nizka samozavest zaradi oprsja:/

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Prijatelji-ce, ki dajejo opolzke komentarje o videzu ali lastnostih nekoga, zame niso nobene prijatelji-ce.
Sploh se pa vprašam kako lahko za svoje prijateljice točno veste katero košarico nosijo? Me se tega nismo nikoli pogovarjale.
Imam pa sodelavko, ki se rada pohvali kako velike prsi ima. Ampak s tem hoče samo prikriti svojo debelost, kao prav vam je, ker ste suhe in imate manj prsi. Kadar je na sporedu suhost, ona vedno vzpostavi svoje prsi, ker ima tudi debelost neko prednost kao. Rajši pa ne govorim kot je že ena prej rekla, ko sem nanjo naletela v kopalkah. Če bi snela modrček jih ima pomoje dlje kot do popka, ker ima že tako povešene, da je zgoraj 5 cm samo povešene kože, vsebina pa potem nekje na dnu modrčka. Bolje biti brez, kot pa imeti tako grde. Hvalite se z vsebino, ki čvrsto stoji, ne pa z vrečo, ki bi se raztrgala brez podpore modrca. (to leti nanjo, ki se hvalisa okrog).
Drugače pa tiste, ki pravite, da nimate nič, ali malo, a je potem to manj kot za košarico A, ker če ni potem tega ne morete trditi.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

če vas bo katera z velikimi joški zajebavala, ji mirno odgovorite, da vas je bog, preden vas je naredil, vprašal, če želite biti bolj obdarjene v joške ali v glavo...pa ste se odločile za glavo...

ali kaj podobnega...
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Jochie napisal/-a:če vas bo katera z velikimi joški zajebavala, ji mirno odgovorite, da vas je bog, preden vas je naredil, vprašal, če želite biti bolj obdarjene v joške ali v glavo...pa ste se odločile za glavo...

ali kaj podobnega...
:gut:

Se pa po porodu povečajo. Vsaj meni so se.
look-look
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a look-look »

Jochie napisal/-a:če vas bo katera z velikimi joški zajebavala, ji mirno odgovorite, da vas je bog, preden vas je naredil, vprašal, če želite biti bolj obdarjene v joške ali v glavo...pa ste se odločile za glavo...

ali kaj podobnega...

čeprav ta je enako nizka - kot da tiste z večjimi prsmi nimajo po defaultu nič v glavi... ne se na isti nivo spuščat no
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

ali kaj podobnega...

aaaaa...jochie zakon si tole napisal! :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js ne vem zakaj se ene oglašate "js mam B in sm čist zadovoljna" itd. - ja hudiča mnda pa res da si zadovoljna. :roll: Ne vem zakaj ena z B košarico ne bi bla zadovoljna, ker to se men čist zdi idealno, niti slučajno se mi to ne zdi mal, al pa celo premal. Js sm se tud včasih sekirala zarad majhnih (in sm o tem tud že pisala na forumu), zdej se pa sploh ne več. V SŠ se je tud večkrat kdo pohecu na ta račun, ampak js takih for nism prenašala, zato sm hitr povedla kej nazaj - ker sej, pri vsakmu se najde neki, kar ga bo direkt zadelo in bo sam utihnu. Ker res noben ni popoln. ;) Zdej pa že dolg nism slišala nobene pripombe glede mojih jošk in tud pri fantih nism mela nikol problemov, da kermu kej ne bi pasal - al pa so sam skrival, ne vem, sicer pa who cares zdej. :lach: Drugač pa čist razumem ene tipe ki so jim všeč večje joške in ene z minimalnimi ne bi mel - sej vsak ma neke kriterije, po kterih si zbira partnerja - pri nekterih so pač tud joške med njimi. Tle se mi ne zdi nč grozn narobe.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

look-look napisal/-a:

ali kaj podobnega...

čeprav ta je enako nizka - kot da tiste z večjimi prsmi nimajo po defaultu nič v glavi... ne se na isti nivo spuščat no

potem ji pa odgovoriš, da upaš, da ne bo dobila raka na joških... :roll:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

to res ne, ampak če ti eno veliko joško odrežejo in eno malo, se pa pozna razlika v estetiki... :roll:
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Če je B malo, potem ste potrebne psihiatra, ne kirurga. Sama imam B in so to prav lepe prsi in nikoli nisem pomislila, da bi bilo to malo. Še zdaleč se mi ne zdi malo. Vmes sem se zredila in imela C, potem shujšala in prišla nazaj na B. Moram pa priznati, da sem fantom bolj všeč suha z Bjem, kot sem bila bolj okrogla s Cjem. Tako da se mi zdi, da se drugi delajo norca iz vas predvsem zato, ker same komplicirate okrog tega. Imam kolegico, ki nima skoraj nič pa še nisem slišala, da bi kdo kaj rekel na račun tega. Sama pa se s tem ne obremenjuje in vseeno nosi lepe majčke,... njena postava pa izžareva v njeni suhosti, lepih temnih laseh, lepih prstih na nogi,... temni polti,...
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

najboljša izjava, ki sem jo dala enemu tipu (medtem ko je drugemu ''prišepetaval'' da imam majhne prsi) na zabavi: "Moje prsi so dovolj velike, da ti zaprejo usta!" :D tip je obnemel, prijatelj še bolj, od takrat ni imel noben od njiju pripomb čez moje prsi. :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mam tud jst eno tako sodelavko ja :roll: Velka je tok k jst, pa 20 kil ma več od mene (to se je v zadnjih dveh letih zredila) in je zarad tega vsa zakompleksana. Ma pa zdj tud velke joške ane in na račun njih zdrav svoje komplekse, očitno. Jst nism lih brez jošk (mam b košarco) in mi je že parkrat kaj zabila, pač v smislu, da mam mejhne, pa kako ma ona velke pa to. Skoz se neki ven meče na račun svojih jošk. Npr, k sm mela za na novoletno večerjo mal dekoltejčka, so bli tipi vsi slinasti, ona pa vsa lubosumna in je mogla takoj pripomn, da ma ona ful večje in kako bi šele gledal, če bi ona mela dekolte :D Zadnč je vsa kao šokirana rekla pred vsemi, da ma vsak dan večje joške, kao, kva je z njo, pa sm jo zabila, da itak da jih ma, če se pač skoz bolj redi ane :D

Pol je pa enkrat mela en slab dan, pa zravn mene je delala in se mi je čist izpovedala in tema je pršla tud na joške in mi je rekla, da bi takoj imela take k jst, da maš lahko kšno dekoltirano majčko, pa lepo izpade, pa da svojih sploh ne mara pa take...Drug dan pa spet po starem naprej, dejmo se ven metat z velkimi joški.

Men so se pa mal pomanjšal, odkar ne jemlem več KT in jih kr mal pogrešam. Prej sm mela res take polne, zdj pa ne več tok. Ah, jebi ga :)

Mi je pa sodelavka pravla za eno punco, da bo šla v Avstrijo k enmu kirurgu na povečavo z lastno maščobo, čeprov sm jst slišala, da se to sploh ne izvaja, da se ni obnesl al kaj. Ne vem no.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

^^brez zamere Yazmeen, ampak saj se ti tud sem pa tja malo pohvališ. no glede na fotke si postavna in luštna punca, tko da se lahko.

ŽuŽa napisal/-a:^^ Eh ja, tole dejansko je moja šibka točka, in ponavad ostanem brez besed. Sam hjoj še enkrat nej mi en v službi kej reče, da bom več tih :evil: . Nej se brigajo zase, pa za svoj kriv nos, pa krive zobe, pa preveliko poraščenost...mislm no jst se tud ne vtikam v te zadeve.

Na začetku ko sem začela delat me tko ena sodelovka (k ma drgač ogromne joške in dejansko vse pamet pomoje tm notr :lol: ) pred vsemi upraša: Ja kje maš pa ti kej jošk?!? Joj sam res kje jih maš no? Po celem prostoru se jo je slišal ker je nardila tak ˝kraval˝.

glej, ne vem a sem samo jaz taka,ampak že davno sem zaključila poglavje z-vsemi-se-moram-družit-in-biti-prijazna. jest bi v tvojem primeru preslišala enkrat, dvakrat pol bi pa rekla tipu,da to ni smešno in če nima nič pametnejšega za povedat.une fore zdej sm pa užaljen,pri meni ne palijo. tud men je težil en sodelavec (sicer v drugem smislu) pa sem se enostavno nehala pogovarjat z njim.potem me je seveda vprašal,če je kaj narobe pa sem mu sicer na prijazen način rekla,da mi gre na živce in je bla stvar rešena. men se ne da družit in ukvarjaz s folkom,ki mi ne odgovarja pa naj bojo kr užaljeni če hočjo.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Sj ni nč slabga v tem, če se nekdo sem pa tja mal pohval, hvala bogu. Je pa (men) glupo, da jebeš enga neki v glavo in se sam ven mečeš na ta način in da na ta način sebe neki dokazuješ. Sj veš, kaj mislm. K da bi jst zdj njej vsak drug dan nabijala (pa ne sam njej), da kako mam hudo ritko in velik manjšo od njene, pa se neki primerjala z njo, pa take fore. Sploh ni nč narobe s tem, če se človk kej pohval, sam odvisn kako in na kašn način se pohval :wink: Upam, da razumeš kaj mislm.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

vem ja kaj misliš. hvalabogu nimam nobene take "kolegice"/"kolega", ker se kot sm že prej napisala, s takimi enostavno ne ubadam
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Sj jst tud ne in je tud ne smatram za kolegico. Je pač sodelavka, ki sm jo primorana prenašat, ker delam z njo. Sam ko sm jo mela dost s tem foram, sm ji začela nazaj zabijat kšne take, tk da se je zdj mal umirila.
Odgovori