Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

mojca_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mojca_ »

ojla jagodka85!jest resnično nevem kaj je na njem da me tako privlači in ga za vsako ceno hočem nazaj!:)u družbi čisto brez problema govoriva samo ko ostaneva sama je problem.nevem zakaj?!mogoče zato ker sem taako vesela ko sva sama in mi je čisto dovolj samo da sva skupaj.imaš pa prav da je komunikacija bistvo vsega!na njem vidim tudi marsikatero napako ampak ko ga vidim se ta napaka izniči in si samo želim da bi bila skupaj!men se kar meša!imaš kakšen recept kako ga dobiti nazaj?:)in hvala za pomoč!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sj pravm, povej mu, da bi bla rada spet z njim. ker če se lahko v družbi pogovarjata, se lahko tud ko sta sama :) pa če te tiste male napakice ne motijo pr njemu, pol je v redu :) preprosto mu povej, pa tud če bosta v družbi, mu pa na uho zašepetaj kej lepga ;)
mojca_
Sramežljivka
Sramežljivka

joj ko bi blo tko lahko bi blo zlo fajn:)sej on ve kaj jest čutim do njega sam mi nič ne pove o svojih čustvih do mene.sam fuul zamorjen in čudn je ratal odkar sva narazen.in njegov best frend je reku de se vidi da mu ni vseeno.in navim kej še narest?a je bulši de se ne družim več z njem in njegovmi frendi al poskusim še kaj storiti?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ka pa če bi rekla kakšnmu od njegovih kolegov, k mu lh zaupaš, da nj ga pač praša, če bi bil on še vedo prpravlen bit s tabo? drgač pa včasih oddaljitev pomaga, da pol spozna, kok te pogreša in ti to slej al prej pove. no ja, odvisn kolk je tak "odprt" tip človeka. ker vem pr mojmu, ko je blo vse ok, je bil full tak, da mi je vse povedu, zdj k pa ni vse ok, se je pa spet vase zaprl :? ampak gre že na bolš in že kej več pove o svojih čustvih in svojem dejanskem počutju :)
al pa mu sms pošl, da bi ga rada vidla, pa če se lahko nekje na samem dobita in se pogovorita.
mojca_
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sej tu je pr nemu problem ka je fuul zaprt tip človeka in večino časa preživi za računalnikom in igranju igr na njem.sam to da bi frendu rekla naj ga vpraša ni slaba ideja:)sam imam občutek da mu ne bo hotel kaj velik povedat.:(ko gremo pa v en vikend je pa recimo skoz okoli mene in želi biti z mano.očitno dobi pogum šele takrat ko malo popije in se ko je trezen nečesa boji.samo je težko karkoli spraviti z njega.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

najboljše je meni ko se mi je končalo v eneme tednu vse:( počutim se ko brez gat..sploh pa da pomislim da je ze z njo, se v men mešajo tok različni občutki...sploh ne vem kaj si naj mislim..on daje občutek da sva ze 1 leto narazen, ubistvu pa mi je smsno pogledati na koledar, kjer se resnično zavem da je tega le 14 dni:(
ko se zjutraj zbudim sem slabe volje, ker je to naredil, ker ni vec smsov, nic :( ...vceraj sem mu sms poslala da nimava nic skupnega vec in glede na to d se ni hotu pogovorit - k sm bla prpravlena mu oprostit tut ce je bil z drugo...da zato ni vec vreden da nanj pomislim...mogla sem...ker je on od mene hotel prijateljstvo, to pa js ne morem, sploh 14ih dnevih:(...
...vsak dan zame nima pomena, pa ceprav vem da je bedakk je nardil to brez d bi razmislu in zdje name vali krivdo.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

mojca, točn vem, kk je to, ko je tip zaprt sam vase ja. zna bit kr precej moteče. mogoče pa misl, da boš začela silt v njega, če ga boš nekej prašala in ti ne bo odgovoru. ker jst vem, da tega ne bi hotla, če bi bla vase zaprta. pomoje bi blo res še najbolš da prosš njegovga kolega, sj vrjetn ve, kakšna je situacija med vama in kk je z njemu, da ne govori tolk o svojih čustvih pa tko. magar nj ga praša enkrat, ko bodo šli nekam vn in bo "tvoj" že mal spil :)
crdamy, vrjamem, da si slabe volje zjutrej, k se zbudiš, večeri in jutra ponavad najbolj bolijo, samo če je tak, potem te resnično ni vreden. ne se poniževat in mu oproščat, to da je bil z drugo. se ne splača. ker ko ga bo spet zamikalo (govorim hipotetično, če bi bla vidva spet skupej), bo spet šu k drugi, ker mu boš itak spet oprostila. se ne splača. res ne. in mislm, da samo strahopetec lahko vali krivdo na drugega, čeprou je sam najbolj kriv. očitno se mu ni več dal vlagat v vajino zvezo. kolk sta pa stara, če smem prašat?
mojca_
Sramežljivka
Sramežljivka

ti si pa pametna ej:)mal mure spit ja pa lohk de bu kej več pavidav:)joj ej jest enih tipov ris ne bom nikoli razumila!in kak kej s tabo in z tipi?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

lol, ti bom dala pametna :D sam na žalost mam kr dost izkušenj na področju nesrečne ljubezni :?
sm tud v tej temi že ogromn napisala, se vid glede na to, da je to moja najbol obiskana tema in mam največ postov ravno v tej temi :oops:
z mano in mojim je tko, k je... če greš ne vem kolk strani nazaj brat, boš vidla, pr čem sm bla in pr čem sm v bistvu še vedno. njegova dva me ne marata, on je edinček, jst sm predebela za njega, ampak funkcionirava, kokr pač le lahko. še vedno skušava bit skupej, ne glede na vse, ker se mava pač rada in se štekava v nulo. upam, da se tole vse skup enkrat razreši, pa nj bo tko al pa tko. :)
sicer je pa tko ja, tud jst tipov ne bom razumela. se tud trudm ne, da bi jih, ker je škoda mojih živcev ;D
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

Po dolgem času se vam spet oglašam, žal spet z zlomljenim srcem... :( Lanskega novembra sem spoznala čudovitega človeka, v katerega sem se zelo hitro zaljubila, čeprav sem si obljubila, da bom pazila, ker se nočem spet opečt. Pa čustvom pač ne moreš ukazovati, kar dobro veste. In on je bil preprosto vse, kar sem si kdaj želela.
Prvič v življenju sem bila resnično srečna, saj sem bila ljubljena kot sem si želela le v sanjah. Preživela sva sanjskih 5 mesecev, najlepših v mojem življenju. Bil je romantik, dober poslušalec, iskren, kazal je čustva, imel me je rad, takšno kot sem... vsaj to sem verjela do včeraj. Ko mi je po mojem prigovarjanju, ker sem čutila, da je slabe volje, kar po telefonu priznal, da me nima več rad. Kar tako. Puf. Menda so se čustva izgubila nekje na poti. Vzrok? Seveda jaz. Naštel mi je malenkosti na meni, ki ga menda tako motijo, da ne zdrži več (od tega da sem preveč družabna in se preveč posvečam drugim, da mu je včasih dolgčas z mano, ker delam še druge stvari, do tega da nisem 24 ur prilepljena na njega, ko sem z njim). En kup banalnosti iz mojega vidika, ki v bistvu sploh niso tako moteče. Z njegovega pa očitno prava katastrofa.
Ko mi je to povedal, se mi je v pičlem letu dni svet že drugič sesul na koščke. Ne vem, kaj me bolj boli, da ga imam še vedno rada ali da me je prizadel, čeprav je rekel, da me on ne bo nikdar... Boli nepopisno, kot dobro veste. Najbrž mi ni treba posebej poudarjati, da je noč minila v solzah in brez sna... Ne mislim ga klicati ali prositi, ker imam svoj ponos, samo preprosto ne vem, kaj naj sama s sabo, kako naj znova začnem iz nič, s strtim srcem in podrtim upanjem. Lansko pomlad sem namreč že šla skozi dolg in boleč proces prebolevanja bivšega, ki me je varal. In verjemite mi, da je bilo neznosno hudo a vseeno veliko lažje, ker sem ga sovražila. Tega zdaj pa še vedno ljubim... Prijateljice mi seveda stojijo ob strani, vendar pa sem želela slišati še vaša mnenja, izkušnje ali predloge, saj ste vendarle bolj objektivni.

Hvala in globoko sočustvujem z vsemi, ki so v podobnem položaju...

LP
...if there are roses, they will blossom...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

:(
želim si, da bi ti lahko rekla kakšno vzpodbudno besedo, pa vem, da trenutno ne bo pomagal čist nč. ne bom ti rekla, da ga začni sovražit, ker ti je povedal tisto, kar ga moti. vem, da ga ne boš.
vedi pa to, da je bolš, da ti je povedu tko, kot je (če je temu res tako in ni kakšn drug vzrok), kot pa da bi neki glumil še naprej in ti tako rekoč lagal v obraz, kako te ma rad in kako je rad s tabo.
če mu lahko verjameš te razloge za prekinitev vajine zveze, je v redu. in mislm, da je dobr, da maš tok ponosa, da mu ne pokažeš, da bi ga rada nazaj in tko naprej.
praviš, da je blo to tvojih sanjskih 5 mesecev. je blo res tok sanjsko al si bla samo tok zalublena, da si temu rekla sanjski meseci z njim? mogoče si spregledala tiste očitne znake, k ti jih je dajal mogoče, da ga kaj moti. ne poznam ne tebe in ne njega.
ampak ne vem no, za moje pojme kr tkole naenkrat... ne gre no. ker en dan te ma rad, drug dan pa ne. to za moje pojme ne obstaja. sj veš, kaj mislm povedat, ane? in ja, tud men se zdijo teli vzroki čista banalnost, sam zato, da je lahko kej navedu kot razlog za prekinitev zveze. mogoče je pa vse res. ne vem.
lahko ti samo zaželim, da bi ti blo pri tem prebolevanju lažje. vem pa, da ni lahko in je lahko dolgotrajno :(
sicer pa dokler ti prijateljice stojijo ob strani, je to že ogromno. bodi čimveč v njihovi družbi, skušej čim manj mislt na njega, na vaju. sčasoma boš pa pač prebolela. tako kot ti je nekoč že uspelo. boš videla, da bo šlo. :bussi:
mojca_
Sramežljivka
Sramežljivka

ja ja pr tastarih je pa velikat kažin ja.kat de bi oni hodil z tisto osebo kot njihov sin hodi se obnašajo.obup ej!sm slišela že ene par takih problomov.sam če te ima on rad in je dost trdn da ne pošluša tastarih pol je odlično!!a pol sta zej skupi sam imata na vsake toliko časa probleme?jest kumi čakam de bu en žur de se ga un mal napije :razz:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

mah, skupej sva, s tem, da se bl mal vidva, se pa zato ogromn slišva. to je to :) ne vem no, jst ga mam res najrajš, on tud mene, to vem in mi da vedt. sj nekak gre.
hehe, al pa ga k seb povab in pijta ko dva zmešana človeka, se bo že razgovoru :D
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

meni pa noben ne pomaga:(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jagodka85 napisal/-a:crdamy, vrjamem, da si slabe volje zjutrej, k se zbudiš, večeri in jutra ponavad najbolj bolijo, samo če je tak, potem te resnično ni vreden. ne se poniževat in mu oproščat, to da je bil z drugo. se ne splača. ker ko ga bo spet zamikalo (govorim hipotetično, če bi bla vidva spet skupej), bo spet šu k drugi, ker mu boš itak spet oprostila. se ne splača. res ne. in mislm, da samo strahopetec lahko vali krivdo na drugega, čeprou je sam najbolj kriv. očitno se mu ni več dal vlagat v vajino zvezo. kolk sta pa stara, če smem prašat?

tole sm jst zate napisala :) sam sm se mal zatipkala pr niku :oops:
Zaklenjeno