Meni je blo čist vse..
Sprobala sem vse kar mi je prišlo na pamet; enkrat smo šli na ježo s kamelami po nekem zalivu (ne spomnim kak se reče?), pogledat smo šli kak se koplje glino in potem cel postopek lončarske obrti; celo sami smo lahko poizkušal delat izdelke

... (mene je čist impresioniralo, ko je tist model v minuti mel narejeno celo kokošjo družino glinastih piščalk...

)
En dan smo šli pogledat glavno mesto in zgubljal živce po tržnicah.

Ne vem, men je blo zabavno; ker mam rada shoping... ; )
Jaz se sicer nisem udeležila ogleda neke kmetije, kjer gojijo krokodile (ker so mi tovrstne živali ogabne), ampak naše je čist impresioniralo. (če maš dober želodec in maš rad živalce ti je menda všeč)
Vem da smo šli še v nek muzej, kjer so nam predstavli malo teh tipičnih običajev- na "najvišji nadomorski višini".. Meni se je zdelo kar zanimivo; še posebno ko so nam povedal kake priprave ma ženska tam na poroko.. :Đ
Zanimiv je tut obisk sinagoge; prov tiste njihove obleke dobiš za notri...
Slovenci smo imeli nekajkrat ob bazenu šiša party...

Pa tud razne animacije zvečer so se mi zdele zabavne; Z bratom sva zvečer sodelovala na nekem skeču- pač v neki plesni igrci, in sva zmagala, tako da sva dobila nagrado da sva se šla naslednji dan potapljat (baje s čist profesionalno opremo).. Meni je blo res fun, ker se nisem še nikol prej potapljala...
Če pa hočeš jit plesat in pit je mel pa hotel spodaj tut svojo diskoteko. Mi smo šli samo enkrat tja- se mal pregužvat med debele nemce in se napit zastonj tekile...
Naigrala sem se odbojke in ping-ponga, naveslala s kajakom... (vem da to lahk počnem tut v portorožu, sam tam smo zdraven spoznali še par animatorjev in domačinov; in smo se res dobro razumel, se zajebaval itd...) Pa tamkajšnji ljudje se mi zdijo res prijazni- sej vem da so animatorji v hotelu zato da so prijazni; ampak ti so bli res face... Smo se potem dodali na hi5, in se še prek neta nekajkrat pogovarjal.
Enkrat smo imel kao gusarski piknik. Je blo tut fun; sicer mal bolj primerno za otroke, ampak jaz sem otrok po srcu

... Plaže so mi bile super, hotel, hrana in vse ostalo je štimalo...
Ma tko bom rekla; jaz rada potujem in sem zelo prilagodljiva... In kjer je dobra družba se mam vedno fajn; ni važn če sem na djerbi ali doma...