Kdaj ste se začele ličiti
js sem najprej zacela uporablat puder, ker imam na licih tanko kozo in je ful obcutljiva na mraz in vrocino in kr hitr rdeca ratam. no kasnej pa pol glosi pa maskare. to je bil 7. ali pa 8. razred. Pa se to so ble maskare take da se sploh ni opazl za mam make up. Redno pa mal bl izrazito sm se pa zacela nekje v 2 ali 3 letniku srednje šole.
-
- Cosmopsiho
Nekje proti koncu OŠ sem začela eksperimentirati z ličili in sem, če zdaj pogledam nazaj, večkrat brcnila v temo, kar pomeni, da sem uporabljala barve in furala stil, ki mi nikakor ni pristajal (od zablode s črno črto pod očmi do rdečila za lica
). "Šminkijada" se je seveda nadaljevala v SŠ, kjer stanje ni bilo kaj boljše. Nekako na prehodu iz SŠ na faks sem našla make-up / stil, ki mi pristaja, kar pomeni manj je več, naraven videz, maskara, labela ali glos in čisto slight podlaga - puder, pa seveda favorite parfum in je to to. 

" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
- Lady_Violet
- Sramežljivka
Tko zares ličit v prvem letniku, prej itak ni blo potrebe po tem!
Ampak zdj se namažem tko narahlo včasih tut s tušom po očeh.
Ne da se mi pa usak dan mazat, sm si všeč tudi nenamazana.
Ko grem pa ven pa se vedno namažem - to je pa že itak standard
Mi je pa smešno ko gledam pupe ko so 1letnik in namazane s temnim pudrem, po vratu pa bele
Ampak zdj se namažem tko narahlo včasih tut s tušom po očeh.
Ne da se mi pa usak dan mazat, sm si všeč tudi nenamazana.
Ko grem pa ven pa se vedno namažem - to je pa že itak standard

Mi je pa smešno ko gledam pupe ko so 1letnik in namazane s temnim pudrem, po vratu pa bele