Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Ne se sekirat, če tole poskusno totalno zaj****e :D Mene je sram povedat kok slabo sm pisala laan poskusno mato pa gefo, pol sm pa oboje s 4 nrdila, pr mati mi je pa sam 1% do 5 zmanjku. :P
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

A kera ve, prbližn kok je ponavad treba met procentov pr angleščini za 8 točk?

Mi smo zdej dobil poskusno popravljeno, pa je blo dost kul, sam Task 2: Gap fill sm čist zabluzila (8/15 pik :?). :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
mary88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mary88 »

Am...k je mogoče kdo že pisov poskusno maturo iz sociologije? K me zanima katere teme so ble?
Al pa kakšn drug predmet če ste že pisal kako je blo?
K mi pišemo drug teden, pa nam bodo ocenil, pa bi blo dobr mal vedt kaj bo :?
TNX
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Pr soci je delo in prosti čas (itak), religija, odklonskost, znanost, prostorske skupnosti, spol in spolna razlika, odklonskost, družbena moč in oblast ... Mislm, da je to to. :)
Mi tud še nismo pisal, ampak nam je prof. povedala teme.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

@miikena: pri angleščini je bilo lani na VN 86% za 5 (torej osem), na ON pa 84% za 5.. (zakaj je na osnovnem nivoju manj procentov za 5 mi pa ni jasno :?)
pa ne gledat samo na polo za procente, maš tuki še ustni del + eseje... mene osebno so eseji rešli (ni mi sicer najbolj jasno kako, ker sem imela v srednji tista 2 al 3 k smo jih pisali tud ocenjena 2 oz. 3), da sem imela dovolj procentov za 8 :lach:

sej bo šlo, ni matura tak bavbav, samo pamet v roke pa malo logično razmišljat ko dobiš polo v roke - tud če ne znaš za neko oceno je še vedno dokaj dosegljiva (samo ne govorim tuki o nekih ekstremih, samo za kako oceno gor se pa da - vsaj pri tistih predmetih k sm jih mela), se da z malo logike rešit :wink:
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Kaj pa procenti za 6 pri angleščini? Sej poskusno ocenjo glede na lansko jesensko?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

smotkA, sem ti poslala že 2 ZS-ja pa nism dobila odgovora tko da bom kr tukej napisala: nekaj časa nazaj sem zasledila, da imaš na računalniku nekaj zapiskov od zgodovine pa bi te prosila če bi mi jih lahko poslala, hvala, prosim sporoči mi na ZS da ti pošlem mail
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

jaz sem jo mela lani, vso psihiranje in živčnost, ki so jo nad nami izvajali je bla brezvezna, ker je na koncu čist enostavno šlo vse skozi. oz ne skozi s 5 nekateri predmeti :) pa se nisem nekaj blazno učila ampak sem te knjige (pač te priprave kupla brala in vse pole rešla) nisem pa mela nič zapiskov in shranjenih zvezkov od prej
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ja sej...ponavad sam strašijo...ma mene so pa že kr ustrašli, k nevem kko bo drugo leto!
bol me skrbi kej upist naprej...poznam ful ljudi k so se zajeb*** k niso napisali usega na pravo mesto (po 1,2,3)...ponavad napišejo tisto k je brez omejitev pod 2. al pa 3. mesto, nazadnje pa sprejmejo ravno tiste, k so to napisali pod 1. mesto!! :?
pa me zanima...js bi šla na španski jezik(dvopredmetni) in vzporedno pedagogiko, k sta oba dvopredmetna...če ne dosežem zadosti točk za pedagogiko, pole me ne sprejmejo niti na španščino al kko je to?če mi zna kjra pomagt...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Weya, sej eseje smo tut pisali. ;) No sej pol če bi mela pr eseju še kak % višje, ker zdej je bla moja argumentacija dost slaba, ker se nism spomnla detajlov iz knjige (pač od lani do letos je šlo mal ven iz glave vseskp), mal še kako vajico nardim pred maturo, pa bo za uno 8. Na ustnem pomojem ne bom mela problemov, bomo videli. Drgač zdej tole sm mela 66%, tko da če bi blo ustno 20pik (in s tem v seštevku 20%), pol bi blo lih ujela un lanski procent za 8. :P :)

Milkyway, če maš na drugem mestu tut kej dvopredmetnega se ti pol španščina (če boš na njo sprejeta) kombinira z unim, kar maš na drugem mestu napisan (pač prvi predmet od unih dveh, ki jih maš napisana) .. Če maš pa na drugem mestu enopredmetni študij, pa nič ne bo.
Razen, če bi dala na drugo mesto enopredmetno španščino.

Če sem prav dojela si zdej ti 3. letnik?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Je zdej že kdo pisal psihologijo?
princess of the night
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princess of the night »

Tami napisal/-a:Je zdej že kdo pisal psihologijo?

a poskusno maturo? js jo mam doma...
There's too much blood in my caffeine system...
mary88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mary88 »

smotkA napisal/-a:Pr soci je delo in prosti čas (itak), religija, odklonskost, znanost, prostorske skupnosti, spol in spolna razlika, odklonskost, družbena moč in oblast ... Mislm, da je to to. :)
Mi tud še nismo pisal, ampak nam je prof. povedala teme.

Sej to vem,k možne so vse teme..sam mene zanima, če kdo ve katere 4 so ble zdejna poskusni? mi jo drgač pišemo v tork.
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

In Love Girl - js na računalniku nimam izpiskov, mam samo ene liste (za 3 teme, povzetki na rač. natipkano, lahko skeniram in pošljem v tem tednu :)) pa sorry za pozen odgovor...

A je kdo že pisal sociologijo, js pišem jutr in me zanima, katere teem so pri strukturiranem delu??
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

princess of the night napisal/-a:
Tami napisal/-a:Je zdej že kdo pisal psihologijo?

a poskusno maturo? js jo mam doma...

Ja, poskusno... Sam sej ni več važno, ker je ne grem pisat...
Zaklenjeno