Odprta zveza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

puma napisal/-a:horus prakticira sex v troje?
horus prakticira odprto zvezo?

:gruebel:

tako pravi...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ oprosti, a ti sploh ne furaš "odprte zveze", glede na to, da ne f**** z drugimi. :razz:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Horus napisal/-a:Am puma, kaj mislis, kdo je napisal en post nad tvojim? ;)

hehe ... iii ... to pa je romatično :D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

~NIA~ napisal/-a:Alwaleed: vidim da si zelo odprt glede teh stvari, ampak zanima me kako je vajino zvezo sprejela okolica, starši, kolegi, prijatelji, sorodniki (če vejo, ja)?

Prijatelji/vrstniki večinoma vedo, razumejo, in spoštujejo.

Od starejših sorodnikov jih nekaj ve, večina pa ne. Odzivi teh, ki vedo, so bili nerazumevajoči. Lahko rečem, da je to zaradi figur, ki so jih v življenju sprejeli kot avtoritativne, in zaradi dogme, ki so jo od teh ljudi sprejeli.

Ne bi pa mogel reči, da je to nerazumevanje kakorkoli pokvarilo naš odnos. Še vedno naju imajo radi; še vedno smo veseli in se imamo fajn, kadar se vidimo; se pa pač ne pogovarjamo o tem.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

puma napisal/-a:se mi je zdelo, da si eden tistih tipov, ki so pred svojo drago kot polizani cucki (pardon na izrazu), v resnici pa jih mika nekaj čisto drugega, ampak tega nikol ne bojo upali priznat svoji dragi, ker so pač prpe in jih je strah, da jih bo ta skenclala ... seveda se potem taki dečki vedno zgovarjajo, da so raje tiho zaradi miru v hiši ... lol.

Takšno očitanje se mi zdi neupravičeno. Ničesar ne vidim narobe v tem, da človek višje ceni odnos, ki ga ima s svojim partnerjem, kot pa postranske koristi, ki bi jih lahko bil deležen, če bi partner X ali Y ali Z.

Če partner ne mara hoje v gore, ali vožnje z motorjem, ali igranja badmintona, je to problem samo v primeru, če ti kakšna od teh stvari ogromno pomeni. V tem primeru si pač rabiš najti ustreznega partnerja. Če so tvoje preference glede tega zgolj medle in ti je skoraj vseeno, ali s partnerjem to počneta ali ne, potem pa ni razloga, da bi partnerju težil, kaj ne?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Alwaleed napisal/-a:Takšno očitanje se mi zdi neupravičeno. Ničesar ne vidim narobe v tem, da človek višje ceni odnos, ki ga ima s svojim partnerjem, kot pa postranske koristi, ki bi jih lahko bil deležen, če bi partner X ali Y ali Z.

Če partner ne mara hoje v gore, ali vožnje z motorjem, ali igranja badmintona, je to problem samo v primeru, če ti kakšna od teh stvari ogromno pomeni. V tem primeru si pač rabiš najti ustreznega partnerja. Če so tvoje preference glede tega zgolj medle in ti je skoraj vseeno, ali s partnerjem to počneta ali ne, potem pa ni razloga, da bi partnerju težil, kaj ne?

verjetno je od vsakega posameznika in posledično para odvisno kakšna bo doza njune iskrenosti.
Za mene je razlika, če partner ne mara hoje v gore ter mi to pove, kot pa da se pretvarja, da mu to odgovarja in posledično svoje frustracije spušča na forumih :D

To kar ti imenuješ očitek je zame šibek karakter ... smo si pač različni.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

puma napisal/-a:Za mene je razlika, če partner ne mara hoje v gore ter mi to pove, kot pa da se pretvarja, da mu to odgovarja in posledično svoje frustracije spušča na forumih :D

Glede pretvarjanja se pa strinjam. Pretvarjanje ni nekaj, kar bi cenil. :)
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

puma napisal/-a:
se mi je zdelo, da si eden tistih tipov, ki so pred svojo drago kot polizani cucki (pardon na izrazu), v resnici pa jih mika nekaj čisto drugega, ampak tega nikol ne bojo upali priznat svoji dragi, ker so pač prpe in jih je strah, da jih bo ta skenclala ... seveda se potem taki dečki vedno zgovarjajo, da so raje tiho zaradi miru v hiši ... lol.
in potem so vsi glasni na forumu :D

Ne ni eden tistih tipov. Svoji dragi pove tudi take stvari in ve da zato ne bom postala ljubosumna ali kaj podobnega. Vem da je moški in ga mika in ne izključujem možnosti da kaj kdaj sprobava :wink:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ooooooooooo parcek :hearts: si lahko puscata love messages po forumu :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

monique* napisal/-a:
puma napisal/-a:
Ne ni eden tistih tipov. Svoji dragi pove tudi take stvari in ve da zato ne bom postala ljubosumna ali kaj podobnega. Vem da je moški in ga mika in ne izključujem možnosti da kaj kdaj sprobava :wink:

saj to je že prej povedal in razjasnil :D tako da še enkrat iiiii :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ti, Monique, samo moraš čuvat s temi avatarji. Če boš vedno takole s petkami okrog mahala, si boš vse štumfe strgala. ;)
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

not_me napisal/-a:ah, me res zanima kako bi ti blo pri srcu, ko bi ti rekel da danes mu pa ni do sexa ker je pravkar posexal eno drugo bejbo..pa res, kako lepo..več sreče prihodnjič..

Kaj ima pa tukaj veze kako bi bilo meni? Se delate, da ne razumete ali nočete razumeti? In vse pišete kako bi se počutile v odprti zvezi, pa sploh ni možno, da bi bilo tako.

Glede na to, da najbrž nekoč bom v odprti zvezi: Dvomim, da bi se mu ne dalo in tudi, če bi bilo tako bi bilo zelo, zelo redko. Mi je pa čisto vseeno zakaj se mu ne da.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

puma napisal/-a:se mi je zdelo, da si eden tistih tipov, ki so pred svojo drago kot polizani cucki (pardon na izrazu), v resnici pa jih mika nekaj čisto drugega, ampak tega nikol ne bojo upali priznat svoji dragi, ker so pač prpe in jih je strah, da jih bo ta skenclala ... seveda se potem taki dečki vedno zgovarjajo, da so raje tiho zaradi miru v hiši ... lol.
in potem so vsi glasni na forumu :D

:respekt:
Odgovori