Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.
Zaklenjeno

a si grizete ??

da
22
51%
sem si
5
12%
ne
16
37%

Skupaj glasov: 43

Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Ranica na presredku

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

RANICA NA PRESREDKU

No mene pa zanima, če se je že kateri zgodilo, da se ji je med seksom naredila ranica na presredku. Zadnje čase opažam, da se mi naredi ranica, ki zgleda tako, kot da bi se mi kožica malo pretrgala, oz. počila. Ta ranica vsakič potem na začetku in po seksu peče, ker se ponovno razdraži. Moti me, ker kadar ne seksam ranica izgine. Vsakič po seksu pa se ponovno pojavi.

Kaj bi lahko bil razlog za to? In kako bi to neprijetnost lahko odpravila?
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

ja js mam tud skoz neke ginekološke težave, kr neki gljivice skoz, pa zdej se mi je ena bulica nardila in sem bila pri ginekologinji in je rekla naj premislim o cepljenju proti raku na materičnem vratu..pol sm še s prijateljico govorila, ki so ji ne dolgo nazaj odstranili raka in baje se je tudi pri njej tako začelo, kr skoz neke bakterije in bolezni. cepljenje je pa kr drago, 3* po 130 €, sam bom probala nekak zbrat k hecat se res ni stim.
lovely* držim pesti, da je vse vredu
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Lovely, svetujem ti, da čim mnj brskaš po netu in sama postaulaš diagnoze, kr si boš sam še otežila situacijo (je usen razlika med zdravniškim mnenjem in usemi tistimi prispeuki in podatki, k jih najdeš na spletju) ...

Več kot to, da počakaš, da mami oprau, kar mora, ti ne ostane. Še vedno ni nujno, da gre za raka in tut če gre, je še vedno možnost, da se ga pozdravi. Ne met u glavi najbl črnga scenarija, kr se boš požrla.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Razlog - suhost ob seksu, neprožen presredek. Ni nič posebnega ... Uporabita lubrikant in ne prodirajta na silo, postopoma in počasi, bodi previdna pri položajih, kjer jimaš noge izjemno narazen in bo ok. Po seksu namaži z multigyn gelom in bo čez noč že ok.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Čeljust

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

ČELJUST

Lihkar sm se pred 30min zbudila, se mi je čeljust tko grdo zaskočla in moram prisilno usta držat v "pravem" položaju, da se mi ne zaskoč znova.. desni stran čeljusti nekako skoči iz svojega položaja in ko na široko odprem usta potem grozn zaboli in se nekak postav nazaj v "pravo" pozicijo..To se mi sicr dogaja že najmn 2 leti ampak v bolj mili obliki, vmes je celo že mal nehal..to zdj pa..nmorm spat sploh :roll: mogoče ma kdo kake izkušnje, kaj narest, grem k zdravniku, zobozdravniku..neki so mi govoril o nekem aparatu al nekej..nevem :?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka

glih to je problem, da nimam problemov z vlažnostjo. Večinoma pa tud vedno po dločenem času (po kake pol ure) začneva uporabljat tud lubrikant, da ni problemov. Pa tud na začetku je vedno bolj nežen. Ne vem, zakaj se mi je to začelo delat :(
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Potem pa ne vem. Čeprav če seksata dolgo, se sploh ne čudim - sluznica se sproti suši, ni nujno, da ti to čutiš - notranjost nožnice je lahko vlažna, problem so zunanje stene in pa presredek, ustnice ... Tudi lubrikant je tako-tako, če imata dolge seanse. Skrajšajta pa boš videla, če je potem isto ... če je, ti priporočam ginekologa, ker če gre za ranice, je lahko tudi herpes, ampak tisti ne bi izginil, ampak bi nekaj dni ostal ... čeprav kdo ve, boljše za vsak primer, da ni kakšna spolno prenosljiva bolezen, načeloma pa se to rado zgodi, ampak hitro ugotoviš, kaj je vzrok in ga odpraviš.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Jooj to se tudi meni skozi dogaja. Če od osnovne šole imam te problem, da se mi čeljust zaskoči, pa jo ne morem sploh do konca odpret. Ampak se vrne čez pol ure v navadno obliko. No in 1x lani v decembru se mi je tko zaskočla in me je tko držalo več kot cel mesec. Sploh nism mogla normalno jest, nism mogla normalno govorit, niti se smejat, ker me je bolelo, že ko sm odprla usta... Odprla sm jih lahko za širino enga prsta, naprej ni šlo...

No...prvo sm mislila, da je to zarad prepiha, ker je to ful mogoče. Ponoči malo popaziš, kje spiš in da ne spiš lih na prepihu, ker se pogosto zgodi, da nastane zrd tega.
Sm pa januarja letos bla bolana in sm šla k zdravnici (čeljust me je itak še vedno bolela) pa sm ji sproti povedla še za čeljust.. In mi je rekla, da je to verjetno zato, ker rastejo modrostni zobi. Zdej nevem no, če imaš že vse modrostne zobe, najbolje, da greš k zdravnici. Če pa jih nimaš še, pa je to verjetno zarad tega.
Ker meni mi je čez neki časa res pokuku vn modrostni zob, in takrat se je bolečina končala...
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka

hja..res sem zbegana....hmm...bova mogla v bodoče še mal bl pazit, kaj delava, pa kako :?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

meni se je to pojavljalo pri bivšem, k je mel mal bolj konkretno orodje :lol:
po nasvetu ginekologinje sem si po tuširanju začela mazat z mandljevim oljem, da se je koža malo okrepila... Po seksu pa multygyn kot je rekla že MsN, da se slučajno kaj ne vname, pa mogoče kak bepanthen da se hitro zaceli...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Kaj pa če bi malo počakala, da bi se to zacelilo?
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sej se zaceli...ker se vidva sam za vikende, al pa vsak drug teden. Tko, da se zaceli. In pol k se vidva, in seksava se spet nardi :cry:
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

kaj pa če si malo s bejbi kremo proti suhosti namažeš presredek recimo vsak večer...da koža malo elastična postane?
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

tudi jaz mam tak problem..vedno se mi kožica malo zatrga...pa tudi ni to odvisno od vlažnosti,ker tam še posebej pazima da je ja ornk mokro pa ni koristi,skoz se ta koža rani in rahlo krvavi....pol čez teden se pa zaceli in čez vikend ponovno rani...jaz ne vem zakaj...hehe..sam vem da na začetku se to ni dogajalo...zaj pa...pa je vse ostalo isto tako kot je blo(sex)...hm...kaj čemo...očitno ni kaj naret,je pa full moteče v glavnem... :?
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka

ja full je moteče, ker me vsakič na začetku odnosa peče :evil:
Zaklenjeno