Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: konec je

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

tanyka napisal/-a:Dekleta moje drage jaz potrebujem nasvet

Z fantom vsa bila skupaj 9 mesecev zdaj sva se razšla. Potrebujem nekaj dobrih nasvetov kako ga preboleti. Zdi se mi da moje življenje nima več smisla in bi se najraje kar ubila

prosim svetujte

Tanyka

dekle, počni, kar te veseli, vzami si čas zase, bodi pridna v šoli, moški bo pa že prišel, 3 milijarde nas je! :D
življenje je pa tako lepo ter kratko, da ga je škoda še krajšati s kakšnimi neumnostmi...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Midva tudi... že več kot en teden nazaj. Pa sem še zmeraj živa. :) Boli pa tudi vsak dan manj.

Mi pa pomaga, da sva še zmeraj v stikih in to. Da se lahko pogovorim z njim ko mi je hudo in mi pove naj ne razmišljam o neumnostih. :) Mi je pri bivšem pomagalo in mi sedaj... A je še katera taka, ali vam je boljše čist prekinit stike?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

Maychy napisal/-a:Midva tudi... že več kot en teden nazaj. Pa sem še zmeraj živa. :) Boli pa tudi vsak dan manj.

Mi pa pomaga, da sva še zmeraj v stikih in to. Da se lahko pogovorim z njim ko mi je hudo in mi pove naj ne razmišljam o neumnostih. :) Mi je pri bivšem pomagalo in mi sedaj... A je še katera taka, ali vam je boljše čist prekinit stike?

Midva sva že skoraj 4 mesce narazen pa še vedno vsak dan mislim nanj... V vsem tem času se še nisva srečala tud vidla ga nisem...po eni strani mi paše, ker če ga bom kje vidla se bojim, da bodo vsa moja čustva do njega prišla nazaj. Po drugi strani sem pa vedno, ko gremo s frendicami čez vikend ven v mesto, tak razočarana, da ga nikjer ni... Sem že itak mela ene 20krat mobitel v roki, da bi ga poklicala in ga prosila, če lahk vse skupi pozabi sam...čakam, da me mine...sam me noče... :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Aloha, vem, da mamo ženske mučenje same sebe že v krvi (očitno), samo ne se tko mučt. Vem, da je lažje rečt men, kot teb narest, sam ni vredno. Pač te tip ni vredn in za to nisi ti nč kriva. Res ne. Kokr sm jst ugotovila, si v redu punca in si tud slučajno ne zaslužš tkole trpet. Bo tud zate sonček posijal, boš vidla.

tanyka, ne razmišljej takih traparij, da bi se ubila al pa da bi kr umrla. Noben tip ni vredn tega. Vem, da boli za umret, ampak boš morala naprej brez njega. Kakšen je bil pa razlog, če smem prašat?
Drgač pa čimveč med prjatlce, čimveč pogovorov. No ja, pogovori men vedno pomagajo, nekateri se pa rajš vase zapirajo, ker jim je lažje, če o tem ne govorijo. Ko boš pa kej potrebovala, maš pa tale forum in lahko napišeš kej :) Začuda se tukej stirnjam z Joškotom. Tipov je še ogromn, bo že pršu taprav zate.

evie, telefon takoj iz rok :D Ma ne, sam hecam se. Sam če mislš, da je bolš, da se ne slišta, pol kr vztrajej pr tem, da te ne bo spet srčk bubou.

Punce, če kej rabte, sm(o) tukej za vas :bussi:
tanyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tanyka »

hvala za vsee nasvete ampak trenutmpo bi samo njega mela pa bi blo vse vredu. Ne morem se zavedat da tega ni več da me nikol nebo več objel pa mi reko da me ljubi pa da mu pomenim vse v življenju. JA BOLI ZA UMRET RES BOLI IN DALA BI VSE DA BI BLA ZOPET SKUPAJ

No razlog pa je da njegova čustva niso več to kar so bila oz najina zveza ni bila več to kar bi morala bit
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

vidm, da si stara 15 let. lej, pred sabo maš še celo življenje.
ti je povedu, da ne čut več tega, kar je nekoč. vsaj veš razlog, zakaj sta šla narazn. zdj pa skušej prebolet, pa boš vidla, da boš druzga najdla, k te bo mel tud rd in ti bo tud reku, da si samo njegova. slej al prej bo spet tko :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Najprej jagodka, hvala, pa sej vem, da me razumeš :bussi:

Tanyka ... žou ni univerzalnga recepta za prebolevanje, sploh pa ni tacga, k bi zagotaulu pozitivne rezultate, žou :( Usak po svoje probava in se trud, enim rata prej in na lažji način, drugim nam gre počasnej in bl boleče.

Enih kvazi nasvetou ti ne bi dajala, kr usi vemo, da to ne gre kr tko, men je u prvi vrsti vedno pomagu jok, da sm se zjokala res do konca (tist trenutek k me je pač najbl (za)bolel), pol pa obrisala souze, takt je žalost prerasla u jezo in sm se spomnla usga sranja, k mi ga je določen tip naredu, pa ugotovila, da sm neumna, k se sekiram zarad ljudi, k ne vejo, kaj so mel in kaj zgubil, zarad ljudi, k se niti slučajno ne znajo obnašat zrelo in spoštljivo, k so vredni prezira ne pa objokovanja (to so bli moji primeri, kako je pr teb, ne vem) ... ta faza traja do takt, k te spet ena malenkost spomne na skupne trenutke, na njega in pol ponovi vajo. Zdej vidm, da tole ni noben način, ampak začetek je pr men vedno tak.

Js še kr ne razumem določenih ljudi in njihovih izjau ... Pa že leta dešifriram in analiziram obnašanje in odnose, rezultat tega pa je, da sm zmer bl zmedena, negotova, ne vem kako se obnašat in kaj narest, da me ne bi naslednji przadeu še bl od prejšnga. In tko me skos boli. Še takt k sm u zvezi, kr skos trepetam, kdaj in kaj bo šlo narobe in sm že čist nenarauna, zgubla svoj "jaz", u upanju, da bo ta "ljubezen" drugačna, boljša, neboleča. Mnja, seveda se konča še slabš.

Oh, punce, usm bo enkrat lepš, čeprou trenutno ne verjamemo u to ... Vem pa, da slej k prej neha dežvat in posije sonce. Takt se sam za ns nardi maurica, da ne bi pozabile, da nas na koncu vedno čaka sreča :knuddel:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Maychy napisal/-a:Mi pa pomaga, da sva še zmeraj v stikih in to. Da se lahko pogovorim z njim ko mi je hudo in mi pove naj ne razmišljam o neumnostih. :) Mi je pri bivšem pomagalo in mi sedaj... A je še katera taka, ali vam je boljše čist prekinit stike?
Men je pa vedno pomagal čist prekint stike..no ja, sej nisem mela druge izbire :rofl:
Verjamem pa v "daleč od oči, daleč od srca".
lyna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lyna »

Jooj punce jst sm se tud glih dans skregala z mojim.Pa ne vem a nej ga pustim al ne... K je to tooookkk težko...Končno prebolim bivšega, po emu letu pa pou mi je ratal, začnem s tem ta novim in te po enem letu razočara...Pa ti govori ljubim te, pa da naj ga jst ne razočaram, ker če ga ne bi mogu met druge,če sm jst 100 % če hočm bit z njem, ker on je 100%,bla bla bla. In pol po enem letu on ugotovi, da me ubistvu ni meu rad???Halo??Jst ne vem kaj enim ni jasn...Pa pr tipu k ma 27 let??Jst ne razumem tega kako lahko enmu rečeš ljubim te pa u bistvu ne mislš tko?Pa sploh tipi, k majo ponavad itak probleme s to besedo.Jst ne razumm, res.Kaj majo dvojčki res tok izrazito dve osebnosti??Uglavnm, hotla sm povedat, da sm jst bivšiga prebolela tko, da sm z njem prekinla VSE stike. Tko se mi zdi najlaži, sam spet, govort je eno, nardit pa drugo.Jst vem, da bi to mogla narest tud s tem mojim dvojčkom, sam.....K je tok težkooooo.
tanyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tanyka »

tolaži se s tem da si se sam skregala jaz sem šla z mojim narazen po 9 mesecih pa mi še včeraj reče da me ljubi danes pa da najina zveza ni več to kaj je bla
obupana sem :cry:
I LOVE HIM SO MUCH
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

tanyka napisal/-a:tolaži se s tem da si se sam skregala jaz sem šla z mojim narazen po 9 mesecih pa mi še včeraj reče da me ljubi danes pa da najina zveza ni več to kaj je bla
obupana sem:cry:

I LOVE HIM SO MUCH

Oh, stara si 15.. pred sabo imaš še malo morje rib. Ne obremenjuj se z zadevami, katere tega niso vredne. Navleči nase tvoje najljubše kavbojke in majčko, na obraz napokaj maskaro in lip glos, se nasmej, pokliči svojo najboljšo prijatelico in pojdi v Svet!! Ne zapiraj se vase, ne objokuj zadeve, zato ker solze ti ga nebodo vrnile. Pred sabo imaš še toliko nedoživetih stvari, da je žal točit solze. In ne bodi žalostna ker se je končalo ampak srečna, ker se je zgodilo!!
(P.s. če ti bo kaj pomagalo, lahko prebereš moj blog.)
Zadnjič spremenil *ClaUdYka*, dne 05. Maj. 2007 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Včasih tudi to, da imaš človeka rad ni dovolj...

Še vedno mislim, da morajo biti stvari take kot si sama želiš, drugače ni vredno truda. Po prejšnji zvezi vem, da pravljice obstajajo... Pa čeprav se lepega dne končajo... :(
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

claudy, načeloma se strinjam s tabo, ampak včasih ravno jok pomaga. resno. če te boli pr srčku, če čutš, da morš dat vn, je en tak način ta, da se zjokaš. vsaj men pomaga ogromno.
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

jagodka, tudi jaz se zjočem pa mi pomaga. Mislila sem, da ji ga jok nebo vrnil. Za ljubezen sta potrebna dva, in če on pač ni za to, ne čuti do nje kar je pač potrebno je boljše pustiti zadevo na miru.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja, to maš prou. sam tud bolečino je treba dat vn iz sebe.
na žalost pa res ne bo več mela njega. al pa na srečo, ker z nekom, ki ti ne vrača ljubezni, ne morš bit oz. sam trpiš ob takem človeku :(
Zaklenjeno