Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

jerry444 napisal/-a:Morda kdo ve,kaki so pogoji,da postaneš inštruktor v avtošoli za B kategorijo?Je kaj omenjeno glede starosti ali samo glede na koliko let že imaš izpit?Kakšne so ostale zahteve?Verjetno tudi nekaznovanost oz. da si brez kazenskih točk?Če kdo ve,bi ga lepo prosil,da napiše kateri so pogoji.

lp

kokr js vem morš met izpit 3 leta, pa na izobraževanje morš it, k traja ene par mescov, pol maš pa ene nastope pred komisijo itd... tok vem kr mi je inštruktorca povedala :wink:
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

^^Nism čist zihr, ampak men je reku inštruktor, da je to nek tečaj, ki traja približno pol leta.. Opravt morš neke izpite (verjetno maš tud predavanja) in na koncu morš narest še 1x izpit B kategorije. Tok jst vem..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:22, skupaj popravljeno 1 krat.
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bubble* »

nič več ne delate izpitov? :D
se še kateri drugi dogaja, da namesto iz tretje v drugo vedno šalta v četrto? :oops:
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

^^Iiiitak, ko delaš izpit se res svašta dogaja :D
Jst sm še na glavni 2x zapored hotla s tretjo spelat :oops: :D

Sej se boš navadla, pol se boš pa sam še smejala ;)
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bubble* »

to s tretjo se je meni tudi že zgodilo ja :oops: heheh :D upam, da samo enkrat :roll:
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Ja, js ga delam, oz. sm že mela izpit, pa nism bla uspešna:/ blo je pa tko: prej 40min vozla ful lepo,sam eno malo napako sm mela, pol sm pa mogla it le še okrog cerkve po enosmerni cesti.In sta po pločniku hodla 2 otroka, en pa je hodu po cesti..In sm ga obšla, na drugi strani pa so bli parkirani avtomobili..Vsi so bili lepo parkirani, le en ne, in obdrgnila sem se s svojim stranskim ogledalom ob njegovga :( čisto malo se je slišalo, videlo pa nikjer nič.Biu mi je res čisti šok, tud mojmu inštruktorju, ker če bi vedu da bo tko na tesno, bi mi tud on premzu.Mogla bi obstat in počakat da gre tisti otrok na cesto :( seveda sm padla..U četrtek mam spet izpit, upam da bom tokrat mela več sreče..Zdej mam pa v komisiji enga tipa, ko baje pr njemu sam 40% folka nardi izpit, tk da lahk sam upam..
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

sj bo :D držim pesti d boš ti lihk med unimi 40% :wink: :P
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka

Hvala:*
Drgač me pa zanima kolkrat ste pa delale izpit?Je šlo že v prvo, drugo..?
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Jst 3x. :oops: Ta prvič je bil res polom, k sm mela tremo, sm že po 10 min zaklučla, k sm nardila milijon napak-spelala z ročno, pred semaforjem sm stala kar s tretjo in speljevala pa se sprašvala zakaj ne gre naprej?? :eek: .
No ta drugič sm bla res flegma, dobre volje, zakon mi je blo, ful dober sm vozila, brez napak, mal predn sm pa zapelala na parkirplac (da končam in nardim izpit), sm zadela z gumo v robnik, tko da nas je vse mal vrglo v tistmu avtu. :D ...in sm ruklna. AGAIN! In obakrat sm mela eno in isto žensko v komisiji..bitch! :zunge:
In pol ta tretjič je lilo kot iz škafa, tip iz komisije me je vleku v 3 PM, po enih čudnih cestah po katerih sm prvič vozila...tud par majhnih napak sm nardila vmes, sam ni blo panike. No, takrat sm pol končno dobila roza izkaznico.
Smatram se pa za previdno voznico, do zdej nism mela še nobene krize z avtom. Sam včasih se mal preveč zamislm za volanom, pa pol ne vem, a sm prehitela kolesarja...a je sploh bil kdo ob cesti?? :gruebel:
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Naredil šele v tretje,sicer pa ko berem,kake napake delajo nekateri mi ni jasno,kako za vraga sem jaz imel tako smolo,da sem kar 3x moral na glavno.Prav tako mi ni jasno,kako lahko že vnaprej veš,kdo bo v komisiji tisti dan?Jaz nisem nikoli vedel kdo bo,izvedel šele 5 minut pred vožnjo,ko sem se rokoval s človekom v komisiji?Zdej ne vem,ali je morda inštruktor(ki me je vsakič šel prijavti na izpit)vedel ali to noben naj ne bi vedel(vsaj v LJ)?

Napaka zaradi katere sem padel prvič je bila res neumna oz. banalna,ženska v komisiji mi je očitala,da sem pri vključevanju na avtocesto preveč čakal in da bi moral prej pospešiti,ter se pred nekim kamionom(šleparjem)vključiti na avtocesto,no kolikor meni zdrava pamet govori je bolje,da sem počakal šleparja,da odpelje naprej,kot da bi vsi trije bili danes na žalah.

V drugem poizkusu sem premalo gledal špegle in v svoj bok(mrtvi kot)pri menjavanju pasov,čeprav sem nasplošno odlično(vsaj po mojem mnenju)vozil-bilo je ogromno snega ob robu cest on pa je mene gonil že po tako ozkih in zaparkiranih cesta ob Gradaščici,kjer sem se zelo dobro izogibal nevarnostim,pa vseeno to ni bilo dovolj za roza knjižico.

No v tretje(ko sem tudi dobil izpit)sem po svojem občutko vozil še najslabše od vseh treh voženj,pa se me je očitno un v komisiji usmili in me spustil skozi.

No zdaj imam izpit 2 leti in pol,brez ene praske(trkam na les),pa nisem prevozil ravno malo kilometrov(ene 15 000),velik del od tega tudi pa samem centru LJ,kjer ni ravno težko pokasirat kake praske ali udarca(ne samo po svoji krivdi)
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka

Ni mi jasno, kk si lahk padu zarad tega ker si počaku kamion? Tej si mogu met še druge napake, ker sam zarad tega te ne more vržt :wink:
In ja, men je inštruktor povedu koga bom imela, ker ve kdo je takrat v službi.In pr nam je tk, da če prvič padeš, pol ne smeš met istega v komisiji v drugo..In v tretje, nam odzadaj v komisiji sedita dva ocenjevalca.Usej tako je pr nam :wink:
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

hja a nrdiš alpa ne je čiz odvisn od unga iz komisije..poznam primere ki so padl čiz iz največje traparije..poznam pa primere k sploh niso za na cesto pa so dobil izpit (izsiljevanja, oviranje tovornjakov..itd)

sama sem vse naredila v 1...čeprav sem imela uro več od ostalih..ampak zato zdaj lepo vozim..izpit imam 4 mesece :D
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Devilish napisal/-a:In v tretje, nam odzadaj v komisiji sedita dva ocenjevalca.Usej tako je pr nam :wink:

Pr nas tud na papirju, sam ponavad nimajo cajta, pa opravmo sam z enim. :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

jst sm v 1.
poznam pa tud primere k so šele v 4. pa tud v 6. jbg, smola pa trema
Zaklenjeno