Matura [Združena tema]
Men se je zdela dost lahka.
Sam bomo vidl, kar se rezultatov tiče, k kadar mi je stvar lahka, je pol rezultat čist nasproten mojim občutkom.
Slušno mi je blo pa oboje dost kul
, bl razumljivo k kaki primeri, k smo jih v šoli sprobal (verjetn tut ker je bla dejansko tišina v razredu).
Drgač pa odpisal smo tut že esej od slove, pa je blo neki kul, neki sm bla pa takt čist brez domišljije, kaj napisat, pa je blo bl tko vseskp.
Mam pa od mate&gefe poli doma, se moram še spravit rešit. Pa od slovnice tut. (sem zbolela pa nisem pisala teh stvari, drgač bi tut to mela že obdelan)
Dojčo mam pa naslednji ponedeljek. Pol je pa to to.
Sam bomo vidl, kar se rezultatov tiče, k kadar mi je stvar lahka, je pol rezultat čist nasproten mojim občutkom.
Slušno mi je blo pa oboje dost kul

Drgač pa odpisal smo tut že esej od slove, pa je blo neki kul, neki sm bla pa takt čist brez domišljije, kaj napisat, pa je blo bl tko vseskp.

Mam pa od mate&gefe poli doma, se moram še spravit rešit. Pa od slovnice tut. (sem zbolela pa nisem pisala teh stvari, drgač bi tut to mela že obdelan)
Dojčo mam pa naslednji ponedeljek. Pol je pa to to.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
za angleščino dons nimam nekih posebnih občutkov..ker niti nism preveč resn uzela...sploh esej sm bol ko ne nakladala neki..sam bralno mi je blo pa kr težko res...sploh una naloga k si meu odstavke pa si določu k kerem stavku kej paše...huh..mogoče zto k mi je tkrt res ful koncentracija padla

I Just Like Being Imperfect!!
Pismo, jaz sem se tako bala slušnega dela angleščine...Ker ko smo delali v šoli, so bli vedno neki indijci in kurci palci in so imeli obupen naglas in nisem razumela skoraj nič. Pol na sami maturi je blo pa ful lažje, vsaj "normalno" angleščino so govorili. Čeprav vseeno nevem, zakaj se morejo tok trudit da ja čimbolj momljajo in hrkajo in šumijo in ropotajo na posnetku. 

- In Love Girl
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
Khm, ja men je bla tale angleščina dons tko-tko. Sploh nimam nekih občutkov. Delala sm višji nivo, pa mi je bla tista naloga od sibirske železnce al kaj je mal težka, ker mi stavki kr niso hotl notr pasat. Pa pr slušnemu pri drugem besedilu ene 2h stvari nisem zasledila. Ah ja...Pa esej, literarn-polom
un ta pru pa tut no, mal sm nakladala, kokr se pač da
.

...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
MoJcHyKa napisal/-a:Sej nekaj sem že gledala na ricovi strani ampak nisem našla, ker namreč iščem jaz za poklicno maturo...pa ni za vsak predmet posebej, kot pri splošni... Sicer pa hvala wantyka
Sem pa danes vprašala pedagoginjo, ko smo imeli poskusno maturo glede teh katalogov pa je rekla, da jim niso poslali na šolo, ker je baje vse objavljeno na internetu, v šolski knjižnici pa tudi da nimajo...
Sicer pa kako vam je šlo na poskusni maturi? kateri predmet ste pisali?
Pa mi lahko kaka pove, kaj je sploh point te poskusne mature?ker jaz namreč se nisem učila nič za to, kot nekatere moje sošolke, ki so se res pripravljale na to...
sj maš poglej, gre na isti princip kot uno...link pa je:
http://www.ric.si/poklicna_matura/predmeti/
isto klikni predmet in je:)
Js sm tud dons pisala anglo, višji nivo. Čist kul mi je šlo, edin železnica mi je požrla živce, sm kr mal na blef delala. Sušna mi je bla lahka, Gap Fill (navaden) isto, pa ponavad mi je blo lih to najbol krneki.
Esej sm pisala od medijev, literarnega pa nisem sploh, sem prej oddala ker se mi je mudil nekam.
Pisal smo tud že slovo (slovnica), zgodlo smo dobil za domov, matematko v ponedeljek, esej slovo v torek, soco pa enkrat aprila.
Mi je bla pa slova tud čist, oz. dost lahka. Junija bo pa zihr krneki.
Esej sm pisala od medijev, literarnega pa nisem sploh, sem prej oddala ker se mi je mudil nekam.
Pisal smo tud že slovo (slovnica), zgodlo smo dobil za domov, matematko v ponedeljek, esej slovo v torek, soco pa enkrat aprila.
Mi je bla pa slova tud čist, oz. dost lahka. Junija bo pa zihr krneki.

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Men je pa ponavad ta tip nalog k moraš stavke/odstavke notr vstavljat ponavad vedno krneki (verjetn se ne skoncentriram dost, če ni nujn?), ta železnica mi je bla pa ful všeč.
Pa notr sem padla v sestavek pa si prov predstavljala tega tipa tm gor na temu bogemu vlakcu.
Za to pa zadnjo sm 99%, da ju mam čist prov .. Sam dobr, filing me ponavad itak vsakič znova prevara, tko da boljš, da sm tih.
smotkA, verjetn bomo čist "srečneži", ja .. Pomojem bojo direkt zamenjal, k lani je bla baje dost ful lahka matura, so mel neki dost pik vsi, letos se pa obrne.

Za to pa zadnjo sm 99%, da ju mam čist prov .. Sam dobr, filing me ponavad itak vsakič znova prevara, tko da boljš, da sm tih.

smotkA, verjetn bomo čist "srečneži", ja .. Pomojem bojo direkt zamenjal, k lani je bla baje dost ful lahka matura, so mel neki dost pik vsi, letos se pa obrne.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
wantyka napisal/-a:sj maš poglej, gre na isti princip kot uno...link pa je:
http://www.ric.si/poklicna_matura/predmeti/
isto klikni predmet in je:)
Aj sem spregledala...

Sicer pa kdaj izvemo rezultate od poskusne mature?
^^Meni se zdi lahka, pa tudi če greš pogledat na internetu (Letno poročilo) lahko vidiš, da je splošni uspeh na maturi lani bil ful višji kot prej, vbistvu najvišji doslej (stran 15-->graf uspeha na maturi od let 1995 do 2006).
I laugh at gilded butterflies.
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Jst sem pisala angleščino..poklicna matura....Sploh nimam občutka...En del je bil lahak, razumevanje, kratki odogovori so mi šli, slovnico sem šla na izštevanje, prvi spis je bil čist u izi, drugi pa zajeban do konca..No, saj zame. bomo vidli.
Drugač so pa naši, ki so šli na matematiko, ful slabo pisall...sploh niso znali vsega rešit, mnda da je bila težka, na sredi pisanja so vsi ven ušli
nimaš kej...do prave mature bomo že kej več vedl
Drugač so pa naši, ki so šli na matematiko, ful slabo pisall...sploh niso znali vsega rešit, mnda da je bila težka, na sredi pisanja so vsi ven ušli