ryu10kyu napisal/-a:Madonca...ampak teli množični kampi pa ne vem kako je tam...sem nudist in vse...ampak še vedno imam pa rad da se ravno ne je v restavraciji nag pa po trgovini nag hoditi tudi ne vem če je okusno?
.
definitivno ni okusno.
pa ne da bi blo karkoli narobe s samo golot, ampak nekateri ljudje fkk kamp razumejo mogoče mal drugače, kot je pa zasnovan.s fantoms kos hodiva na konc Krka nekam kampirat, pa je dost zraven fkk kamp.in sva predlani šla enkrat poškilit notr, kako kaj plažice in to (v upanju, da si lahko tudi oblečen) pa naju je že folk čudno gledal ko sva hodila v kopalkah po kempu proti plaži.In videla sem svega in svašta.Enga tipa pa bejbo, obadva naga na skuterju po kampu, pa nage riti sedet na stolih v lokalu.kaj pa brisača pa to?Mislm s tole posrano ritjo na stol brez brisače, haloo no, jst res nočm sedet na tisti svinjariji pol

mislm take stvari mi čist niso.Morjo bit ene meje, tko kot v savni velja da ne nasloniš nage riti na klopce, tudi v kemp lokalu naj nebi.In sva se valda obrnila in se šla kppat drugam.
*AnNy napisal/-a:men je kolegica razlagala k se je sončla na nudistični plaži, da si ga je en starejši moški pač "na roke vrgu" lol jst sm mislna da bom umrla od smeha biggrin
takih stvari pa jst en verjamem.Vsako leto se najde kr nekej ljudi ki take stvari pripoveduje, pol pa povedo da so bli na enem izmed najbolj obljudenih fkk kempov.Ja itak, v fkk kempih in na večjih plažah majo tud reševalce in ljudi ki skrbijo za red.Zihr bi lepo gledali, da s ga en drka, zraven pa otroc.Pa tud tko, kjer je velik ljudi, bi se najdu zihr e ki bi tazga nagonu.če bi jst mela otroka na plaži in da en začne to delat, prisežem da nebi šle dve minute mim ko bi se spravla nanga.
vsaka stvar ma mejo dobrega okusa in ni vsaka stvar resnična ki jo slišiš.