Jst sem pa bla ful neodločena glede zadnjih štirih. Ann in Chelsey sta mi že od začetka naj, Jane mi je zelo prirasla k srcu, Kayla mi je pa tudi že skoz kul.
Ann je meni že od prve oddaje bila najboljša, ravno zaradi svojega videza in ker je tko "awkward" mi je nekaj posebnega. Pa glede na videz je najbolj high fashion od vseh. Kar se fotk tiče je itak top, ampak potem ko smo pa videli tudi kakšna je drugače (osebnost, obnašanje ...), sem pa postala skeptična, če je taprava za zmagovalko ... Zmagovalka mora imeti za moje pojme cel paket
Chelsey je ful lepa, po obnašanju tko kot mora bit, sam na slikah me ni nikol preveč prepričala. (Pa tud v zadnjih dveh oddajah se mi je zdela že kar mal preveč tekmovalna in prepričana sama vase, da je najboljša

)
Kayla pa ravno obratno - po videzu čist nič posebnega, po obnašanju OK, na slikah pa boljša kot npr. Chelsey.
Jane od začetka sploh nisem opazla, nekje do preobrazbe. Ona mi je pa res ful ful lepa (še bolj kot Chelsey), na slikah pa mi je bila od teh štirih najslabša. V zadnjih par epizodah se je izboljšala, pa tudi drugače mi je postajala čedalje bolj simpatična.
Ampak recimo, da so izbrali dve najboljši, sigurno sta pa najbolj primerni za Vogue Italia, kot je *mala* napisala

Jane mi je čisto malo žal, ampak ona je že preveč lepa na lep način

Upam pa da jo še kdaj kje vidimo