*purple* napisal/-a:OrangeLady napisal/-a:*purple* napisal/-a:
....
ja po Postojnski jami, bledu in to jih pozna Slovenijo veliko ljudi, predvsem tisti ki jih take značilnosti bolj zanimajo..Mladi, predvsem žurerji pa poznajo Slovenijo tudi po Ambasadi.
Tebi se zdi da SLO ni imela nič od AG ker ne pošlušaš take muske, če pa bi jo pa bi bila malo drugačnega mnenja, ker AG je gostila svetovno znane DJ-e, ki jih ne moreš imet na vsaki drugi vaški veselici
Mislm, da država prov dost od mularije nima.
če že pridejo na kakšen party, spijo po avtomobilih in podobno.Država hoče bit poznana po svojih znamenitostih, kamor pa AG ne sodi.
četudi je slovenija gostovala nevemkakšne diđeje, vseeno prav dost ni mela od tega.
pač gledam na take objekte z drugačnega vidika.in to se mi ne zdi za državo, niti za prepoznavnost pomembno prav nič.
sami partyji kje drugje pa tudi ne.Spomino se kar nekaj partyjev, ki so odmevali izven naših meja,zaradi smrtnih žrtev drog.Slaba reklama.
rachka, seveda so droge in vse povsod.Ampak toliko party drog, bonbonov in ostalih drog, kot jih je bilo povelikih partyjih ne vidiš povsod.sem hodila na partyje in na lastne oči videvala kaj se tam dogaja.v AG sicer nism bla, ker me tja ne vleče, ampak ne poznam pa nobenga ki bi tja hodil in nebi požru usaj enga bonbona.
nevem zakaj stalno zagovarjanje in primerjanje z ostalimi klubi.V franci na balanci nikol nism vidla, da bi kdo bil začvakan
js pa poznam marsikoga, vključno z mano. ni nujno, da morš bit na drogi, če hodš v ambasado.