puma napisal/-a:horus prakticira sex v troje?
horus prakticira odprto zvezo?
tako pravi...
~NIA~ napisal/-a:Alwaleed: vidim da si zelo odprt glede teh stvari, ampak zanima me kako je vajino zvezo sprejela okolica, starši, kolegi, prijatelji, sorodniki (če vejo, ja)?
puma napisal/-a:se mi je zdelo, da si eden tistih tipov, ki so pred svojo drago kot polizani cucki (pardon na izrazu), v resnici pa jih mika nekaj čisto drugega, ampak tega nikol ne bojo upali priznat svoji dragi, ker so pač prpe in jih je strah, da jih bo ta skenclala ... seveda se potem taki dečki vedno zgovarjajo, da so raje tiho zaradi miru v hiši ... lol.
Alwaleed napisal/-a:Takšno očitanje se mi zdi neupravičeno. Ničesar ne vidim narobe v tem, da človek višje ceni odnos, ki ga ima s svojim partnerjem, kot pa postranske koristi, ki bi jih lahko bil deležen, če bi partner X ali Y ali Z.
Če partner ne mara hoje v gore, ali vožnje z motorjem, ali igranja badmintona, je to problem samo v primeru, če ti kakšna od teh stvari ogromno pomeni. V tem primeru si pač rabiš najti ustreznega partnerja. Če so tvoje preference glede tega zgolj medle in ti je skoraj vseeno, ali s partnerjem to počneta ali ne, potem pa ni razloga, da bi partnerju težil, kaj ne?
puma napisal/-a:
se mi je zdelo, da si eden tistih tipov, ki so pred svojo drago kot polizani cucki (pardon na izrazu), v resnici pa jih mika nekaj čisto drugega, ampak tega nikol ne bojo upali priznat svoji dragi, ker so pač prpe in jih je strah, da jih bo ta skenclala ... seveda se potem taki dečki vedno zgovarjajo, da so raje tiho zaradi miru v hiši ... lol.
in potem so vsi glasni na forumu
not_me napisal/-a:ah, me res zanima kako bi ti blo pri srcu, ko bi ti rekel da danes mu pa ni do sexa ker je pravkar posexal eno drugo bejbo..pa res, kako lepo..več sreče prihodnjič..
puma napisal/-a:se mi je zdelo, da si eden tistih tipov, ki so pred svojo drago kot polizani cucki (pardon na izrazu), v resnici pa jih mika nekaj čisto drugega, ampak tega nikol ne bojo upali priznat svoji dragi, ker so pač prpe in jih je strah, da jih bo ta skenclala ... seveda se potem taki dečki vedno zgovarjajo, da so raje tiho zaradi miru v hiši ... lol.
in potem so vsi glasni na forumu