*mala* napisal/-a:Jah, bom pač po merilih marsikatere slaba mama.
Malce OT: A že imata dodatnega člana?
Boš mela pa vsaj lepo oblečenega otroka,on pa mamo s posluhom za njegove želje in zavestjo,da ne živimo več v nevem katerem stoletju,ko so morali otroci,molčati,ubogati in upoštevati zgolj in samo mnenje staršev.
Normalno da bomo same odločale kaj bodo otroci oblekli kot majhni.
Ampak sama že pri polsestri prakticiram da se kakšne oblekce itd (seveda ne pete, ker nočem da ima probleme kot odrasla, toliko zdrave pameti premorem) poslužuje samo za kakšno priložnost-rojstni dan, mogoče trgovina itd.
Drugače pa stremim k temu, da si otrok namesto torbice kupi oz se mu kupi superge, športna oblačila , v glavnem da mu ne bo napravljanje prvi cilj, ampak športanje itd.
Ko bo pa zrastel, pa se že upošteva mnenje.Tri, štiri letnice pa dvomim, da vedo kaj je za njih dobro, ane.Namreč slike, ko Suri visi z glavo navzdol in celo skoči v lužo, me ne prepričajo...
Lepo oblečen otrok je lahko tudi normalno oblečen otrok, ne nujno v pisano sintetiko in plesne čeveljce.
Petke seveda odpadejo pri mojem otroku, ampak vem da bi pa punčko skoz oblačila v oblekce in pozimi žabice. So tudi oblekce čisto dovolj udobne- zame še bolj kot pa trenirka.
Nekak tak:
Seveda v boljše in kvalitetnejše čevlje.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 27. Mar. 2010 19:00, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Saj tamale v oblekicah je lepo za videt, ker izgledajo srčkane.
Ampak praktični vidik?V vrtcu, ko so tamale poleti npr v oblekicah in se jim stegna stikajo....ni ravno fajn, ko imajo vse rdeče ko tekajo naokrog.Šibajo v peskovnik in jim pesek leze vsepovsod.Ma polno je stvari, ki me prepričajo v to, da so oblekce bolj za čas, ko imaš otroka pod nadzorom itd.
Ampak, a boš sredi poletja, pri 30+ oblekla otroka v dolgo trenirko? Sej bo revež pregorel.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ne, tega še sebi ne privoščim kaj šele otroku.Saj ne obstajajo samo oblekce....imaš tudi kratke hlače iz lahkih, naravnih materialov, ki dihajo in se otrok še vedno lahko zdivja, brez da zgori v njih.
So mi pa tvoje prilepljene oblekce zelo všeč-nekaj takšnega se bom poslužila sama, če bom imela bolj mirnega otroka
No, sej tud v kratkih hlačah so mi všeč tamale. Sej si lahko da kiklo med noge, da nima preveč stegenca skup
Fantek bo pa takle racal po svetu:
kak so ti tamali luštni (ta na 2&3 fotki je kar za ukrast)
vse slikce H&M
Ja pa so res luškane te kombinacije, vse po vrsti.Takšna oblačilca prav kličejo po temi Oblačila za naše otroke (ki so še nerojeni) Ne, resno...ful dobre.
emanuela napisal/-a::biggthumpup: Ja pa so res luškane te kombinacije, vse po vrsti.Takšna oblačilca prav kličejo po temi Oblačila za naše otroke (ki so še nerojeni) Ne, resno...ful dobre.
A moram js temo o otroških oblačilih odpret, al bo katera druga?
Shiloh je pa zanimivo oblečena, ni kej.
ampak se mi pa zdi da je se vseeno razlika v OTROSKI oblekci (recimo zgorej na sliki) pa v oblekci v kateri suri recimo zgleda pomanjsana mami...scarry