-* je vstavlanje novih štokov v luknjo od starih štokov extremno zajebana stvar.
-* je dajanje obrob na parket extremno zajebana stvar, če so stene od prej krive.
-* se jebem cel vikend, vmes mi pa prijatelj pošilja slike iz nacionalnega parka v Ameriki. Sem vesel za njega, ampak te začne malo stiskati, češ, jaz sem pa tu, vsi nekje...ampak, potem se hitro spomniš, vsi gremo nekam, samo čakamo, in tudi ostali so morali

.
-* berem Walk in the woods od Brysona, o tem kako je pisatelj prehodil pot Apalače, je odlična, smešna in tudi potopisni jezik je čudovit.Človek si lahko samo želi da zadaneš ton, ki je obenem zabaven, a informativen. Priporočam.
-* počasi postajam mnogo boljši v obdelovanju slik, se zelo izboljšuje moja tehnika, se pa vidi da imam probleme z kontrasti. Delal sem že nekaj testov za oči za razne službe, in vedno je bil test ločevanja kontrastov daleč najslabši.
-* sem mojega brata, daleč najbolj lokal patriotskega, neavanturističnega, neželjnega potovanj človeka, pripravil da gre na Balkan trip, mal Ohrida, trave v Tirani in žurk v Banja Luki. Se je primajal do mene, in ga je malo zanimalo, ker je Grčija draga in enaka, pa ga je malo začelo gristi. Pol ure kasneje sva bookirala hostle in buse

.
-* jutri začnem z novim šihtom, kar je kul, obenem lahko z jutrišnjim dnevom začnem pogovore glede najema, zraven pa že začnem naročevati potrebne kose za potovanje.
-* stvari počasi padajo skupaj, nitke ki sem jih pletel zadnje leto in pol že kažejo neko obliko, in jesen bo čas da grem. Občasno me napada dvom, strah, vprašanja, ampak, obenem pa postanem vzhičen in na obrazu se mi razleže nasmeh ko začnem mantrati: Damavand, Dasht-e Lut, Rajahstan, Himalaya. Zelo bom vesel ko pride dan ko bom videl vse te kraje.
-* sem hvaležen za vse stvari, ljudi v mojemu življenju, v življenju imam neznansko srečo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.