-* sem fasciniran na indijskimi moškimi na Fb, so nekakšna zanimiva kombinacija cringa/direktnosti/prijaznosti , sem se takoj prijavil v Reddit skupino: Indian people facebook.
-* se veselim Cigarettes after sex, pa na muzejski noči moram nujno iti v Etnografski muzej pogledati razstavo o Afganistanu, sploh ker je en moj znanec notri. Kul model, si je zlomil nogo ko ga je lovil trop psov po Kabulu in je skočil iz ene hiše. Random fact.
-* sem končno popravil svoj kurčev e-bralnik, ki se mi je sesuval 2 leti, in sem mogoče prebral 10 knjig na njemu, kupil novo kartico, naložil unbrick in povozil star sistem. Dela, že 2 dni, stavek ki ga nisem mislil da ga bom še kdaj izrekel. Če ne bi deloval, bi ga razbil z macolo.
-* mi je grozno videti ljudi, ki imajo veliko potrebo po tem da so v zvezi, in so zato pripravljeni sprejeti drek in nesigurnost. Sicer se redko učim na napakah drugih, ampak ne hvala za takšno dramo. Vsak si zasluži tisto juicy, dobro ljubezen, spoštovanje in mir.
Vse ostalo je samo zapravljanje energije in časa.
-* sem vesel da sem v zadnjih letih razvil dobro samorefleksijo, in občasno se ujamem pri kakšnemu sranju, dotično sem na dopustu opazil da včasih vržem ven kakšno šalo, ki je nesramna in na račun drugega. Sem bil kot otrok pogosto zbadan, in očitno čutim občasno potrebo da včasih preventivno napadem prvi, čeprav me noben ne drka nikoli. Seveda sem se opravičil in nisem tega ponovil, ampak je še prostor za izboljšanje stvari

.
-* včasih hodim kje, in se spomnim stvari ki sem jih rekel, in sem samo: Jezus, have mercy on me.
Najbolj mi je pomembno da sem nehal uporabljati stavek: "Saj nisem mislil tako", ker ne samo da ne prevzameš odgovornosti, ampak da drugi osebi (beri: ženski), ne nameniš spoštovanja v komunikaciji.
-* si o svetu mislim podobno kot tale tip:
https://youtu.be/5RNXbpL1MKY?t=4m16s
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.