Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
jap, zadost mi je tega sranja
če me vsi podjebavate, zakaj pa še jaz vas ne bi.

hej norci 

Sam tud podjebavanje zna bit bolj classy 
Nekam bitchy si

Nekam bitchy si

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ej, jaz nisem cosmopolitanka ki zna na fini način podjebavat, da se pol glupo dela ko ji človek neki nazaj pove
k**c, za vsako malenkost ki sem jo kdaj napisal se je kdaj ena pi**a vtaknila in me prikazala kot da sem ultimate negativc, manipulator, rasist, homofob, pedofil, whatever.. in smešno, ravno taki so sami pokvarjeni, pa če se to vidi ali ne.

hej norci 

Poba, dihej, dihej. Ne smeš si vsega k srcu jemat, drgač te bo še pokopalo. Mal več trde kože! Na forumu res slišiš svašta, get used to it!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ko mali otrok izpades slovenc ko se zacnes tak pizdit. 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
ne veš kako je, ker še nisi probala!! 
si ne jemljem k srcu. posrejem se na cel forum. je pa nadležno, ko bi rad spoznal nove ljudi, ampak si o tebi slabo mislijo zaradi provociranja teh pokvarjenih kr***nov. ali pa si attention whore, ker se moraš v vsaki temi branit teh za**bkov.
samo še jebal vas bom v glavo kot ste vi mene, dokler ne bo stalni ban. pa bomo vidl kdo se bo prvi moderatorjem zjokal in me zanima če bojo tud njemu rekli "naj si ne jemlje preveč k srcu"!

si ne jemljem k srcu. posrejem se na cel forum. je pa nadležno, ko bi rad spoznal nove ljudi, ampak si o tebi slabo mislijo zaradi provociranja teh pokvarjenih kr***nov. ali pa si attention whore, ker se moraš v vsaki temi branit teh za**bkov.
samo še jebal vas bom v glavo kot ste vi mene, dokler ne bo stalni ban. pa bomo vidl kdo se bo prvi moderatorjem zjokal in me zanima če bojo tud njemu rekli "naj si ne jemlje preveč k srcu"!
hej norci 

dioniz, enako
in grem stavit da je to razlog da ne boš moderator. sam brez skrbi, tudi če me ne vržeš po kratkem postopku s foruma, si boš lahko še naprej mirno širil listo "kateri forumašici se moram prilizovat da jo napijem in podrem", ker mene te stvari RES ne zanimajo in če ti bom, ti bom speljal samo eno kandidatko 

hej norci 

^^ še v temo o lubrikantih si moral prispevat svoj jako moder nasvet. glih ti, ki še pi*de povohal nisi.
kak te pa naj ne bojo meli vsi za norca?
na cosmoforum si pršel bejbe spoznavat? hahahahahah. ah, ja. verjetno te nobena ne jeb* ker zna brat. in to kar se bere od tebe je - khm... %&$(/%$#"=/%#.
kak te pa naj ne bojo meli vsi za norca?
na cosmoforum si pršel bejbe spoznavat? hahahahahah. ah, ja. verjetno te nobena ne jeb* ker zna brat. in to kar se bere od tebe je - khm... %&$(/%$#"=/%#.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kaj se te zaj na mene v stilu sirove spravlas?
preberi malo kake mas pa kak se joces. Bodi neki ded no ne pa da glih kaj ne bos solze potoco pa zacel kricat v nebo kak so vsi nesramni do tebe.
jaz nikogar ne bom meto s foruma ce bom moderator, ce si to ne bo zasluzo. Sem ze bil moderator na enem zelo obiskanem forumu pa mi je slo par folka tam na jetra pa vseeno nisem metal samo zato ker bi lahko. Itak sem pa samo moderator bil (no pol sem v admina "napredoval) in nisem mogo banat tud ce bi hoto. Pa tud pol ko sem bil admin so ble vecinoma pohvale na moje delo.

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
ja, da je wd40 najboljši lubrikant sem pa dejansko resno mislim.. miljon faksov, knjižni molj, pa ne prepozna sarkazma..
mi ni treba pi*de vohat, že tukaj vidim kakšna vonj ma tvoja ta čas v mescu.
mam vsaj razlog da sem na forumu
ti se pa sem hodiš jezo znašat nad druge, ker sex 5krat na dan, čiki, droga niso dovolj da bi te pomiril. pa nisi edina ki je zarad tega na forumu.
mi ni treba pi*de vohat, že tukaj vidim kakšna vonj ma tvoja ta čas v mescu.
mam vsaj razlog da sem na forumu

hej norci 

in zdaj bom jaz jokala, kak bojo tu zdaj res vsi mislili, da sem narkomanka. svašta. (sexam vsak dan, ne 5x na dan, skadila sem danes 1 čik po izpitu, ammm droge? omajfakinggad, ti si tak bolan. šit no.- koje so pa to izmišljotine.)
sicer pa res, sploh nisem vedla, da se šališ z WDjem. a zato me peče?
luzer - zgrešil moj point - as usual. (in ti misliš, da punce tega ne vidijo, da si en čuden fičfirič?)
sicer pa res, sploh nisem vedla, da se šališ z WDjem. a zato me peče?
luzer - zgrešil moj point - as usual. (in ti misliš, da punce tega ne vidijo, da si en čuden fičfirič?)
ded.. aja, naj bom pravi ded in se grem prilizovat sam da do pi*ke pridem?
se ne. povem tako kot mislim, razmišlam pa drugače kot vi, pa zato sem najebal že v štartu.
seveda, ja.. ti pa floribunda, letim v minuti za najmanšo napako, že tko opozorila fašem za vsak drek, če pa mene kdo jeb* v glavo pa nasvet "ignoriraj/imej trdo kožo/sam si si kriv".
edini razlog zakaj še nisem za stalno bannan je, da sem dost naiven da se bomo kdaj dobro razumel, kljub temu da različno razmišljamo, za vas ej pa to zajebancija.. rabite me tud gor, da se lahko nad kom znašate

claire, jointi še pridejo, ne?
glede na tvoje pizdenje v vsakem postu si nasnifana kot tony montana v zadnji sceni (aja, ni več povprečje 5x na dan? ziher ma drugo)
s puncam se zastopim
samo s cosmokuram ne.

seveda, ja.. ti pa floribunda, letim v minuti za najmanšo napako, že tko opozorila fašem za vsak drek, če pa mene kdo jeb* v glavo pa nasvet "ignoriraj/imej trdo kožo/sam si si kriv".
edini razlog zakaj še nisem za stalno bannan je, da sem dost naiven da se bomo kdaj dobro razumel, kljub temu da različno razmišljamo, za vas ej pa to zajebancija.. rabite me tud gor, da se lahko nad kom znašate

claire, jointi še pridejo, ne?

s puncam se zastopim

hej norci 

dej dej dej. s kero punco se zastopiš? pokamo vice?
joint = droga?
ti si bolan. ti si kot ta klovn ki si ga nalimo. taki profil psihopata. čist zares, brez sarkazma, ironije, šaljenja. nasmeh in nož v roki. prijaznost in stup žepu. na bruhanje mi gre.
ful te rabimo tu gor res. ful.
sp*zdi kreten.
joint = droga?
ti si bolan. ti si kot ta klovn ki si ga nalimo. taki profil psihopata. čist zares, brez sarkazma, ironije, šaljenja. nasmeh in nož v roki. prijaznost in stup žepu. na bruhanje mi gre.
ful te rabimo tu gor res. ful.
sp*zdi kreten.
Slovencu se je menstrualni ciklus sinhroniziral z uporabnicami tu gor in ga mece, ker je ravno tisti dan v mesecu.