jah GPO je pa tko, da morš res med letom dobro delat. Js sm v 1. letniku mela 3, v druge 4, v tretjem 4, v četrtem pa kaže na 5. tko, da mi temu predmetu ne bo treba veliko ponavlat. itak pa že sedaj ponavljamo. ravno zadnjič smo pisali ponavljanje za 1. letnik.
miikena napisal/-a:Hehe, legally, hvala za tolažbo. Ma sej na en način se ne sekiram sploh, k vem, da ni krize .. Sam po drugi strani mam pa pr tej mati še vseen filing, da bo joj (zato k nisem nikol nč sproti delala - razen vmes kšnga obdobja, k sm se nekak naterala, da sm kake 2tedna clo kšno nalogo za sprot nardila -, ampak je blo vedno uno, zadn dan pred testom šla enkrat čez zapiske/kopije, smo odpisal in je blo to to .. in mam filing, da mam take luknje v glavi, da kriza). Sej k bom začela mal migat pa mi bo ratal kako polo mal pregledat, bo verjetn boljš.
Ah dej kašne luknje sm mela js v glavi, sm mela štiri leta 2 pr mati.
Maturo sm pa pisala 1% do pet, se mi kr zamalo zdi
Tko da don't sweat it, men je bla mata poleg angle najlažja!
Js bi pa rabla pomoč za matematiko, pa vrjetno še kakšna sošolka da bi se doble kak vikend in povadle snov?
A je katera blizu mene doma (Velenje).
Na ZS
hej, eno uslugo bi...ni se mi dalo brat celotne teme....ampak mi v sredo pišemo strukturirana vprašanja iz teme delo in prosti čas.... vem da se je tema pojavila na maturi 3x ampak našla sem le eno polo...rabla bi pa vse tri...ker pač pobira vprašanja iz teh pol....
ima kdo kako povezavo do teh pol? ker bi mi res prav prišlo pri učenju.... hvaaaalaaa
kake zapiske rabiš, jaz mam maturo letos ..seveda mat in slo tudi...tak da povej kaj rabiš...lahko tut na zs....mam knjigo za ustno iz mat, iz slo pa tut pišem zdaj obnove po poglavjih za obe knjigi in seveda drugo iz učbenikov....povej:)
Mi smo pa zvedli kere knjige imamo na maturi za slovo naslednje leto Prfoksa nam je samo rekla, da se ji smilmo in, da bomo imeli res težko maturo. Imamo pa 4 knjige za predelat
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Itak imajo določeno, koliko strani (vse knjige skupaj) je lahko največ. Ko je moj brat mel maturo, so mogl prebrat 6 knjig. Seveda pa so te knjige krajše, tako da se vse izenač. Ker ste pa verjetno 2 knjige od teh že predelal, je vse lažje. No, odvisn kokr za koga. Js bi recimo rajš mela te knjige, ku jih boste imeli vi, ne pa letos ku so kr ene knjige. Sj ne rečem, da so zlo slabe, ampak ker pač nism nadarjena za knjiženost, so mi ti moderni romani čist out.
lp
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.