-* bo tale mesec še peklenski, ampak je potrebno še tole stisniti, sem že blizu štarta.
-* je sedaj ko je hujše delo na hiši opravljeno, počasi začeti trenirati, da ne bom ravno umrl na prvemu tritisočaku. Sem trenutno v kurcu, ampak vem da sem hitro v igri, če se mi bo le dalo

.
-* sem danes kupil mikrofon za kamero, in je bil ugoden, je majhen in ima dobro kvaliteto zvoka.
-* gostim danes dva američana iz Austina v Texasu, sta kul, nasploh američani so vedno kul, sem gostil že pet ljudi iz Austina

. Moram iti enkrat tja, ker me čaka kup BBQja in avtomatskega orožja.
Avtomatsko orožje je kul, razen če nisi mimoidoči, ali otrok v šoli.
-* sem določenim osebam postavil datum do kdaj lahko umaknejo svojo lastnino iz hiše, katera je bila tam "začasno". Je že naročen kosovni odvoz, jutri leti vse v kamion.
-* upam da bo vreme v soboto ker želim iti z frendi na Pot ob žici.
-* se počasi soočam z dejstvom da mi bo dejansko uspelo, ne da sem dvomil vase, samo to je nekaj kar je tako surealno.
-* sem nekaj pogruntal glede strahu, ljudje se manj bojimo dejanj ali dogodkov, kot samih odločitev ki pripeljejo do tega.
Bom izpostavil primer, jaz se bom za svojo dolgo potovanje odpovedal svoji nepremičnini, se spravil v manjši finančni stres, se izpostavil večjim varnostnim in zdravstvenim problemom in se zavestno pognal v daljšo osamljenost od družine in prijateljev. To so dejstva, ni pretiravanje, to so negativna merila ki obstajajo in jih vsi poznamo, medtem ko za pozitivna, jih nimamo, ker se še niso zgodila...in čeprav je ponavadi več teh, jih ne moremo meriti ker jih še nismo doživeli.

. Za negativne posledice imamo vedno družbo da nas opomni, medtem ko za pozitivne si moramo vedno sami ustvarjati svojo novo realnost.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.