jz sm statistiko delala trikrat je pa res da sm prvic sla delat sam za videt..ker sm v nedeljo zvecer dve urci sla cez izpite, u ponedeljek pa izpit mela in sm prisla na 50tock(nisem mogla verjet), mela ustni, valda teorije nisem mela pojma in pogrnila.. pol pa se dvakrat delala.. u prvo me je res zajebalo samo to da teorije nisem znala..ker je pisalo izracunaj to pa to.. pa nisem vedla katera formula je za to izracunat

Pek pa sm maja ruknila in junija nardila... 3tedne ucenja usega skupaj... sm pa resda skoraj usa predavanja od pek hodla in vaje,se posebej proti koncu
OPAZAM DA STAT.DELA VEDNO VEC PROBLEMOV FOLKU.
zdej je tako da ponavljam prvi letnik, pa mam se tri izpite do konca, je pa tako da prvi letnik sm se primla ucit sele marca (STAT.)pa sm jo dva meseca vlekla - skori nic ucila- ce ne ne bi pogrnila, sm pa PEK zacela 5.maja to se tocn spomnim, ker sm uni dan vpisala stat. v indeks koncno, pol pa sm tisto leto nardila se soc. in ustavo, vpisala ponovno, nardila novembra primerjalca, januarski rok nisem nic sla delat kr sm uzivala za novo leto... pa marca sm pol ruknila en izpit... zdej so pa se trije ostali in se mi ne da spravit k ucenju.. tako da upam da se bom cimprej..kr ce ne bo treba pavzirat