Sej kaj to sploh pomeni, da ne praznuješ novega leta? Jaz sem vedno doma takrat, tako da mogoče že kdo to razume kot ne praznovanje. Ampak recimo, da vedno praznujem.
Kaj vem, eno od bolj zanimivih je bilo, ko nas je bilo 6 parov v eni koči,meli svašta hrane,delali koktejle,kup družabnih iger, samo so bili bolj od takratnega fanta znanci,prijatelji, js pa se najboljše počutim,ko sm v družbi meni najbližjih ljudi, tko da bi rekla, da najbrž dve leti nazaj,bili v petih, v Ljublajni.
Kaj najraje počneš za silvestrovo, novo leto?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Jem kaj dobrega, spijem kaj dobrega v dobri druzbi in grem v razumnem casu spat, ker je velika verjetnost, da delam naslednji dan. Ko sem bila se mlajsa in sem bila manj obsedena s spanjem, mi je bilo pa najbolj kul na domacih zurkah ali kje notri na toplem. Zunanja praznovanja so moja nocna mora. S toploto sem namrec obsedena ze od nekdaj.
Nobeno ni bilo prav izstopajoče slabo, ampak mogoče bi pa celo lahko to rekla za lansko. Že celo lansko leto sem bila v obdobju zime in jeseni v zelo slabem obdobju. Mutila sem z enim tipom s katerim nisem hotela zveze,pol se je pa izkazalo d je on glumil da hoče isto, na koncu je bil pa čisto obseden z mano. In drugi del silvestrovega praznovanja sem bila v nekem diskaču,kjer mi je bilo bedno z njim in tremi kolegicami, ki so si vse na novo najdle enga tipa na licu mesta. Pa ena kolegica se je skregala s tipom za silvestrovo in tudi ni lih pripomoglo k vzdušju..
Ponavljam
Zadnjič spremenil hayley, dne 28. Dec. 2016 15:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Pri 16, ko sem se prvic napila in zaspala ze ob 21.. Lani je blo tudi precej lame (druzenje v hisi z namiznimi igrami, sicer nic slabega, ampak malo 'zeh' )
Pri 16, ko sem se prvic napila in zaspala ze ob 21.. Lani je blo tudi precej lame (druzenje v hisi z namiznimi igrami, sicer nic slabega, ampak malo 'zeh' )
hahha
Pred parimi leti, ko sem ostala doma s kolegico, s katero imava bore malo skupnega, pa je bilo rahlo dolgočasno :s ni blo zdej ekstremno slabo, sam boring
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Glede na to, da je šlo 31 vse ravno obratno kot je bilo planirano - ja sem se mela super . Ni bilo pa niti 5% po pričakovanjih in planih
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.