Ne ni bilo uradno.. večina jih je samo špekulirala, da mu bodo to pesem izbrali. Ampak kot zgleda so se špekulacije uresničle - Wonderwall od Oasis je postal uradni song, ki ga bo Thomas pel v soboto.

Ich bin überhaupt nicht begeistert.
7. Mottoshow - Hits aus Deutschland und England
Monika Ivkic
Rosenstolz – Liebe ist alles (
youtube link)
Shola Ama – You might need somebody (
youtube link)
Fady Maalouf
Söhne Mannheims - Und wenn ein Lied (
youtube link)
Blue – Breathe Easy (
youtube link)
Thomas Godoj
Herbert Grönemeyer – Mensch (
youtube link)
Oasis – Wonderwall (
youtube link)
Linda Teodosiu
Silbermond – Durch die Nacht (
youtube link)
Duffy - Mercy (
youtube link)
Monika - No Comment.
Fady mi bo eno najljubših Söhne Mannheims pesmi totalno pokvaro. Pa ne ker ne bi znal pet, ampak ker je nočem v njegovi verziji slišat. Res ne vem če bom lahko poslušala

Pa spet ma dve baladi.. kaj pa te
Phu .. sama pri sebi opažam, da sem od sobote nekam negativno proti Fadyju nastrojena. Strange.
Thomas - Mislim da je prvič ko sploh nisem prepričana, da pašeta songa k njemu. Mensch sicer paše k njegovem glasu, ampak je zato pesem
zum kotzen! Res si ne znam predstavljat, da bo take pavze med besedami delal, kot jih dela Grönemeyer

Upam, res močno upam, da bo iz tega naredo čisto drugi song.
Pri Wonderwall pa - pesem mi je super, ampak me je fejst strah, da je waaay previsoka za njega. Razen če bo spet čisto nekaj drugega ven naredo. V soboto se bom pa res mogla pustit presenetit kaj se njegovih nastopov tiče.
Pri
Lindi pa ko sem vidla Mercy od Duffy napisano pa sem si mislila samo - "Prosim? What? Again, what?!"

Srečna sem da ma spet nekaj hitrega, samo če to k njej paše pa si sploh nisem sure. Ne vidim je pet tega. Jo pa zato tolko bolj vidim Silbermond – Durch die Nacht pet.