Nesanica napisal/-a:zato ker jih karakterno odbija... kvalitetetn FF odnos je skoraj enak zvezi, samo da ne načrtuješ prihodnosti in imata več svobode. Dobita se pač ko imata oba čas. Ne gre se samo za f**, gre se za cartanje po seksu, dolge pogovore - ja tud moši to rabijo

Dejansko jz to bl imenujem friends with benefits
se ne strinjam z zgoraj napisanim. kvaliteten ff odnos se zdalec ni podoben zvezi. predstavelj si, da se pokliceta samo za seks, pol pa se tri ure lezita v postli pa se bozata, pogovarjata .. za bruhat. to delas s fantom, z nekom, ki ga imas rad ali pac s prijateljem, kot ga ti imenujes friend with benefits. moj najbolj kvaliteten ff ni bil nikoli moj prijatelj, torej tak, da bi se ure in ure pogovarjala, da bi se stiskala, skupej gledala tv in take fore. imela sva kar kot nek ritual. ko sva se slisala, sva se vsakic dobila na vecerji, govorila o random stvareh, saj sva se obnasala, kot da se prvic vidiva, sva se sla poseksat in nato vsak po svoje ....
friend with benefits pa je bil najprej moj prijatelj, sva vedela veliko en o drugem, povrh vsega sva bila se soseda in ker nama je bilo 'dolgcas' in sva kar nekjakrat skupaj kje prespala (sva hodila na izlete), sva pac zacela prakticirat se s seksom.
torej, kaj je razlika med ff in fwb --- prvi je samo to in ko te mine, se nikoli vec ne vidis, si pac zapomnis, kako super (ali manj super) si se imel in to je to. drugi pa je prijatelj, in ce se eden od obeh med tem casom zaljubi v drugega, nehata seksat, prijatelja pa sta se vedno
no ne trdim, da je povsod tako, ampak pri meni je bilo in zato to interpretiram kot edino mozno