Luna C napisal/-a:uuu opa ki misliš praznovat ? pa le nisem edina 87 letnik
u bistvu še ne vem čist se rada prepustim toku.. drgač pa bo pravo praznovanje komaj čez dva tedna ker imam zdej fuuulll stvari u šoli in kdaj imaš ti rd??
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
Mene so pa v službi za dva mesca postaral in so mi dva mesca prej čestitko poslal, tko, da po njihovo jih že mam 22. Sam mami prav, da moram še kak mesec počakat na torto
Dalila napisal/-a:Mene so pa v službi za dva mesca postaral in so mi dva mesca prej čestitko poslal, tko, da po njihovo jih že mam 22. Sam mami prav, da moram še kak mesec počakat na torto
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična. Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!