to je to, sam tm sm vidla da so notr kr še zeleni odtenki pa modri;)[/url]
cokolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

ZELEN KOREKTOR?

Neprebrana objava Napisal/-a cokolina »

Mislim da je vmes zelen odtenek preprosto zato ker prekriva rdečo...

torej.... v šoli smo se učili o barvnem krogu....kjer se barve ki si ležijo nasproti uničijo...če je res da je korektor zelen je preprosto zato da ga nanesemo na pordelo kožo(zaradi mozoljev recimo)... in tako naprej...
če imamo recimo plavico...bi nam profesionalna maskerka nanesla nanj puder ki vleče na oranžno oziroma rumeno....

vsaj tako te učijo na tečaju ličenja...

barvni krog: http://www.planet-lepote.com/23.html

na strani spodaj..
PuZa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: s0mewheRe 0ver The RainB0w..

Neprebrana objava Napisal/-a PuZa »

4_maya napisal/-a:a je kera že probala une palčke ki jih uporabiš če se kej pri nanašanju make-upa zmotiš? tiste palčke ki ji moraš najprej prelomiti se mi zdi da postane vlažna, pa potem kaksno crto od eylinerja popraviš/zbrišeš. zgledajo kot mini palčke za ušesa (sam da niso ;) )

Js jih mam... ja no ko palčko prelomiš, na eno stran steče tekočina- kao neko olje in s tem gre kr fajn odstranit maskaro in use naše pacanje z očk :P

Sem pa probala te palčke najprej za popravljanje MU, sam mi ni odgovarjalo, mau je preveč mastno use skup, pa js sem še tak talent da sem bla na koncu še cela bol spacana ko pa prej ane... Za odstranjevanje mi je pa kul, jih mam kr u torbici če slučajn prespim pri komu pa si morm na hitr spucat očke :razz:

:lol:
..BaBy Anwh0w I`ll Get An0thEr T0y..
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pupa007 »

Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 15:31, skupaj popravljeno 1 krat.
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Jaz sem si pred časom kupla tiste nalepke za nohte, ki naj bi noht spet skup zlimale, ko je počen. Pa nisem nekak zadovoljna: 1. nalepke so prevelike, 2: tega sploh negre tak lepo spilit, kot je prikazano in 3: nohti so celi lepljivi :?
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie »

Kupla tiste papirčke, ki popivnajo odvečno maščobo iz kože...Kr ok zadevca.
Sploh pa je tale Essence smešno poceni, kakšnih ličil pa raje ne bi kupovala... :?
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

js sem si pa včerej kupla lističe za francosko manikuro in so šit od šita... katastrofa! niti prilepijo se ne na nohte....
drugače sem paa zadovoljna s kozmetiko tega proizvajalca...
My dreams are my reality...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

J.Lo napisal/-a:Jaz sem si pred časom kupla tiste nalepke za nohte, ki naj bi noht spet skup zlimale, ko je počen. Pa nisem nekak zadovoljna: 1. nalepke so prevelike, 2: tega sploh negre tak lepo spilit, kot je prikazano in 3: nohti so celi lepljivi :?
Tud jas mam te nalepke, pa so čisto zanič. Drugače mam pa par stvari od te firme ko so mi všeč (kroglice za lička, lakec z bleščicami..). Zadnič pa sem za darilo dobila tablete, ki jih daš v vodo in naj bi kao mel pol bele nohte, če jih 10min namakaš v tem. Nohte sem mela iste, če ne še hujše ko prej, pa še smrdelo je po kloru, fuj :?
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

*pupika* napisal/-a:js sem si pa včerej kupla lističe za francosko manikuro in so šit od šita... katastrofa! niti prilepijo se ne na nohte....
drugače sem paa zadovoljna s kozmetiko tega proizvajalca...

to ti pa težko verjamem...sem kupila in porabila vsaj 5 paketov teh lističev in so bili vsi O.K.!! :D
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

potem pa so bli moji škart roba :?
My dreams are my reality...
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Včer kupla en kup zadev, tko za probo. Zvečer sem si nanesla čist mal kremice za matiranje na čelo, dons mam pa tam polno mozoljčkov. :roll: Uni mat lističi so pa sicer še kr, ampak mi vs puder z nosa poberejo (nalahko prtisnem) tko da brezveze, bolš da se obrišem in še enkrat napudram. :? Kupla sem še robčke za odstranjevanje mejkapa in sem jih dejansko 5 porabla, da sm mela filing, da je šlo dol. :?

Zadeve so sicer kjuuuut, ampak zaenkrat ne morm rečt, da sm blazno zadovoljna...
now I have you sleeping next to me ... and this is home
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

men so pa te lističi fuul fini... se mi ne zdi, da bi mi kej pudra dol pobral.
o robčkih za odstranjevanje MUpa je pa brezveze sploh besede zgubljat ker so katastrofa....

sem kupla pa eno zložljivo krtačo od essence in mi je še prov ni uspel uničit...

vitamine base coat mi tut blazno ustreza, pa mi do sedaj ni še noben utrjevalec pomagal...sej se bo ta tut verjetno premislil :?
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

J.Lo napisal/-a:Jaz sem si pred časom kupla tiste nalepke za nohte, ki naj bi noht spet skup zlimale, ko je počen. Pa nisem nekak zadovoljna: 1. nalepke so prevelike, 2: tega sploh negre tak lepo spilit, kot je prikazano in 3: nohti so celi lepljivi :?

Se strinjam, te nalepke so cist brezvezne. Isto kot da bi si selotejp nalimala na noht :?
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

swinga napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:Aja Swinga, pol pa nimava iste zadeve u mislih...k tist k jst mislm, ni u prahu. Je pa u taki škatlci k so ponavad pudri u prahu. A si sigurna, da je v prahu?

sigurna sm k se nanaša s čopičem.
http://www.escentual.co.uk/isroot/Escen ... 040037.jpg
lej to je to, sam tm sm vidla da so notr kr še zeleni odtenki pa modri;)[/url]

To ni korektor, ampak bronzing puder. Nanasa se pa s copicem, tko da se razlicni odtenki itak zmesajo med sabo.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

u_k_i napisal/-a:men so pa te lističi fuul fini... se mi ne zdi, da bi mi kej pudra dol pobral.
o robčkih za odstranjevanje MUpa je pa brezveze sploh besede zgubljat ker so katastrofa....
Jas sem si enkrat sposodla ta robček od kolegice in sem dejansko mogla drgnit make up z oči, zjutraj pa sem mela oči tako vnete in rdeče, da se še 3 dn nisem mogla naličit :willnicht: Pol mi je ena krema z lekarne pomagala, hvalabogu :roll:
I laugh at gilded butterflies.
Odgovori