Lasje: spuščeni, s svetlejsimi prameni zadnje 3 tedne
Makeup: concealer, rdecilo za lica, s svincnikom poudarjene obrvu, parfum Kilian Woman in gold(tak pudrast, malcek ald2hidov tudi notri)
Nakit: srebrna verizica
Počutje: dobro, z malim smo na voznji do mojih starsev, vsaka naslednja viznja je lazja, ce bi pa slucajno zacel jokat, vem, da imam zdaj dovolj mleka, da ga lahko samo dojim, ni vec lovljenja a bo dojenje dovolj, ce imam na zalogi flasko, a bo 1 flaska dovolj in tudi flaske 1. Do zdaj, ko greva do starsev ne rabiva formule za s sabo delat..
Pijem: kapucin sem vzela na poti na bencinski, potresen s cokolado

Jem: ravnokar pojedla cokoladni rogljicek, ki sem ga vzela na bencinski, prva stavr danes, ce ne stejem cokoladice iz adventnega..
Poslušam: neka pesem it's christmas time na radio, sicer zelo potiho, ker moj ne mara muzike v avtu..

Želim si: cokolado ali pico jest, zdravja za vse bliznje, mogoce lih malo vec seksa in daljse sekse
Rada imam: december in praznicno vzduske, od malega nov pulovercek tak rdec z jelenckom in bel kosmat tisti del, kjer je jelencek narisan, sveze oprano posteljnino in rjuhe

Čakam: da prispemo
Misel dneva: da ne maram tega tovorjenja stvari iz avta v stanovanje in hitet takoj dojit ko pridemo, predem sama karkoli uspem zase popit in pojest, se preoblect, vsaj do zdaj je bilo tako.. Da verjetno se bom dobila samo z enin parom prijateljic, ker ce bi se z obema krogoma bi bila prevec odsotna od doma, ko sem ravno pri njih na obisku?
Se gledam v ogledalo v avtu in mojega sprasujem, ce bi si mogla dat polnilo tle okrog ust, je reku, da lahko na neki tocki, ko se bom starala. Med drugim sem tudi vecino ali najmanj polovico faksa imela 10 kg vec kot sedaj ter ene 17 khg vec koylt pred nosecnostjo, oz malo cez 70 in se tudi pozna mogoce, ce si mel enkrat bolj poln obraz in potem manj... ali pa samo starost pac..