orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

gregalina napisal/-a:Midva sma si ga pred kratkim kupla v Giga Sportu. Je bil znižan iz 250€ na 170€. Zdaj sma gor vsak dan. On 40min, js pa 30min. Zame je dovolj 30min, ker delam res vsak dan. Pa tut manj jem, pa malo pazim kaj jem. Vsak dan si tut pišema rezultate: kilometre, kalorije in enkrat na teden težo.

To je najbolš vadba za celo telo. Maščoba zgine, mišice pokukajo na plan :)

No, najprej sma mela Orbitrek, zdej mama pa pač nek drug trenažer. Orbitrek je za en drek, ker ni na magnet, ampak na trak in zarad tega ful ropota.

Tiste ženske, ki pa enkrat na mesec grejo nanj, je pa tak, kot nč nebi naredle.

Gregalina, ko si bla v giga sportu, so meli dosti zniznih orbijev?
Mogoče kera ve kdaj so popusti za orbitreke?
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^Zdej ne vem, če je še kej znižano. Tistga, ko sma midva kupla, je biu znižan v decembru.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ahhhh, nš fotko pa ni zainteresiran za nakup nouga, dejansko uporabnga orbiča :( ...
Js bi ga pa tko mela doma, kr sobn bicikl mi ne sede, sploh pa se mi ne da sedet, js rabm akcijo :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ah mi mamo tut kolo, pa mi je krneki. tm zdiš, pol pa kr neham gont, sam tv gledam pa gor zdim. nevem kr ni mi filing, je bol če stojim :D
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

Mene pa zanima kdaj so boljši rezultati, če telovadiš na sobnem kolesu oz. orbitreku 3 krat na dan po 15 min al skupaj 45 min ?
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Šele po 20min se začneju kurit maščobe, tak da za 15min se ne splača it gor.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Baje po pou ure :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ah tut 10 min je bolš k nč...
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

No bomo pa enkrat mal bolj potegnili .:)
Zdej mam trenutno sobno kolo, sm pa mela prej orbitrek par let nazaj in mi je stokrat boljši...si ga morm spet nabavt....
Na orbitreku se mi je tkoj oblikovalo lepo celo telo - roke, trebuh, noge , zadnjica je bla čvrsta.....s tem da sm vse jedla in nism bla na nobeni dijeti..
Pri tem kolesu pa js opažam, da mam edin noge bolj močnejše, mišičaste,lepše oblikovane....tko da moram za ostale dele telesa narest še dodatne vaje...
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

gregalina napisal/-a:
Tiste ženske, ki pa enkrat na mesec grejo nanj, je pa tak, kot nč nebi naredle.

NAPAKA!!! Karkoli narediš, 1x letno, 1x dnevno, kadarkoli karkoli nekaj velja!

Neka znanka ne gre nikamor brez avta, tudi vtrgovino 150m stran gre z avtom... dela pa ravno na tem orbitraku 50min/dnevno. pa mislim, da če nebi delala nič na orbitraku, le hodila po stopnicah namesto z dvigalom, šla peš na kavo, v trgovino itd. bi bil rezultat isti.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Heh, enkrat dneuno ja, enkrat tedensko bl tko-tko, kar je pa mnj od tega pa prej škod kt pa korist, kr se s tem sam poveča možnost poškodb (nimaš kondicije, nisi utrjen, ne razgiban, ...).
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

jaz sme na orbitreku 10 - 15 minut na dan....in res me ne briga če to kaj pomaga, v glavnem da se jaz boljše počutim.
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Jaz imam orbitreka in sem zadovoljna z njim. Vsak dan prebijem na njem 20-30 minut, včasih tudi dlje. Je zelo dober za ohranjanje telesne kondicije pa tudi telo lepo izoblikuje. Tudi moja mami ga zelo rada uporablja.
Pain is temporary, glory is forever!
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

Poki napisal/-a:jaz sme na orbitreku 10 - 15 minut na dan....in res me ne briga če to kaj pomaga, v glavnem da se jaz boljše počutim.

če se boljše počutiš, že pomaga. ;) primarno se itak športa zarad boljšega počutja. oblikovano telo je stranski učinek. :P
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

jst mam tud orbitrek, pa se mi zdi da je full bolš kot sobno kolo ipd...

sicer ga uporabljam za ohranjanje kondicije, nikakor pa ne za hujšanje, ker tega definitivno ne rabim, bi bla pol že preveč suha... mam (oz. pomoje majo bolj drugi, jst sm s sabo zadovoljna) za razliko od drugega folka probleme s premalo kg in ne preveč :roll:

sicer pa se mi ne da neki full forsirat, kokr mi sede, če samo 10min pa 10, boljše to kot nič... sicer se trudim, da bi vsak dan vsaj 30min, samo če mi s časom ne znese je pa tudi 10min ql... sploh tiste dni, ko se že tako ali tako dosti gibam (peš hodim na fax, pa na vlak... kar znese dnevno vsaj 1,25h; pa še na badminton hodim)
Odgovori