Pregledovanje mobitelov
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Hm, na začetku pravš da velikrat pogledaš njegove sms-e, potem praviš da jih pogledaš včasih pač (se pravi poredko), na konc pa pravš da bi še večkrat pogledala če bi blo kaj sumljivo... Definiri mi kako zgleda več od velikokrat?barbi napisal/-a:velikokrat pogledam njegove smse, nisn se secer nasla nic zanimivega ampak vcasih pac mal pogledam, da mi ni dolgcas in on tud mogega vcasih pogleda, to se mi ne zdi nic narobe... ce pa bi vidla kdaj kaj sumljivega pa bi ziher veckrat se pogledala mobitel![]()
do zdaj se to ni bilo potrebno
Panasonic napisal/-a:Hm, na začetku pravš da velikrat pogledaš njegove sms-e, potem praviš da jih pogledaš včasih pač (se pravi poredko), na konc pa pravš da bi še večkrat pogledala če bi blo kaj sumljivo... Definiri mi kako zgleda več od velikokrat?barbi napisal/-a:velikokrat pogledam njegove smse, nisn se secer nasla nic zanimivega ampak vcasih pac mal pogledam, da mi ni dolgcas in on tud mogega vcasih pogleda, to se mi ne zdi nic narobe... ce pa bi vidla kdaj kaj sumljivega pa bi ziher veckrat se pogledala mobitel![]()
saj sama veš verjetno, da obstajajo dnevi ko smo zenske bolj obcutljive al pa manj.... to sn htela povedat, sam sm se mal narobe izrazla...
sorry

saj SAM veš verjetno...barbi napisal/-a:Panasonic napisal/-a:Hm, na začetku pravš da velikrat pogledaš njegove sms-e, potem praviš da jih pogledaš včasih pač (se pravi poredko), na konc pa pravš da bi še večkrat pogledala če bi blo kaj sumljivo... Definiri mi kako zgleda več od velikokrat?barbi napisal/-a:velikokrat pogledam njegove smse, nisn se secer nasla nic zanimivega ampak vcasih pac mal pogledam, da mi ni dolgcas in on tud mogega vcasih pogleda, to se mi ne zdi nic narobe... ce pa bi vidla kdaj kaj sumljivega pa bi ziher veckrat se pogledala mobitel![]()
saj sama veš verjetno, da obstajajo dnevi ko smo zenske bolj obcutljive al pa manj.... to sn htela povedat, sam sm se mal narobe izrazla...
sorry
Panasonic napisal/-a:saj SAM veš verjetno...barbi napisal/-a:Panasonic napisal/-a:Hm, na začetku pravš da velikrat pogledaš njegove sms-e, potem praviš da jih pogledaš včasih pač (se pravi poredko), na konc pa pravš da bi še večkrat pogledala če bi blo kaj sumljivo... Definiri mi kako zgleda več od velikokrat?barbi napisal/-a:velikokrat pogledam njegove smse, nisn se secer nasla nic zanimivega ampak vcasih pac mal pogledam, da mi ni dolgcas in on tud mogega vcasih pogleda, to se mi ne zdi nic narobe... ce pa bi vidla kdaj kaj sumljivega pa bi ziher veckrat se pogledala mobitel![]()
sorry
nisem vidla da si moski
opravičla se ti več ne bom tak da
saj SAM veš ja
konec

men gre pa pregledovanje tijih telefonov FUl, ampak res ful na živce ... Že tko v družbi če kej sedimo in če kdo da telefon okrog (npr. da pokaže kako fotko) mi je čist trapasto, da pol folk začne brskat sporočila/imenik ipd.
Tko da ne verjamem, da bi mi blo kul, da mi fant brska po telefonu, tud če nič ne skrivam (kar itak ne). Tko da mojega telefona ne dajem okrog, če ga pa že, pa rajš ne probavat brskat!

Tko da ne verjamem, da bi mi blo kul, da mi fant brska po telefonu, tud če nič ne skrivam (kar itak ne). Tko da mojega telefona ne dajem okrog, če ga pa že, pa rajš ne probavat brskat!

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
- metuljčica*
- Cosmofrik
Jaz tud ne bi prenesla, da bi mi kdo brskal po telefonu, tudi moj fant ne. Sicer čisto nič ne skrivam, ampak neka zasebnost pa mora biti. Če bi mi pregledoval tel., bi se počutila, kot da me hoče nadzorovati.
No ampak lahko rečem da imam srečo, ker tega še nikoli ni poskusil pa tudi me ne sprašuje, od koga sem dobila sms -ve, da mi lahko zaupa.
Enako tudi jaz njemu ne brskam po tel.
No ampak lahko rečem da imam srečo, ker tega še nikoli ni poskusil pa tudi me ne sprašuje, od koga sem dobila sms -ve, da mi lahko zaupa.
Enako tudi jaz njemu ne brskam po tel.
enkrat sva skupaj brala stare sms-e
sva se smejala
drugače pa mi pokaže kako novo fotko.... ni nobenega firbca, ljubosumja, nezaupanja itd. tudi če bi on mojega pregledoval me nebi motlo ker nimam nič za skrit... ker večinoma kličem njega, pišem njemu pa kakšni kolegici,
njega pa babje čenče ne zanimajo

drugače pa mi pokaže kako novo fotko.... ni nobenega firbca, ljubosumja, nezaupanja itd. tudi če bi on mojega pregledoval me nebi motlo ker nimam nič za skrit... ker večinoma kličem njega, pišem njemu pa kakšni kolegici,
njega pa babje čenče ne zanimajo