Visoke pete
-
- Sramežljivka
Jes sm se tut tko s petkami "razvadla", da dejansko u supergah ne znam več hodt..pa to se po ene 10 min še navadm,sam pol me pa stegna pečejo...
a se je keri že to nardil? Itaq pa mene res že čakajo krčne žile...
Drugač pa ja-peeeeeetkeeee...
Full jih rada nosm pa dost dam na to da so v redu narjene...nč glede znamk,ampk da k jih dam gor,da se mi noga čis uleže not...ni pol problemov
Nosm večinoma 10-12 cm...pa ene dvojne mam od Peka in jih odsvetujem...res so tko slabo narjeni...podplat je k lis papirja,usak kamenček čutš pa fuuul hitr začnejo noge pečt...do zdj sm bla še najbl zadovolna z Bato..

Drugač pa ja-peeeeeetkeeee...

Nosm večinoma 10-12 cm...pa ene dvojne mam od Peka in jih odsvetujem...res so tko slabo narjeni...podplat je k lis papirja,usak kamenček čutš pa fuuul hitr začnejo noge pečt...do zdj sm bla še najbl zadovolna z Bato..
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska
Ah petke... Tistih ful visokih ne nosim, ker se ne počutim dobr z njimi, pa še gleženj me začne bolet, ker sem mela poškodovanga
Mam raje tko minimalno petko, pa balerinke. Ne rabim neke ful visoke pete, ker mam že tko ful douge in suhe noge in tud brez visokih pet pridejo lepo do izraza

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Jest nikol ne hodim v takih petah, da bi me noge bolele tko, da vrjemte, da se dajo tut udobne petke najdt in poj sploh nimaš filinga, da jih maš gor. Mam pa petke bolj okol 6,7 cm ne lih unih 10 al pa 12 cm. Če znaš hodit v petah in maš ene udobne petke (ne rečmo kšnih takih k je 12 cm peta + podplat + en trakec
) ni nobenga problema...

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Pete so zakon ...
Punce, pete so zakon:
1) ven porinejo rit in prsi.
2) z gležnji se ne da mehčat koraka, pomeni, da hodite bolj na trdo in potem
spredaj lepše shake-a.
3) lepo je videt žensko, ki se pri hoji malo matra; sploh na kakih kockah.
4) previsoke pete ne obstajajo
5) treba jih je znat nosit - nekatere potem bolj krčite kolena, pa je narobe ... kolena morajo bit čim bolj stegnjena, da se potem v bokih lepo moovate in shake-ate.
Mal se potrudte, no!
1) ven porinejo rit in prsi.
2) z gležnji se ne da mehčat koraka, pomeni, da hodite bolj na trdo in potem
spredaj lepše shake-a.
3) lepo je videt žensko, ki se pri hoji malo matra; sploh na kakih kockah.
4) previsoke pete ne obstajajo
5) treba jih je znat nosit - nekatere potem bolj krčite kolena, pa je narobe ... kolena morajo bit čim bolj stegnjena, da se potem v bokih lepo moovate in shake-ate.
Mal se potrudte, no!
Men so ful všeč takšni čevlčki, na tak način -->>
Sam, kaj ko imajo vsi tako visok podplat, da bi bila s temi čevlji velika 190 cm
Zdej iščem čevlčke na tak način ampak s pol nižjim podplatom ... nič ne najdem.
In pol sm čist čudna v trgovini, k jih tko zasanjano opazujem

Sam, kaj ko imajo vsi tako visok podplat, da bi bila s temi čevlji velika 190 cm

Zdej iščem čevlčke na tak način ampak s pol nižjim podplatom ... nič ne najdem.
In pol sm čist čudna v trgovini, k jih tko zasanjano opazujem

* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *