Sugar_baby napisal/-a:Moj se pa ne mara za roke držat mislm sej se drživa sam ga vedno jst za roko primm. Pa še to kmal spusti k prav da mu je to brez veze.
A se te sramuje?
ne ah kje. Tko k je rekla densy...njemu se to ne da. Prav da ga roka pol boli, pa zdej polet se mu roke potijo...kr neki komplicira sej hodi čist zdravn mene pa tko..sam ne vem...ne mara tega glih ne vem kok. Jst bi ga pa kr skos neki držala za roke pa se ga dotikala
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Jaz ga pa razumem Se spomnim, kako mi je šlo na živce v vrtu, ko smo morali hodit v koloni dva po dva in se držat za roke... Poleti je blo res grozno... Smo imeli vsi čisto prepotene roke in smo si jih morali vsake tri sekunde brisat v hlače Pozimi pa ful paše, če ti zmrzujejo roke in te tip drži in te greje...
Sugar_baby napisal/-a:Moj se pa ne mara za roke držat mislm sej se drživa sam ga vedno jst za roko primm. Pa še to kmal spusti k prav da mu je to brez veze.
A se te sramuje?
ne ah kje. Tko k je rekla densy...njemu se to ne da. Prav da ga roka pol boli, pa zdej polet se mu roke potijo...kr neki komplicira sej hodi čist zdravn mene pa tko..sam ne vem...ne mara tega glih ne vem kok. Jst bi ga pa kr skos neki držala za roke pa se ga dotikala
men pa take malenkosti, kot je držanje za roke, ful pomenjo in bi pomoje težko zdržala, da se ne bi držala za roke.
sej poleti, ko nam je vroče se pa lahko za mezinčke držimo. hehe.
Midva se tud dost drživa za roke... večina skoz, no se tud zgodi da se ne, če sva v avtu ma zmeraj roko na moji nogi, če kje tko sedimo v kakšnem lokalu tud dost krat, in to mi je lepo, d sva skoz v nekem stiku...
Tko da, ja, ful mi je lepo držanje za roke
Sej men tud to ful pomen. In po mojm, preden sem njega spoznala, če bi mi kdo reku, da se ne mara za roke držat, bi rekla da je čudn Pr mojmu sm se pa pač navadla da tega ne mara. Sej kaj pa nej.
Sej drgač običajno ga jst kr primm za roko al pa sam za prst...pa pol me spusti po nekem času pa jst počakam 5 min pol ga pa spet primm tko sm kr vztrajna!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Sugar_baby napisal/-a:Sej men tud to ful pomen. In po mojm, preden sem njega spoznala, če bi mi kdo reku, da se ne mara za roke držat, bi rekla da je čudn Pr mojmu sm se pa pač navadla da tega ne mara. Sej kaj pa nej. Sej drgač običajno ga jst kr primm za roko al pa sam za prst...pa pol me spusti po nekem času pa jst počakam 5 min pol ga pa spet primm tko sm kr vztrajna!
jap men je to isto ful pomebn,..
načeloma mi ne rab neki baš izkazovat ljubezni v javnosti in se po men metat,..ampak že tko eno običajno držanje za roko pokaže eno vez,pripadnost itd....
Ja midva se tut večino časa za roke drživa. Če smo pa kje za mizo, v lokalu ipd. me pa objame ali pa ima roko na moji nogi. Včasih, ampak bolj malokrat, pa tudi nič.
hehe... men je blo pa že v vrtcu se fajn držat za roke... nikol ne bom pozabla, ko je mel fant, ki mi je bil takrat všeč, pa sma vedno skupi hodla na sprehodih, (my first love ) zlomljeno roko... pa sma se pol za mezinčka držala... tk kjut...