- da sem res fetišist, v zbirki imam lepo število hlačnih najlonk, kopalk (tako bikini kot enodelnih), pajkic in salonarjev
- da mi je žal, da nisem pred 2 ali 3 leti v NKD-ju kupil res lepe črne bikinke
Sej ali je važno komu jih prodaš? (no razen, če ti moški želijo kaj drugega kot samo kupiti salonarjeAnanhas napisal/-a: - hočem prodat ene boge salonarje in mi piše več tipov, kot žensk. adijo pamet
Oni bi slike, ko jih imam obute, tako dahaley napisal/-a:
Sej ali je važno komu jih prodaš? (no razen, če ti moški želijo kaj drugega kot samo kupiti salonarje)

Led Zeppelin napisal/-a:^^ upam da bom imel nekoč nekoga tako rad, kot imaš ti svojega šefa.

-Ananhas hvala za malo pozitivnih misliAnanhas napisal/-a:- hayley sicer pojma nimam o tvoji zvezi razen kar tu gor pišeš, ampak dobra zveza nikoli ne bi smela bit "hard work"... ko si z nekom kjer lepo teče, to je tisto pravo. Brez nepotrebnih dram, kregov, slabe volje. In bit samski/a ni najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi.
-in pri 20 "+ nekaj" niste stare, bemti ženske![]()

A to misliš Afriko? Ker Afrika nima problema s prenaseljenostjo. Evropa ga ima (s strahom pred afriškimi prebivalci in svojo lastno prenaseljenostjo). V bistvu, delež svetovnega prebivalstva, ki živi v Afriki se je v zadnjih stoletjih zmanjšal, verjetno predsem na račun naraščaja prebivalstva v globalnem severu. Kar se gostote prebivalstva tiče, v Afriki živi na kvadratnem kilometru 87 ljudi, v Evropi pa 188. Indija sama po sebi ima več prebivlcev kot Afrika, pa je slednja devetkrat večja. Kar se naravnih resursov tiče, globalni sever porabi več kot polovico le-teh, kljub temu, da predstavljamo le okoli 20% svetovnega prebivalstva. Kjub temu pa vlade po Evropi spodbujajo rodnost v svojih državah, a pošiljajo v Afriko denar za projekte, ki bi ustavili rodnost. Evropa je sama svoj problem, kar seješ, to žanješ, al kaj. Afričani nimajo nič s tem. #justsayinLed Zeppelin napisal/-a: Je sama Evropa na grozni lokaciji, pod sabo imamo celino ki poka po šivih glede števila ljudi,