But in the then, vsak najde nekoga ustreznega zase; govoriš, kot da človek nima več šans za življenje SPLOH po čem takem..daj no, sej je govora o otroku, tega se da lažje vzljubit, kot, kaj pa vem, kakšno drugo "darilo" bivšega partnerja v obliki SPB.Horus napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Jih poznam kar precej. In se mi zdi, da je še vedno lažje kot veza z žensko, ki ima ob sebi otroka.
Drzi, da je zenska z otrokom manj zazeljena, kot moski s prezivnino. Vendar pa je zenska sama odlocala o tem, ali bo otroka spravila na svet, ali ne, in je ocitno pretehtala + in - svoje odlocitve, medtem ko moski v mojem primeru o svoji usodi NI odlocal sam.
sanjaanja napisal/-a:p.s. zakaj se takoj, ko pride *mala* tema začne spreminjat in začne nastajat sovraštvo?
sanjaanja napisal/-a:Horus ne vem zakaj misliš, da vedno samo ženska odloča o svoji usodi. So primeri, ko gre za dialog in tudi moški uveljavlja svoje mnenje, ki ga ženska upošteva.
Sej jaz nocem te pravice. Jst samo hocem pravico, da sem enakopravno obravnavan in da se lahko sam odlocam o svoji prihodnosti.barbie_girl_85 napisal/-a:Jap, res ne rezumem, zakaj moški nimajo pravice od ženske zahtevati, da splavi......Pol pa tiralico ven, pa ujet žensko, jo zvezat, zvlečt na OP mizo in abrazijo delat
monique* napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Horus ne vem zakaj misliš, da vedno samo ženska odloča o svoji usodi. So primeri, ko gre za dialog in tudi moški uveljavlja svoje mnenje, ki ga ženska upošteva.
Zato ker on pove svoje mnenje, ni pa nujno da ga bo ženska upoštevala.
Ženska zanosi, on pove svoje mnenje, ženska pa še vedno lahko naredi kakor se je pač ona odločila, ne glede na njegovo mnenje in seveda se mora zavedti posledic, tudi tega da bo morda otroka vzgajala sama. Tukaj ni neke srednje poti.