Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

Mahagonij napisal/-a:Ja boge zenske k se pa morate s tolikimi stvarmi sprijaznit??????
Kaj?

ja točno, mormo se. in fact, tudi ti pričakuješ točno zdajle od mene, d se ti bom umaknila s svojimi komentarji in počepnla kot kaka kura sam zato k si desc :twisted:
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Kaj? To sploh ni primerljiva zadeva.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Mahagonij napisal/-a:Kaj? To sploh ni primerljiva zadeva.

Prej sem želela samo reči, da kljub temu da bi potencialno obstajalo tolki dobrih klinik za povečevanje penisov kolikor jih obstaja za popravke pri ženskah, se moški zanje vseeno ne bi odločali v tolikšni meri, ne glede na svoje nezadovoljstvo. Kajti moški se še predobro zaveda svojega falusa, mnogo jih je nanje ponosnih (edino če jih res ne "zabijejo" že v najstniških ali neizkušenih letih). In menim, da je nezadovoljstvo s telesom, ki je predvsem posledica terorja moškega nad žensko (tudi žensk nad ženskami) in nenehnim dokazovanjem moške superiornosti razlog, da se ženske večrat zatekajo v razne rešitve v obliki operacij kot moški.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

norolescentka napisal/-a:Prej sem želela samo reči, da kljub temu da bi potencialno obstajalo tolki dobrih klinik za povečevanje penisov kolikor jih obstaja za popravke pri ženskah, se moški zanje vseeno ne bi odločali v tolikšni meri, ne glede na svoje nezadovoljstvo.

To pa mislim, da ni res. Moških je v Sloveniji milijon. 50% jih ima penise pod povprečjem (po definiciji). Vsaj 20% teh jih ni navdušenih nad tem (na pamet). Če bi klinika v kakšni Rožni dolini nudila učinkovito povečavo penisa brez pogostih in hudih stranskih učinkov, bi 100,000 moških stalo v vrsti, ki bi segala do Kranja.

Če bi bili z operacijo zadovoljni, bi pa naslednji dan prišlo še 200,000 njihovih prijateljev. :lol:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Alwaleed napisal/-a:To pa mislim, da ni res.

jaz pa mislim da je res :)

...če pa se postavim v zgodbo tvojega stališča, bi to bilo možno le, če bi bila operacija zastonj, totalno ne boleča in bi za nagrado dobili še pir :D ... pa še takrat dvomim, da bi bil povečan obisk tovrstne operacije
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

puma napisal/-a:...če pa se postavim v zgodbo tvojega stališča, bi to bilo možno le, če bi bila operacija zastonj, totalno ne boleča in bi za nagrado dobili še pir :D ... pa še takrat dvomim, da bi bil povečan obisk tovrstne operacije

V ZDA, kjer se za tovrstne operacije odloča več ljudi, kot v Sloveniji, ocenjujejo, da je približno 2 milijona žensk, ki imajo prsne vsadke iz kozmetičnih razlogov. To je nekaj več kot 1% vseh žensk v ZDA.

Misliš, da se v Sloveniji ne bi našlo 1% moških, ki so dovolj nezadovoljni s svojo opremo, da bi jo šli izboljšati?

Ženska lahko odlično seksa tudi, če je ploh, moški pa s penisom, velikim 5 cm, nima kaj dosti početi.

Stavim, da bi bilo moških za povečavo penisa vsaj toliko ali več, kot je žensk za povečavo prsi, če bi bila operacija podobno učinkovita.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Mahagonij napisal/-a:Shit zenska, ti mislis, da ni operacij za tica zaradi tega ker ni povprasevanja?
Zakaj mislis da je tok spama za penis enlargment pills. Vec kot ocitno folk to kupuje. Ves koliko moskih je nezadovoljnih s ticem in bi radi operacijo? Ogromno, ogromno samo ti nisi na pravih forumih.
Razlog zakaj ni operacij je zato ker noben ne zna naredit dobre operacije.

a to meni govoriš?
pa sej jst se s tem strinjam.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

delusional napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Shit zenska, ti mislis, da ni operacij za tica zaradi tega ker ni povprasevanja?
Zakaj mislis da je tok spama za penis enlargment pills. Vec kot ocitno folk to kupuje. Ves koliko moskih je nezadovoljnih s ticem in bi radi operacijo? Ogromno, ogromno samo ti nisi na pravih forumih.

a to meni govoriš?
Ne, noroadolescentki, ki neki teoretizira, da moski skoraj nimajo problemov s svojim telesom.

Noroadolescentka
Kaj pa ti ves? Kaksni anonimni forumi ala 4chan so polni vprasanj kako bi mel vecjega in pritozevanja kok so bogi. Celo za te posrane zanic operacije (z ogromnimi riziki) se odloca precej moskih v tujini.
Kdo je ponosen na svoj falus? To kr neki iz glave govoris in je dalec od resnice.

O lej kak lep zakljucek.
). In menim, da je nezadovoljstvo s telesom, ki je predvsem posledica terorja moškega nad žensko (tudi žensk nad ženskami) in nenehnim dokazovanjem moške superiornosti razlog
Feministicne kozlarije, ki se cedijo po babjih faksih ala FFju. Bog ne daj, da bi zenske kdaj odgovornost za svoja dejanja pripisale sebi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Horus napisal/-a:
norolescentka napisal/-a:In menim, da je nezadovoljstvo s telesom, ki je predvsem posledica terorja moškega nad žensko (tudi žensk nad ženskami)

Terorja is it? Katerega terorja že? A unega izpred 500 let? Ali mogoče unega v ortomuslimanskih državah?

Mislim, da podcenjuješ še vedno močan šovinizem prenekaterih moških dandanes.

It's quite disgusting.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Alwaleed napisal/-a:
Horus napisal/-a:
norolescentka napisal/-a:In menim, da je nezadovoljstvo s telesom, ki je predvsem posledica terorja moškega nad žensko (tudi žensk nad ženskami)

Terorja is it? Katerega terorja že? A unega izpred 500 let? Ali mogoče unega v ortomuslimanskih državah?

Mislim, da podcenjuješ še vedno močan šovinizem prenekaterih moških dandanes.

It's quite disgusting.

ja js ne vem v kakšnih krogih se vi gibljete. ampak jst sm doživela šovinizem na vsakem koraku. delala kot kelnarca-živa katastrofa. vsak desc misli da te lahko kar otipava, da mu boš dala telefonsko, da si dobesedno na prodaj. delala v firmi, mela svojo zadolžitev...vendar so moški vseeno želeli moje "usluge", ki sem jih morala opravit ne glede na svojo zadolžitev. "ljubica, skuhaj mi kavo", "mala, daj mi tole skopiraj", "mucka skoč mi po malco". in morala sem ubogat(!) zaradi česar sem skoraj znorela. da ne omenjam neslanih šal na račun seksa, oblin ali česarkoli. je šlo v stilu pripomb na mojo sexy ass, pa kok bi te napiču...drugič pa sem morala poslušat kak je katera sodelavka debela al pa brez jošk.seveda vpričo njih.pa moraš to prenest če želiš zaslužit :(

tudi na faksu te vrste diskriminacije ne manjka...nekateri profesorji radi spustijo dekle naprej če ima večji dekolte, drugi pa te z veseljem nagradijo z nižjo oceno, saj kot ženska pač ne moreš vedeti toliko kot oni.

na vse to...letijo moje pripombe v zvezi z lepotnimi operacijami. ženske so enostavno pri izbiri partnerjev, pri zbiranju točk priljubljenosti al kakorkol pod večjim udarom kot moški. zato je samozavest manjša in posledično jih je veliko več na lepotnih popravkih
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Mahagonij napisal/-a:
delusional napisal/-a:

a to meni govoriš?
Ne, noroadolescentki, ki neki teoretizira, da moski skoraj nimajo problemov s svojim telesom.

Noroadolescentka
Kaj pa ti ves? Kaksni anonimni forumi ala 4chan so polni vprasanj kako bi mel vecjega in pritozevanja kok so bogi. Celo za te posrane zanic operacije (z ogromnimi riziki) se odloca precej moskih v tujini.
Kdo je ponosen na svoj falus? To kr neki iz glave govoris in je dalec od resnice.

O lej kak lep zakljucek.
). In menim, da je nezadovoljstvo s telesom, ki je predvsem posledica terorja moškega nad žensko (tudi žensk nad ženskami) in nenehnim dokazovanjem moške superiornosti razlog
Feministicne kozlarije, ki se cedijo po babjih faksih ala FFju. Bog ne daj, da bi zenske kdaj odgovornost za svoja dejanja pripisale sebi.

sem ti odgovorila. oprosti ampak na žalost sem moško diskriminacijo prevelikokrat občutla na lastni koži. prihajam iz obrobja mesta, kjer vsak tip zase misli da je popoln in da ne glede na to, kako zgleda in kako grd gobec ma, da bojo ženske kr padale nanj. mi je zlo žal, če ti bereš same emo moške forume,kjer se vsi smiljo sami sebi pa neki jokcajo. lokalne barabe pa še zmer misljo, da so ženske sam za po*** pa za štedilnik. al pa te naj mogoče pohvalim, ker se družiš s samo intelektualno smetano, ki teh predsodkov (po tvojem) nima. js se na žalost v svojem lajfu precej soočam tudi z običajnimi ljudmi, kjer je predsodkov polno. in ne, noben moj sokrajan si ne bi šel tiča povečat. zato ker je tok samozavesten, da misli da mu bo vsaka dala, ne glede na to kolk velkiga ma.

pa moj nick je norolescentka. po knjigi tak by the mim
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

pa še to dragi mahagonij. mam dost oster jezik in ne pustim se ne šlatat niti se ne pustim verbalno zajebavat. a ko delaš v gostilni ker si v to primoran in se nad tabo maje 2meterski hrust, ki te verbalno in rahlo fizično spolno nadleguje, me prav zanima kaj boš nardil. razbit ga ne morem sama najbrž, klicanje policije pa ponavadi pomeni, da lahko samo živiš v strahu, kdaj te bo pričakal in zares napadel. iz maščevanja namreč.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kaj pa če preprosto ne delaš v gostilni? Ali pa delaš v normalni skulirani gostilni z normalnimi gosti? (ja, tudi take obstajajo :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori