Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
vse govorite kak je mogoče fajn da sma šla narazn ampak mene to tak močno boli ker sploh nevem točnega vzroka ker je samo reko da najina zveza ni to kar je bla sploh nevem zakaj sma šla narazn če mi je še včeraj reko da me ljubi danes mi pa reče da najina zveza ni kar je bla pa konec
Zdi se mi da nič okoli mene nima več smisla to da bi šla ven med ljudi me trebutno niti najmanj ne mika. Vsepovsod bom iskala njega njega ki ga več ni in ki mi je pomenil vse oz mi pomeni vse v življnju. Vse se mi je sesulo načrti upi sanje želje vse je bilo povezano z njim zdaj pa ni več njega in vse je z njim odšlo vseee vseee
Vse kar sva gradil in upala in si želela je bilo porušenega v dobre pol ure
ŽELIM SI GA NAZAJ RES SI GA ŽELIM pa tudi njemu ni lahko ker besede ljubim te ne izgovarjamo kar v 3 dni
Jaz ga ljubim in to zelo res si ga želim nazaj
I LOVE HIM SOOO MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdi se mi da nič okoli mene nima več smisla to da bi šla ven med ljudi me trebutno niti najmanj ne mika. Vsepovsod bom iskala njega njega ki ga več ni in ki mi je pomenil vse oz mi pomeni vse v življnju. Vse se mi je sesulo načrti upi sanje želje vse je bilo povezano z njim zdaj pa ni več njega in vse je z njim odšlo vseee vseee
Vse kar sva gradil in upala in si želela je bilo porušenega v dobre pol ure
ŽELIM SI GA NAZAJ RES SI GA ŽELIM pa tudi njemu ni lahko ker besede ljubim te ne izgovarjamo kar v 3 dni
Jaz ga ljubim in to zelo res si ga želim nazaj
I LOVE HIM SOOO MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pol mu pa reč, če bi lahko še enkrat poskusla. zgubit nimaš nč. lahko dobiš samo še eno zavrnitev, ki ti bo pa mogoče odprla oči.
lej, maš 15 let, si velik premlada zato, da bi se tkole sekirala. vem, ljubezen boli pr vseh letih, samo maš še celo življenje pred sabo. in ja, moje mnenje je tako, da je mogoče res bolš, da sta šla narazn, ker če za eno stran ni zveza več tisto, kar je bla, je tista druga stran (v tem primeru ti) ne more več nazaj prpelat na stara pota. sploh, če ne veš, kaj je narobe.
če resno mislš, da bi vama lahko ratal, mu to povej.
lej, maš 15 let, si velik premlada zato, da bi se tkole sekirala. vem, ljubezen boli pr vseh letih, samo maš še celo življenje pred sabo. in ja, moje mnenje je tako, da je mogoče res bolš, da sta šla narazn, ker če za eno stran ni zveza več tisto, kar je bla, je tista druga stran (v tem primeru ti) ne more več nazaj prpelat na stara pota. sploh, če ne veš, kaj je narobe.
če resno mislš, da bi vama lahko ratal, mu to povej.
jaz pa sem tako zelo zaljubljena, da prav boli. pa ga nikakor ne moren pozabiti, pa izbiti iz misli..pa čeprav se nisva videla že dva meseca, kot bi mogla..pa se slišiva ful malo....ga še vedno ne morem in ne morem prebolet. vsak drug dan jokam... tako zelo si želim, da ga prebolim, da srečam drugega...da ga odmaknem iz svojim misli...
tako zelo se ujemava...sam na žalost ne more biti moj....
edina rešitev je, da ga prebolim, in vem da je to najboljše zame, da drugače ne more bit...ampak nevem kako ga naj....
tako zelo se ujemava...sam na žalost ne more biti moj....
edina rešitev je, da ga prebolim, in vem da je to najboljše zame, da drugače ne more bit...ampak nevem kako ga naj....
glej še včeraj mi je reko da me ljubi pa danes je bil full čustven ko mi je vse to povedal jaz sem 1000% da nama lahko uspe ampak more bit on zato ker če nebo bo sam še hujše z mano
Ej voljo do življenja zgubljam, zdi se mi da brez njega nima nič več smisla
sam nevem kaj mu naj rečem da bo tud on vrjel da nama lahko uspe da je lahko tako kot je blo oz še boljše vse lepe dogodke ki sma jih preživela skupaj lahko doživima ponovno
I LOVE HIM SOO MUCH

Ej voljo do življenja zgubljam, zdi se mi da brez njega nima nič več smisla
sam nevem kaj mu naj rečem da bo tud on vrjel da nama lahko uspe da je lahko tako kot je blo oz še boljše vse lepe dogodke ki sma jih preživela skupaj lahko doživima ponovno
I LOVE HIM SOO MUCH

Zadnjič spremenil tanyka, dne 06. Maj. 2007 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
kdo me bo kregal!!
Sorry sam mi je čisto vseeno ker sem žalostna!!!!!
Jaz bi ga mela nazaj pa sem prepričana da bi nama ratalo ker se mama rada

Sorry sam mi je čisto vseeno ker sem žalostna!!!!!
Jaz bi ga mela nazaj pa sem prepričana da bi nama ratalo ker se mama rada

Zadnjič spremenil tanyka, dne 06. Maj. 2007 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Sej se mogoče res zdej tko zdi, ampak sčasoma boš ugotovila, da temu pač ni tko. Mogoče ti bo žal za vse tole sekiranje, najbolj verjetno pa je, da se boš samo še nasmehnila temu nekoč.tanyka napisal/-a:Ej voljo do življenja zgubljam, zdi se mi da brez njega nima nič več smisla
In, kot pravi tud jagodka, skoraj ni vredno neki "na silo" vlečt zvezo..če je en(v paru) že pokazal "nezanimanje", potem..škoda časa in živcev.
Pa brez zamere ... ja, najstniška ljubezen je "zoprna reč".

In, btw, sori, sam tale tvoj "podpis" v vsakem postu je pa že mal nadležen.
ja najstniška ljubezen kaj pa druga kaj?
kaj misliš da če bi bla sam najstniška ljubezen bi bla z njim 9 mescov????? misliš da bi bla?? no naj ti povem da neee
Mogoče se bom res kdaj samo smejalo zaradi tega kar se zdaj živciram ampak poltem bi mogo bit on ob meni ker drugače je brezveze
lej sorry ker sem tak pesimist sam trenutno full trpim in ne vidim pozitivnosti

kaj misliš da če bi bla sam najstniška ljubezen bi bla z njim 9 mescov????? misliš da bi bla?? no naj ti povem da neee
Mogoče se bom res kdaj samo smejalo zaradi tega kar se zdaj živciram ampak poltem bi mogo bit on ob meni ker drugače je brezveze
lej sorry ker sem tak pesimist sam trenutno full trpim in ne vidim pozitivnosti

-
- Cosmopsiho
Sem tud jz pri 16.ih bla z enim skor 1leto(se je konec tud zgodil "čez noč"), pa sem enako kot ti zdaj mislila, da me bo pobralo od vse žalosti ... well, guess what, me ni.tanyka napisal/-a:ja najstniška ljubezen kaj pa druga kaj?

Najstniška pravim zato, ker se takrat vse prvič dogaja, vse je tako novo in čarobno...in pač radi verjamemo v pravljice - brez skrbi, boš najdla novo pravljico tud ti.
Sčasoma boš tud ti spet vidla sončka..lej sorry ker sem tak pesimist sam trenutno full trpim in ne vidim pozitivnosti
tanyka, vrjela al pa ne, jst sm bla na istem kot ti, sam da nism bla v nobeni zvezi, ampak sm bla sam na smrt zaljubljena v sošolca. tud pri petnajstih letih. jokala sm cele dneve, ker ga nism mogla met. ampak zdj se temu smejem.
tud ti se boš nekoč smejala temu.
ni vse tko slabo, kokr ti mislš, veš.
sj vem, da ti je hudo, sam probej se mal pomirit, pa pejt mal vn na zrak, pa tud če sama. bolš ti bo.
in tud pesimizma se boš odvadla. ker, roko na srce, pesimisti ne hodmo fajn čez življenje. govorim ti iz lastnih izkušenj. pa grem stavt, da je mel vsak eno od nas tukej gor najstniško ljubezen, k je bolela, pa smo se še vsi pobral (saj upam).
pa ne vem, se mi zdi, da ti vzemaš naše besede tko, kot da te napadamo. jst osebno ti samo nasvete dajem, tko kot vsi tukej gor.
vse bo še v redu, boš vidla, samo dej času čas. :bussi:
tud ti se boš nekoč smejala temu.
ni vse tko slabo, kokr ti mislš, veš.
sj vem, da ti je hudo, sam probej se mal pomirit, pa pejt mal vn na zrak, pa tud če sama. bolš ti bo.
in tud pesimizma se boš odvadla. ker, roko na srce, pesimisti ne hodmo fajn čez življenje. govorim ti iz lastnih izkušenj. pa grem stavt, da je mel vsak eno od nas tukej gor najstniško ljubezen, k je bolela, pa smo se še vsi pobral (saj upam).
pa ne vem, se mi zdi, da ti vzemaš naše besede tko, kot da te napadamo. jst osebno ti samo nasvete dajem, tko kot vsi tukej gor.
vse bo še v redu, boš vidla, samo dej času čas. :bussi:
-
- Cosmopsiho
Lahko vprašaš.tanyka napisal/-a:in kak dolgo si rabla da si prebolela če lahk prašam??

Oh, pa še kako. Sploh, ker kot sem rekla, sva končala "čez noč"..potem še nekej mutila, ampak je blo čist brezveze tist, je samo "izkoriščal" mojo šibkost - jz presrečna, da sem lahko še z njim, njemu pa...khm, ja, vemo zakaj je blo fajn.Pa nsi mela nikoli želje da bi bla ponovno z njim?
...prevara z njegove strani. Cel žur, ane? Jz pa še vseen tolk neumna in naivna za njem se metala. Nikoli več(..zdej, po tadrugem to govorim, lol..smo babe res smotane včasih).in zakaj sta sploh končala če lahko prašam
Pejd vsaj na en kratek sprehod..pa še vreme je tako "primerno", otožno, sočustvuje s tabo..Ne morem it trenutno kam vem ker preprosto ni volje. Nimam volje do življenja trenutno