Tako kod me je bilo sram včeraj me še ni bilo nikoli v mojem življenju.
Okoli 8 ure zvečer mi prijatel pošle sporočilo da imajo doma neko fešto pa da nej s kolegico s katero sva bili na pijači priletiva mimo.
Seveda sva šli malo pogledati, že takoj na dvorišču zelooo veliko avtomobilov pa še noben poznan, ampak oki sva šle pozvoniti naju spusti notri na kar stopiva v dnevno,katera je bila nabito polna (cirka 30 ljudi v dnevni+ 10 kuhinja)
No prvi šok valda to niso bili prijatelji ampak njegovi domači (ta vas je imela praznik)
Oki na kar on naju predstavi to je Teja no to je pa MOJA PUNCA Nina...jaz še prav trapasto pogledam okoli kje bo prišla punca Nina, ko so se mi njegovi domači vsi veselo že začeli predstavlati.
meni pa nič jasno kako,kaj,zakaj?
Kolegica je skoraj klečala na tleh ker ji je bilo tako smešno (meni ni bilo niti malo,ker sem bila vsa vijolčna okoli glave-pa res ne zaštriham pa da je bog).
Potem pa jaz njemu kaj se zajebavaš kaj govoriš da sem tvoja punca?In on sej ni panike.
Sem pobrala šila in kopita, tako da me pri tej hiši ne vidijo nikoli več.
Danes imam pa še nalogo mojemu fantu (od kod njemu to mi ni jasno ker od mene ni dobil niti enega kisa,objema,skratka tut pipnla se ga nism) povedati,če se mu je malo odrolalo in da jaz niti slučajno nism in ne bom nejgova punca.
Madona me je razkuru pa v sramoto spravu. Najraj bi se zatlačila v njihov parket.