Najprej jagodka, hvala, pa sej vem, da me razumeš :bussi:
Tanyka ... žou ni univerzalnga recepta za prebolevanje, sploh pa ni tacga, k bi zagotaulu pozitivne rezultate, žou

Usak po svoje probava in se trud, enim rata prej in na lažji način, drugim nam gre počasnej in bl boleče.
Enih kvazi nasvetou ti ne bi dajala, kr usi vemo, da to ne gre kr tko, men je u prvi vrsti vedno pomagu jok, da sm se zjokala res do konca (tist trenutek k me je pač najbl (za)bolel), pol pa obrisala souze, takt je žalost prerasla u jezo in sm se spomnla usga sranja, k mi ga je določen tip naredu, pa ugotovila, da sm neumna, k se sekiram zarad ljudi, k ne vejo, kaj so mel in kaj zgubil, zarad ljudi, k se niti slučajno ne znajo obnašat zrelo in spoštljivo, k so vredni prezira ne pa objokovanja (to so bli moji primeri, kako je pr teb, ne vem) ... ta faza traja do takt, k te spet ena malenkost spomne na skupne trenutke, na njega in pol ponovi vajo. Zdej vidm, da tole ni noben način, ampak začetek je pr men vedno tak.
Js še kr ne razumem določenih ljudi in njihovih izjau ... Pa že leta dešifriram in analiziram obnašanje in odnose, rezultat tega pa je, da sm zmer bl zmedena, negotova, ne vem kako se obnašat in kaj narest, da me ne bi naslednji przadeu še bl od prejšnga. In tko me skos boli. Še takt k sm u zvezi, kr skos trepetam, kdaj in kaj bo šlo narobe in sm že čist nenarauna, zgubla svoj "jaz", u upanju, da bo ta "ljubezen" drugačna, boljša, neboleča. Mnja, seveda se konča še slabš.
Oh, punce, usm bo enkrat lepš, čeprou trenutno ne verjamemo u to ... Vem pa, da slej k prej neha dežvat in posije sonce. Takt se sam za ns nardi maurica, da ne bi pozabile, da nas na koncu vedno čaka sreča :knuddel:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...