Moja nenavadna ljubezenska zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Dita- napisal/-a:Kolk znamo bit Slovenci ljubosumni in neprivoščljivi ko gre nekomu dobro :) Se je treba vpičt v vsako malenkost, samo zato, da boš nekomu, ki piše kako srečen je, zbijal moralo.

Škoda da se je še ena res luštna tema spremenila v samo obtoževanje in kreganje.

se strinjam :!: Bohnedaj da bi bil kdo srečen in to delil z drugimi :?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*frisko* napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:
CaliLove* napisal/-a:Se pravi tudi racune placujeta vsak toliko, kolikor porabi? Hrano kupujeta vsak zase? Tisti ki vec zasluzi, gre na boljsi dopust in za dlje casa, tisti, ki manj zasluzi, gre za manj casa? Ce nekdo od vaju ima denar, drugi pa je takrat brez, si prvi privosci npr. izlet/savno/kino (karkoli pac pocneta za zabavo), drugi pa ostane doma?
Kakorkoli, to je ze vse skupaj off topic in nima veze s temo.

glej, narobe si razumela, ali pa se delaš norca (morda zato, da bi upravičila razmerje v vajinem odnosu?), ne vem... normalno da stvari počneva skupaj... kupovanje, izleti, dopust.... ampak stroške imava razdeljene 50:50. in če meni zmanjka, mi on posodi oz. plača, nasleednjič pa jaz. ampak na koncu meseca je računica približno 50:50, k temu stremiva in to se nama zdi ok in fer.

to pomen, da mata skupej denar ... in nic drugega. vse, kar si loceno privoscita, je verjtno kaksna kavica s kolegicami in nove obleke zate ter pivo s prijatelji in neka nove tehnoloska igracka zanj ...
Sploh ni res. Pozabljas na denar, ki se ga ne porabi. Ce izven stroskov, ki jih placujeta 50:50 malo denarja porabita za svoje zadeve, se ne pomeni da imata prakticno skupen denar. Se vedno ima lahko en na racunu precej vec, ce vec zasluzi. To je povsem drugace kot skupen denar, kjer tega ni.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

CaliLove* napisal/-a:Verjetno vas je vecina tukaj se neporocenih, tko da vam je to bolj tezko dojemljivo, ampak ko si porocen, je "moj" in "tvoj" denar "najin".
Hehe v US of A si ga pa kot moski se trikrat bolj najebal kot v Sloveniji, ce se zena loci od tebe. Ja tm imata kar skupen denar ne glede na to kar on hoce, ker je ratalo napol tvoje v trenutku, ko sta se porocila.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Seveda imata lahko skupen denar tudi v takšnem primeru. Tak način imava midva, imava sicer ločene račune, na katere pač pridejo najini prilivi, ampak denar je skupen, pa tudi kartice imava oba za vse račune, tj en drugemu sva pooblaščenec na računu. Tudi denar, ki se na porablja lahko dvigne kdorkoli od naju ne glede na to, čigav je v osnovi račun.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Jochie napisal/-a:
Dita- napisal/-a:Kolk znamo bit Slovenci ljubosumni in neprivoščljivi ko gre nekomu dobro :)

ful ji gre dobro, ja... je nekje v tujem svetu, stran od prijateljev, cele dneve doma, ker njen dela, brez svojega denarja, sicer lahko njegovega troši, ampak ko bo kakšen napremišljen nakup, bo pa počlo...

Lej, ampak očitno je srečna. Ne vidimo vsi ljudje sreče v istih stvareh. Če je tebi to bad, še ne pomeni da je tudi njej.

Glede tega ali bo počilo ali ne, pa itak noben tukaj ne ve. Kaj pa ti veš kako sta onedva zmenjena, ali pa kolk plače ima on? Mogoče mesečno na račun dobiva take cifre da sploh ne vid da si ona kup novo torbico.

To sploh nima veze kle in ni poanta teme. Naslov teme je Moja nenavadna ljubezenska zgodba in je blo prov fino brat kako ljubezen vedno najde pot. Potem pa ste se mogl začet vtikat v eno punco, namest da bi ji privoščili, se raj z njo zapenate. Očitno se ma fajn ja; živi v ZDA, ki je itak od nekdaj 'obljubljena dežela', ni ji treba delat, živi jo fant. Punci je FAJN, pa vrjamem da bi blo zelo veliko punc z veseljem na njenem mestu. Po drugi strani pa je najbrž tut tip vedel, da jo bo moral določen čas preživljat, dokler se vse ne poštima.

Mah, Slovenci preprosto ne znamo skrit ljubosumnih obrazov. Bilo je samo vprašanje časa, kdaj bo šla še ta tema v maloro :)
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če punca ni hotela, da kdo kej komentira, naj blog piše. Ali bi morali vsi pisat "iiiiii, kak lepo"?

Ker če je temu tako, naj se to že v prvi objavi napiše, da se ne bo slučajno tema pokvarila :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

:D

ne sej razumem, vsak ma svoj pogled na stvar. sam eni gredo pa pol v ekstreme.
ful ji gre dobro, ja... je nekje v tujem svetu, stran od prijateljev, cele dneve doma, ker njen dela, brez svojega denarja, sicer lahko njegovega troši, ampak ko bo kakšen napremišljen nakup, bo pa počlo...

mogoče to njej paše in je čist srečna. to kar je Jochie napisal, mogoče sploh ne drži. ampak je zgodbo obrnil, joj kok ji je gadno. ni šans da bi bil na njenem mestu. yeah right.
mogoče ma prijatelje v USA, mogoče so to celo boljši prijatelji kot jih je imela v SLO. To da je cele dneve doma ne vemo. to da je brez svojega denarja še ne pomeni da nima denarja. ni nujno da bo počilo, ker, kot sem že zograj napisala, ne vemo kako sta onedva zmenjena. najbrž je tip vedu da jo bo moral nekaj časa preživljati.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Me pa res zanima, koliko žensk bi vas bilo toliko načelnih - da če bi imele tipa ki vas zalaga z kešem, pa imate možnost da se vsak dan malo sončkate pa plavate v bazenčku pa se imate fajn. Ve pa bi rekle, ne - delati grem.

Pod kožo smo vsi krvavi + hitreje se navadiš lagodnega življenja, kot do da ti vse vzamejo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

^^ sej to :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

priznam, bilo bi mi zanimivo brezgčlavo zapravljat keš in se sončit, sploh ker si tega zdaj ne morem privoščit, ampak max kakšni 2 leti. potem bi začela umirat od dolgčasa in bi začela kaj delat.
to vem zato, ker se spomnim mojih edinih brezskrbnih nekajmesečnih počitnic med srednjo šolo in faksom, ko sem bila absolutno free skoraj štiri mesece in sem septembra komaj čakala, da se začne faks, da začnem nekaj "ustvarjat", tako da nisem dolgoročno brezdeljen tip človeka :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

Srečno in uživajta ! :razz:
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

s0nckic4 napisal/-a:priznam, bilo bi mi zanimivo brezgčlavo zapravljat keš in se sončit, sploh ker si tega zdaj ne morem privoščit, ampak max kakšni 2 leti. potem bi začela umirat od dolgčasa in bi začela kaj delat.
to vem zato, ker se spomnim mojih edinih brezskrbnih nekajmesečnih počitnic med srednjo šolo in faksom, ko sem bila absolutno free skoraj štiri mesece in sem septembra komaj čakala, da se začne faks, da začnem nekaj "ustvarjat", tako da nisem dolgoročno brezdeljen tip človeka :)

se strinjam :!:
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Led Zeppelin napisal/-a:Me pa res zanima, koliko žensk bi vas bilo toliko načelnih - da če bi imele tipa ki vas zalaga z kešem, pa imate možnost da se vsak dan malo sončkate pa plavate v bazenčku pa se imate fajn. Ve pa bi rekle, ne - delati grem.

Pod kožo smo vsi krvavi + hitreje se navadiš lagodnega življenja, kot do da ti vse vzamejo.

Ja, bi mi blo kul. Kakšna dva tedna max. Potem bi se takega lajfa naveličala, ker bi sama sebi začela presedat, četudi bi imela sosedo, ki živi v istem brezdelju kot jaz. Enostavno bi se naveličala, nekatere pa se pač ne. Itak da bi keš zapravljala, če bi ga lahko, bi pa poleg tega še nekaj delala. Hodila v službo in si tudi poleg službe zapolnjevala čas, ker ne morem dolgo ostat neproduktivna. :wink: Če pa komu paše dejansko cele dneve namakat nogice v bazen, se sončkat, šopingirat, hodit v negovalne salone, pa tudi nimam nič proti oz. ne pozelenim od zavisti. Vsakemu svoje, in to je to.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

Led Zeppelin napisal/-a:Čist pa razumem moške in ženske, katerih plače partnerjev presegajo 10kratnik njihove plače, da tako vneto zagovarjajo deljenje denarja :D .

se ne strinjam. zakaj ze? ok, sj lahko da se najde kaksen tak izkoriscevalec, ampak po mojem mnenju ne mors bit tak do nekoga, ki ga imas rad. pri nama recimo on zalsuzi cca. 3x toliko kot jaz pa je sam predlagal, da si urediva skupen racun...

Led Zeppelin napisal/-a:Me pa res zanima, koliko žensk bi vas bilo toliko načelnih - da če bi imele tipa ki vas zalaga z kešem, pa imate možnost da se vsak dan malo sončkate pa plavate v bazenčku pa se imate fajn. Ve pa bi rekle, ne - delati grem.

mene pa res zanima, ce bi ti zdrzov doma vec kot recimo pol leta ... nobnen aktiven in druzabe clovek ne more bit non stop samo doma. pa ce ma 15 bazenov pa tobogane pa 3 kine v hisi ... ok, kaksna lenoba in asocialnez verjetno bi v tem uzival, nek normalno bitje pa slej ko prje mora med ljudi, najveckrat pa srecas nove ljudi ravno v sluzbi
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

jz ji tud nimam kaj zavidat - sem preveč neodvisna da bi mi to ustrezalo. meni je najlepš ko vidim da me tip občuduje zaradi mene in mojih dosežkov. Sej je čist super če jo mož zalaga z kešom in se ob tem ne počuti kot parazit. upam samo da nikoli ne bo imela svoje volje in svojih želja ali pa da se ne bo želela odseliti, ker takrat se ta odvisnost lahko hitro pokaže kot problem.
Odgovori