_* je bajta pobeljena, vrata so nataknjena, jutri polagamo hodnike in že plate za lepljenje parketa.
-* se mi je z LR preseti odprl nov svet v fotografiji, in že naslednji dan je bila moja street fotka objavljena na velikemu IG profilu. Mogoče mi je malo smešno, ker sem bil res tako vesel

, ampak res se trudim in se veliko učim, tako da če dobim da sem napredoval vsaj za malo, sem vesel.
-* mam v nedeljo spet malo vaje na ljubljanski tržnici, naslednji teden bom pa naredil kratek video o blagoslovu ognja, ki je zelo zanimiv v mojemu kraju, si moram nujno sposoditi portretno lečo da bom imel večje hitrosti zaradi pomanjkanja svetlobe.
-* sem napisal ene 15 vrstic o geopolitičnemu dogajanju po svetu, pa sem potem drugje sprostil svoje mnenje, ga bom pa sklenil v en stavek: Vesel sem da večina ljudi živi v ignoranci, ker če se zavedaš kako krhke so stvari, ter kako nam prvič grozijo konflikti ki ne bodo posledica človeške narave, ampak same narave, se bo prvič usekalo preveč stvari naenkrat.
-* je grozno kar se dogaja v zadnjih dveh tednih v Evropi, in čeprav se smatram za liberalnega človeka, mislim da je multi-kulti obsojen na smrt, ne more biti uspešen, niti pravičen sistem. Je sama Evropa na grozni lokaciji

, pod sabo imamo celino ki poka po šivih glede števila ljudi, na desni strani imamo pa celino ki postaja čedalje bolj ekonomsko in vojaško močna, in potrebuje ogromna sredstva. We are so fucked, zato mi je nekako nelogično da se Evropa odmika od Rusije, ker Rusi so zame kot da imaš eno skupino malih emotov, in jim nekdo grozi da jih bo pretepel in vzel denar, potem ima pa en enega čudnega bratranca, ki je 1.95 in pre*uka tistega modela. Nekako hočeš imeti vsaj spodobne odnose z najbolj hladnokrvnim in krvoločnim narodom v Evropi
-* sem daleč naokoli najbolj pozitiven človek glede teh stvari, ampak celo jaz ne najdem pozitivne note, da ne bo megalomanske pizdarije v naslednjih dveh desetletjih, ker spet, smo prva generacija ki se bo ukvarjala s problemi narave.
-* se veselim UFC 208, DAYUM kako obožujem UFC

. Sem se veselil enega pretepa med dvema ženskama (btw, ženske so 4x bolj krute druga do druge), ampak je boj baje odpovedan, ker ima ena Fake bubiz, in z Fake bubiz se ne smeš tepsti v državi New York. Bemti, pa še taka luštna latina je

.
-* je obenem mesec april rajski mesec za fuzbal, same hude tekme, lepo na dva dni do konca aprila.
-* grem pomagati na en festival, lepo na morje za en teden, z mojimi prijatelji. In sem bil prvič v lajfu Honey dickan na sestanku

, kul kul, same punce so tam, aha, nobenih fantov.. Sem človek integritete, bil že prej odločen, in to ni bilo potrebno, ampak ... It doesnt hurt, mojega prijatelja je popolnoma zaznamovalo, saj si je že naročil dopust. LOL
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.