Jst se že zdj 10 minut podpisujem, ker mam dolg ime in priimk, skupi 17 črk! In če bi mela oba priimka po poroki...rajš ne Jst bi sam njegovga imela, razn, če se neb recimo pisu Pizdek, Drekač, al pa kej tazga
Oba.
Pa otroci oba. Mi je tak cute če ma kateri otrok 2 priimka.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
Danes sem se pogovarjala z našo profesorico kako to, da se je odločila, da ima dva priimka pa mi je rekla, da je sama edina potomka še s tem priimkom ter da ga je zaradi tega obdržala ter, da bo dala gotovo sinu tudi dva priimka, da bi se njen priimek obdržal zaradi tega ker je redek in je prišel iz Italije.
Mogoče bom tudi sama imela 2priimka.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jaz bom gotovo imela oba-mi moj sicer ni preveč všeč, ampak je moj in si sebe drugače kot s tem priimkom ne znam predstavljati-fant ima zelo zelo lep priimek, zato bi si tudi njegovega prilepila zraven-se bom pač dlje podpisovala-pa nekaj zelo tole s podpisovanjem nima veze-moja mama ima oba priimka, pa se kdaj podpiše z obema, kdaj z enim in kdaj z drugim, tako da.. Ker pri mami vidim, da to deluje in ker vem, kako vesela je, da je obdržala svojega-ji bom kar sledila;)
Glede otrok-pa še nisem razmišljala;) lahko bi imeli le moževega, kasneje pa se itak lahko odločijo po svoje.
Jst bi tud vzela njegov priimek, ker:
1. Mi je všeč
2. Je fajn če se oba isto pišeta, da niso pol otroc čist zmešan
3. Mi gre moj priimek res na živce in se ga enkrat hočem znebit
4. Bom ponosna da bom lahko njegova žena