Ko sem še mogla študirat in se učit, sem to najrajši počela zjutraj (od 7 - 8 zjutraj naprej) v knjižnici ali čitalnici.
Definitivno ne doma, kjer sem mela računalnik, mobi in tv skos na razpolago - sam distrekšn Na eno uro sem si potem vedno vzela kakih 5-10 min pavze, šla na wc, pit vodo, malo pretegnit noge....
Pa vedno sem mela določeno koliko snovi moram predelat na dan....ponavadi je ratalo
Hm... jaz grem tudi najrajši v knjižnico, zato da mam mir pred računalnikom, telefonom in drugimi domačimi motečimi dejavniki... potem si pa vsako urco naredim pavzico (wc, voda) in potem dalje...
Včasih sm mela zastavljen dons se morm učit 5h recimo, zdej sm pa to taktiko obrala da si določim koliko snovi moram predelati. Je bolj učinkovito vsaj pri meni.
Kaj si zdele najbolj želiš?
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
mislim da je bla zadnja v cankarjevem domu enkrat novembra/decembra. Bla pa je neka plesna predstava (kolegica je dobila karte), oziroma pač gledališka predstava s plesom al nekaj. Mi je bla všeč, čeprav nisem čist vsega dojela.
ne, ni šans.
Maš tko največ možnosti, da se prehladiš
- - - - - - -
si tudi ti en/a tistih, ki ob prvih sončnih žarkih in toplih dnevih (čeprav je šele februar ali marec) planiraš obisk primorja, skačeš okoli v kratkih rokavih...