Angel girl napisal/-a:men je največja carka Bree, ta ženska je tak odbitek d res ni...sj boste pol vidle še v next delih k postane še hujša kokr je že. uglavnem hud lik do konca!!!
jest sem jo ene parkrat na pro7 gledala in mi je tema....cist brezveze ... moje frendice jo gledajo..men je prov beda ....a gdo leda sm super rtl to super novo k iscejo zvezdnika namcije...najvec smeha keri loleki prhajajo hehe
Angel girl napisal/-a:men je največja carka Bree, ta ženska je tak odbitek d res ni...sj boste pol vidle še v next delih k postane še hujša kokr je že. uglavnem hud lik do konca!!!
o marija kaj nardi na "khm khm" pogrebu ... za popizdit ...
o marija kaj nardi na "khm khm" pogrebu ... za popizdit ...
Ja nekako se je morala maščevati Rexu za nezvestobo
Blondie napisal/-a:Ene parkrat sem gledala pa se mi je zdelo kar vredu. Zelo mi je všeč Eva Longoria - ženska fenomenalno izgleda!
Ahaaaa tut men je ona damn godd ... sej so jo zdej pri reviji People zbrali za najlepšo ženskico na svetu ... se prou končno enkrat strinjam z njimi ... poleg tega da je lepa je pa še ful simpatična in razgledana ...
ona je pa res huda huda zdej je na naslovnici novega cosma