Držanje za roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Pontifex Maximus napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:Moj se pa ne mara za roke držat :( mislm sej se drživa sam ga vedno jst za roko primm. Pa še to kmal spusti k prav da mu je to brez veze. :roll:

A se te sramuje?

ne ah kje. Tko k je rekla densy...njemu se to ne da. Prav da ga roka pol boli, pa zdej polet se mu roke potijo...kr neki komplicira :D sej hodi čist zdravn mene pa tko..sam ne vem...ne mara tega glih ne vem kok. Jst bi ga pa kr skos neki držala za roke pa se ga dotikala :P
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Jaz ga pa razumem :D Se spomnim, kako mi je šlo na živce v vrtu, ko smo morali hodit v koloni dva po dva in se držat za roke... Poleti je blo res grozno... Smo imeli vsi čisto prepotene roke in smo si jih morali vsake tri sekunde brisat v hlače :razz: Pozimi pa ful paše, če ti zmrzujejo roke in te tip drži in te greje...
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

mislim vrtcu :wink:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

Sugar_baby napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:Moj se pa ne mara za roke držat :( mislm sej se drživa sam ga vedno jst za roko primm. Pa še to kmal spusti k prav da mu je to brez veze. :roll:

A se te sramuje?

ne ah kje. Tko k je rekla densy...njemu se to ne da. Prav da ga roka pol boli, pa zdej polet se mu roke potijo...kr neki komplicira :D sej hodi čist zdravn mene pa tko..sam ne vem...ne mara tega glih ne vem kok. Jst bi ga pa kr skos neki držala za roke pa se ga dotikala :P

mja isto pri men :? :D
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

men pa take malenkosti, kot je držanje za roke, ful pomenjo in bi pomoje težko zdržala, da se ne bi držala za roke.
sej poleti, ko nam je vroče se pa lahko za mezinčke držimo. :D hehe.
I Just Like Being Imperfect!!
O&P
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a O&P »

Midva se tud dost drživa za roke... večina skoz, no se tud zgodi da se ne, če sva v avtu ma zmeraj roko na moji nogi, če kje tko sedimo v kakšnem lokalu tud dost krat, in to mi je lepo, d sva skoz v nekem stiku...
Tko da, ja, ful mi je lepo držanje za roke :D
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Sej men tud to ful pomen. In po mojm, preden sem njega spoznala, če bi mi kdo reku, da se ne mara za roke držat, bi rekla da je čudn :D Pr mojmu sm se pa pač navadla da tega ne mara. Sej kaj pa nej.
Sej drgač običajno ga jst kr primm za roko al pa sam za prst...pa pol me spusti po nekem času pa jst počakam 5 min pol ga pa spet primm :D tko sm kr vztrajna!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

men je to tok lepo, če se dva držita za roke :hearts: tut pr starejših mi je to kjut...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni je simpatično držanje za rokce, še posebno ko tko vidš kakšen starejši parček :)

Jaz nisem nikol dajala tolk pozornosti na to; včasih objet, včasih držanje za roke...

(zadnjič se tut s prijatelcam/prjatli za roke držali ko smo šli ob 6ih v jutro iz diskača :D )

To pač pokažeš neko povezanost s tem. :)
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

Sugar_baby napisal/-a:Sej men tud to ful pomen. In po mojm, preden sem njega spoznala, če bi mi kdo reku, da se ne mara za roke držat, bi rekla da je čudn :D Pr mojmu sm se pa pač navadla da tega ne mara. Sej kaj pa nej.
Sej drgač običajno ga jst kr primm za roko al pa sam za prst...pa pol me spusti po nekem času pa jst počakam 5 min pol ga pa spet primm :D tko sm kr vztrajna!

jap men je to isto ful pomebn,..
načeloma mi ne rab neki baš izkazovat ljubezni v javnosti in se po men metat,..ampak že tko eno običajno držanje za roko pokaže eno vez,pripadnost itd.... :)
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .buba. »

Ja midva se tut večino časa za roke drživa. :) Če smo pa kje za mizo, v lokalu ipd. me pa objame ali pa ima roko na moji nogi. Včasih, ampak bolj malokrat, pa tudi nič. :wink:
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

xxwoman napisal/-a:mislim vrtcu :wink:

hehe... men je blo pa že v vrtcu se fajn držat za roke... nikol ne bom pozabla, ko je mel fant, ki mi je bil takrat všeč, pa sma vedno skupi hodla na sprehodih, (my first love :love: ) zlomljeno roko... pa sma se pol za mezinčka držala... tk kjut...
LOVE hurts
Odgovori