Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
mlajša je, bolj je neumna od tu naprej so pa stvari jasne...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
nima veze govort sploh.. itak ste fukjen vsi skupi, sam da bi mi neki moril se vam gre.
"upam da ne govoriš o najstnicah.." ja, če bom imel 18 letnico bom pedofil, P***a???
btw, star sem 22 let, menda si to že dojela?
ja, nesanica, punco si želim sam zato da se lahko nad kom izživljam s svojim idejam. nameravam jo imet zaprto v kleti, da bo živela po mojih pravilih, HAPPY???
ko vas jeb* vse skup.. pol pa kao jaz glavni provokator na forumu. KAJ VAS BOLI K ZAKAJ SI ŽELIM KAR SI ŽELIM? zakaj moram vsem k***evim k**tenom tukaj gor vse podrobnosti razlagat? kot da sem fakin obtoženc na sodišču.. ko se pa enkrat zarečem pa BUM, takoj kaj ti devičnik pokvarjen veš, nimaš pojma, ubij se, skurbaj se..
medtem pa ko jaz nekomu, ki totalno sranje dela in se pol cmeri na forumu, svetujem naj mal bolj premišljeno živi, pa takoj da sem nek komunist pa da hočem da vsi po moje živijo itd..
večina vas je samo enih navadnih p**d, ki se prihajate na forum znašat nad nekom, da pozabte kok je vaš lajf v k***u
"upam da ne govoriš o najstnicah.." ja, če bom imel 18 letnico bom pedofil, P***a???
btw, star sem 22 let, menda si to že dojela?
ja, nesanica, punco si želim sam zato da se lahko nad kom izživljam s svojim idejam. nameravam jo imet zaprto v kleti, da bo živela po mojih pravilih, HAPPY???
ko vas jeb* vse skup.. pol pa kao jaz glavni provokator na forumu. KAJ VAS BOLI K ZAKAJ SI ŽELIM KAR SI ŽELIM? zakaj moram vsem k***evim k**tenom tukaj gor vse podrobnosti razlagat? kot da sem fakin obtoženc na sodišču.. ko se pa enkrat zarečem pa BUM, takoj kaj ti devičnik pokvarjen veš, nimaš pojma, ubij se, skurbaj se..
medtem pa ko jaz nekomu, ki totalno sranje dela in se pol cmeri na forumu, svetujem naj mal bolj premišljeno živi, pa takoj da sem nek komunist pa da hočem da vsi po moje živijo itd..
večina vas je samo enih navadnih p**d, ki se prihajate na forum znašat nad nekom, da pozabte kok je vaš lajf v k***u
hej norci 

Joj
da ne bo pomote slovenc, jaz sem vprašala čisto resno, tako iz zanimanja, ni bilo kaj provokacije v tem, sorry, če si tako prebral. Tisto o najstnicah pa sem omenila samo zato, ker ne vem, se mi zdi, da si nekako bolj zrel in te s tipično najstnico nekak ne vidim. No, mene je pač samo zanimalo, kakšno razliko vidiš v tem, če je punca eno leto mlajša od tebe ali pa, če je eno leto starejša od tebe... ker ne gre za to, da bi ti rekel, da imaš raje 23-letnice od 33-letnic, ampak gre za malo razliko v letih.
Ampak ok...pustmo to, prav slab občutek imam zdaj

Ampak ok...pustmo to, prav slab občutek imam zdaj

nima veze. mi je pač bolj všeč če je mlajša. bogve zakaj. bogve zakaj so mi rjave oči všeč bolj od modrih, bogve zakaj so mi sploh punce všeč. tako pač je.
zakaj me raz**zdi to? ker če bi rekel da so mi mlajše všeč, bi me označli za nekega pedofila ki hoče izkoristit neizkušeno dete, če bi rekel da so mi starejše všeč bi začel palamudit kako si želim lastno mat pof***t, če bi rekel da mi je vseeno bi začel o tem da sploh ne vem kaj si želim.. pravilnega odgovora sploh NI.
kako nej se človeku ne strga bo vsem tem zajebavanju kar naprej.. tudi če nisi s tem namenom vprašala, se pa kup izmečkov najde ki začne te bolane teorije razvijat. in pol sem JAZ tisti provokator, ko rečem nazaj kar jim gre.. preklete k***e pokvarjene.
zakaj me raz**zdi to? ker če bi rekel da so mi mlajše všeč, bi me označli za nekega pedofila ki hoče izkoristit neizkušeno dete, če bi rekel da so mi starejše všeč bi začel palamudit kako si želim lastno mat pof***t, če bi rekel da mi je vseeno bi začel o tem da sploh ne vem kaj si želim.. pravilnega odgovora sploh NI.
kako nej se človeku ne strga bo vsem tem zajebavanju kar naprej.. tudi če nisi s tem namenom vprašala, se pa kup izmečkov najde ki začne te bolane teorije razvijat. in pol sem JAZ tisti provokator, ko rečem nazaj kar jim gre.. preklete k***e pokvarjene.
hej norci 

Aja...to ne vem, ker bolj poredko spremljam forum.., no jaz res nisem tega vprašala s kakšnim slabim namenom samo zanimivo mi je bilo in me je pač zanimalo kaj misliš, saj forum je nemenjen deljenju in izražanju mnenj.
tale ne, tale je namenjen j***nju mene v glavo..
mogoče bi se ob starejši punci bolj počutil kot mlajši bratec in ne kot tip, na katerga se lahko zanese. enako velja za punco ki bi bila višja od mene.
no zdaj pa sam opazuj, kako me bojo izmečki popljuval
me zanima, kakšne nemoralnosti in nezrelosti me bojo tokrat obtožil..
mogoče bi se ob starejši punci bolj počutil kot mlajši bratec in ne kot tip, na katerga se lahko zanese. enako velja za punco ki bi bila višja od mene.
no zdaj pa sam opazuj, kako me bojo izmečki popljuval

hej norci 

Aha, ja...se mi je nekako dozdevalo, da bo tak odgovor in se mi zdi čisto razumljivo.
no, sam da je 
no, kje ste zdaj, p***e bedne, pridite me obsojat že..

no, kje ste zdaj, p***e bedne, pridite me obsojat že..
hej norci 

Dizs, si OK ti? Chill.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
se vidi kaki attention whore si 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
jaz priznam, da sem 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
no, jaz pa nisem
ampak biti spljuvan z vseh strani ker drugač razmišljam in ker je nekaterim zgolj dolgčas in se morjo nad nekom znašat da je "zanimivo", pa tud ne mislim bit.

hej norci 

-
- Cosmopsiho
Bit main drama queen na izrazito zenskem forumu je svojevrsten dosezek.
edina moderatorka, ki to ne bi smela bit. pristransa da glava peče. raj svoje delo opravljaj namest da še ti podjebavaš. ta forum je vedno večje sranje zaradi takih, ni čudno da vsi, ki so se še mal znal obnašat, odšli, novih pa itak ni ker noben ni tak id**t da bo s takimi živce izgubljal.
hej norci