Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

cReAmY napisal/-a:meni pa noben ne pomaga:(

sicer sem zdajle nekaj skozi prebrala, ampak kako to misliš nobedn ne pomaga?... lej tip te je prevaral ne?... kaj je za takega sploh vredno tolčit solze?... po moje ne... če bi me fant prevaral bi bla jezna na njega, če bi se jokala bi se pa od sreče, ker sem končno spregledala da je črpal ljubezn pri meni in jo dajal drugi. ne vem druga kot najdi si bolšega fanta, tega pa čimprej pozabi

jeanitte: fant ti je povedal kaj ga moti... mene pa na njem moti,d a ti ni dal šanse, da bi probala te stvari odpravit, oz. da bi se o vsem tem pogovorila. vsekakor se čez čas pokažejo na partnerju stvari ki nas motijo, tudi pri nama so se, pa sva jih odpravila, oz. jih sproti odpravljava in se o tem pogovarjava. če ga maš res močno rada, ga vprašaj če s eje pripravljen o teh stvareh pogovorit ali pa sklenit kakšen kompromis...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

no, pa da še js napišm mojo zgodbico... k se je končala z zlomlenim srčkom /mojim, seveda... no, na brucovanju sva se spoznala, blo je fajn, sva si izmenjala številke in se pol še dobivala... blo je fajn, čeprov nisva bla lih skupi, pač vidla sva se enkrat na tedn pa na faxu kokr sva se, ker je moj sošolc... in pol je reku nej pridm enkrat zvečer v lj, da gremo skup vn... js sevede vsa vesela, končn je prpravlen da bova tud v družbi skup pa vse... in kaj je naredu? pred mano je bil z drugo... z mojo sošolko, k sm ji par urc prej povedala kakšn je stanje med njemu pa mano... moj svet je bil v trenutku sesut. šla sm do njega pa ga uprašala kaj je blo pa to? in on mi odgovori: sori, zgodil se je... :cry: no, pač, js sm šla samo stran od tm, tud jokat nism mogla ne nč... sam pogovarjala sm se z eno drugo sošolko, ona tud v šoku da je to naredu. pa k sm mu rekla 300-krat- dej če ti bo do kere druge reč, pa midva pač ne bova več nč mela, bova pa frenda... pa on men- ah kjeee, men ni do nobene druge...
no, dons je lih en mesec od tega in js še vedno isto mislm nanga, me boli srčk, in ne vem kok časa bo to še trajal. nism ga klicala, ker mam svoj ponos, na faxu sva se vidla pa samo 2-krat in še takrt sm ga zignorirala.... on me je sicer enkrat klicu, pa se mu nism javla...
u glavnem, težko je. po enem mescu je še vedno isto, če ne še slabš. drugih tipov ne vidm kot tipe, vsi mi grejo na k***c... ne morm se rešt iz tega. in niti ne vem zakaj je to naredu... :cry: :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

zanima te, zakaj je to nareedu? zato, ker je en navadn kreten od tipa. očitno je res temu tako. in se res ne splača sekirat zarad tega. vem pa, da je to lažje rečt, kot pa nardit :(

"sory, zgodil se je"??? jah, izgovor pa tak.
ti še kar naprej imej svoj ponos, ker se ne splača ponosa zbit sam zarad tazga cepca. očitno te ni vredn, pa konc.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

jagodka85 ...21 sva stara...vem, da me ni vreden,...skroaj nic vec ne jokam..sam pridejo trenutki k se vprašam zakaj je to naredil:( kako lahko tako hitro druga prevzame moje mesto:( sonček je, na morje sva mislilla skupaj...to boli:(...vceraj me je klical ampak se mu nisme javila...sigurno bi rad spet brezvezne stvari vprašal da bi mi blo bad..

..in kokr ms napisala..lahko d aje gojil simpatijo do nje..ceprav je nekajdolgo ni poznal..ampak predno on z man ni rekel zadnje besede...to je bil itak en cist brezvezn mali prepirček k sva bla vsak na svojem koncu doma..pač ga je izkoristu in si je tisti trenutek mislil da je bolša.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

jeanitte...vem, da ti je hudo, sploh ker so zdaj prazniki, tak lep sonček...tudi jaz doživljam to..da me očitno ni mel več rad...ampak ga tako kot si ti prejšnjega z drugim delom srčka tut močn sovražim kr je me zamenju z drugo. hudo je, včasih ti tut frendice ne morejo pomagat, svoje je treba dat skozi...Verjemi pa da je boljše, kot da bi to da te nima več rad skrival v sebi pa bi se zveza vlekla še naprej...vedno več spominov, vedno večja navezanost, grozno:(...ni mesta, da ne bi pomislila..wauu tule bi lahk sedela skupi itd...

...upam, da bo za vse hitro minilo
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

drugih tipov ne vidm kot tipe, vsi mi grejo na k***c... ne morm se rešt iz tega. in niti ne vem zakaj je to naredu... :cry: :([/quote]

Tut meni grejo drugi tipi na ziuce...oz. ne gledam na njih kot nekaj kjer bi lahko našla naslednjega...to je faza prebolevanja..pa čeprav je to besedo težko napisati..ker ga nočem pozabt:( ..tipi velikokrat kej nardijo brez premisleka..ne mislijo na posledice, ker živijo iz ure v uro...punce pa moramo bit tiste k jim damo vedet da so nardil usodno napako. Težko je, samo ne smemo se pustiti.

Hmmm v naši družbi smo lih tko zanimive frendice skupi...ena je pustila tipa, ker ji ni več in ji je zdej ful lažje, druga je bla zalublena v enga tipa k ji je dal upanje da bi bla skup pa iz tega nc ni blo, ena sm pa js k je tip koncal z mano in sel k drugi...

ni se ti vredno sekirat...bodi raje srečna, da z njim nimaš več spominov in vsega kar boli. Da se je to končalo čimprej, če ni imel namena kaj več.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

cReAmY napisal/-a:jagodka85 ...21 sva stara...vem, da me ni vreden,...skroaj nic vec ne jokam..sam pridejo trenutki k se vprašam zakaj je to naredil:( kako lahko tako hitro druga prevzame moje mesto:( sonček je, na morje sva mislilla skupaj...to boli:(...vceraj me je klical ampak se mu nisme javila...sigurno bi rad spet brezvezne stvari vprašal da bi mi blo bad..

..in kokr ms napisala..lahko d aje gojil simpatijo do nje..ceprav je nekajdolgo ni poznal..ampak predno on z man ni rekel zadnje besede...to je bil itak en cist brezvezn mali prepirček k sva bla vsak na svojem koncu doma..pač ga je izkoristu in si je tisti trenutek mislil da je bolša.

no vidš, že to, da ne jokaš več tolk, je en velik korak naprej :) boš vidla, kmal bo bolš. ker te res ni vreden. so tipi, k tega ne delajo in boš tazga našla. kdaj pa kako, bo pa čas pokazu. na morje greš pa lahko s kolegicam, ne rabš njega.
vem, da boli. še predobr vem, samo kaj češ. vrjetno mu ni blo več tolk do tebe in je to nakazu na tak strahopeten način.
doggica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a doggica »

pa sem tudi jaz prišla na "vrsto", da pišem v to temo. :cry: ne morem verjeti, da je bila včeraj zadnja noč, ko sva bila skupaj. vse je bilo tako lepo, danes pa sem samo še jaz in moje solze, brez njega. rekel mi je, da me bo čakal in da zanj to ni konec. vendar zame je. uničil je moje zaupanje in to dvakrat, in brez zaupanja nima smisla vztrajati. trpela sem pol leta, se trudila, trudila sem se, da bi mu verjela. včeraj pa sem dojela, da je bil moj trud zaman in da mu bom nikoli več zaupala. odločila sem se, da odidem, in upam da mi bo tokrat uspelo. :cry: :cry: zavedam se, da sem sama, brez pravih prijateljic, in da začenjam iz nič. zato je še toliko težje. zakaj to tako boli, tako prekleto boli? še težje je, če nimaš rame, na katero se lahko opreš, se zjokaš.. :cry: jokam že ves dan in nimam nikogar.najhuje je, ko vem, da če ga pokličem, bova spet skupaj. ne vem koliko časa bom zdržala, želim si le, da mi uspe... :(
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

:( take scene me ful razžalostijo.

doggica napisal/-a:in da začenjam iz nič.

poglej kakšen lep dan je zunaj :) - malo časa si vzemi samo zase pa boš že ugotovila kje začeti :balloon: :bussi:

doggica napisal/-a:zakaj to tako boli, tako prekleto boli?

bolečini daj čas in bolelo bo vedno manj :wink:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

se strinjam z iluzijo, tud mene take objave razžalostijo čist. ni fletn, vem da ni.
ampak preživela boš brez njega.
sm ti poslala zs :ja:

držim tačke, da se čimprej pobereš :bussi:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

doggica napisal/-a:pa sem tudi jaz prišla na "vrsto", da pišem v to temo. :cry: ne morem verjeti, da je bila včeraj zadnja noč, ko sva bila skupaj. vse je bilo tako lepo, danes pa sem samo še jaz in moje solze, brez njega. rekel mi je, da me bo čakal in da zanj to ni konec. vendar zame je. uničil je moje zaupanje in to dvakrat, in brez zaupanja nima smisla vztrajati. trpela sem pol leta, se trudila, trudila sem se, da bi mu verjela. včeraj pa sem dojela, da je bil moj trud zaman in da mu bom nikoli več zaupala. odločila sem se, da odidem, in upam da mi bo tokrat uspelo. :cry: :cry: zavedam se, da sem sama, brez pravih prijateljic, in da začenjam iz nič. zato je še toliko težje. zakaj to tako boli, tako prekleto boli? še težje je, če nimaš rame, na katero se lahko opreš, se zjokaš.. :cry: jokam že ves dan in nimam nikogar.najhuje je, ko vem, da če ga pokličem, bova spet skupaj. ne vem koliko časa bom zdržala, želim si le, da mi uspe... :(

a lahko vprašam zakaj hočeš oditi? pa kaj je blo narobe? ... mislm d mam neki podobnega ... le da ob meni stojijo moje prijateljice :) ... pa da mi verjetno tut ni tak hudo k pa tebi usaj mislm da ne...
doggica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a doggica »

hvala punce, še posebi tebi jagodka-za zs..to ful pomaga, ne moreš verjeti kolk.
ja kafrca, to je dolga zgodba, ki se vleče že dve leti. problem je v glavnem pijača-iz njegove strani..boli me, ker mu je več do alkohola kot do naju..znova in znova obljube iz njegove strani, katerim sem slepo verjela-do včeraj. prevečkrat me je že pustil na cedilu zaradi ene trapaste pijače. malo lažje mi je že zaradi tega, ker vem, da je on kriv, da sva šla narazen in ne jaz. jst zase vem, da sem naredila vse, kar sem lahko, da bi uspelo. vendar če se trudi le eden, na žalost ni dovolj..
bodi pa vesela, da imaš ob sebi prijateljice..tudi jst sem jih imela, vendar take, ki so me pustile na cedilu, ko sem jih najbolj potrebovala. ne potrebujem veliko, le eno osebo, za katero bi vedela, da se lahko zanesem nanjo..v glavnem, želim ti (in tudi sebi) veliko sreče in da bo kmalu bolje..papa :bussi:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

doggica moja sej bo vredu use boš vidla da bo :)...
no js sm tut verjela verjela verjela na koncu pa ni do zdj še nič iz tega...sam pr mojmu ni problem pijača... ampak je moja največja konkurenca služba... on je čisti deloholik... :( ...
sej bo ... boš vidla... mormo bit močne :)

:bussi: :knuddel:
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

jagodka pa creamy... hvala vama... sej zdej sm šla za par dni mal na morje, mal razmislt pa to, pa morm rečt da mi je kr mal bolš no... upam da ne bo zdej k sm spet doma spet isto :(

drugač pa vsm puncam, k majo podobne probleme želim vse najbolš pa upam da se boste čimprej pobrale pa šle naprej :wink:

:bussi:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

no vidš, važn, da je mal bolš :)
sj bo skoz bolš, vrjem. res pa je, da bodo vrjetn obdobja, k bo mal hujš, pa bo pol spet v redu.
če pa kej rabš, pa veš, kam se obrnt :bussi:
Zaklenjeno