Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 11. Nov. 2007 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

tjaskaaa, tebi pa moram rečt, da te zelo spoštujem, ker si v tako groznih trenutkih tako močna. Iskreno ti želim, da bi šle reči na boljše, da bi našla en žarek, ki bi ti pomagal...
Če nas rabiš, smo pa itak vedno tukaj. Drži se. :bussi:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

tjaskaaa...držimo pesti za tebe...drži se punca naša...veš d te bo u tških trenutkih mamica gledla iz nebes in ti vlivala moč in ponos..in novo upanje...
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

kar se tiče njega sem močna, ker ne morm več.drgač pa ni ne duha ne sluha o njem,...sej jst ga pa tud ne kličem.kar se tiče mami je pa druga zgodba..tle sm pa fajn šibka ja :cry: :cry: :cry: .ampak grem naprej, druzga mi ne preostane pa tud če bom mogla kakšnga psihologa obiskat..vem,da mi gre to sam v dobro..

hvala punce za lepe želje,sem prijetno presenečena..hjo, pa sej ne vem kaj naj rečem,ker ostanem speachless res in me take stvari ful ganejo..še posebaj zdej k sem tko ranljiva.res ful vam hvala..tud jst upam,da se mi obrne na boljše,...definitivno grem pa iz te veze z dvignjeno glavo, kar pa on sigurno ne more trdit in zarad tega sem ponosna nase.

lp,tjaskaaa
Free your mind...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

tjaskaaa jaz ti lahko samo rečem kapo dol, punca resnično si vredna veliko več kot si imela in te zelo občudujem, da si to spregledala v tako težkih časih.

Želim ti resnično vse najbolše :bussi:

Pa tako kot ti je že ena pred menoj napisala mi smo tukaj,če nas boš rabila.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

tjaskaaa, sj ti to pravmo že kr neki strani zdj, ampak še enkrat: tukej smo zate, če nas rabiš. me lahko klikneš tud na msn-ju.
joj, tud predstavlat si ne morm, kaj preživljaš, vrjamem pa, da ti ni lahko.
čas bo naredu svoje. mami bo pa itak vedno s tabo, kjerkol pač že boš. to si zapomni :bussi:
zaahra
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: naveza mb-ce

Neprebrana objava Napisal/-a zaahra »

hej
tut js mam problem s fantom.včeri me je pustil-po msn :cry: :cry: :cry: men pa nič jasno...skupi sma bla pol leta.vse je blo super, res sma se zaštekala, edini tip, k me pozna tako ko sm in me tako sprejema...osrečuje me :cry: :cry: šit, in pol reče da ne čuti do mene, tak ko bi mogu.da me ma rad, sam me vidi sam kot prjatlco :cry: :cry: :cry: WTF??kak gre to skupi?
mene bo konc!nič mi ni jasno :cry: sam upam, da bo poklicu in reku, da to ni res.sranje, tak a mam rada!!pa ko bi blo vsaj kej narobe, tak pa je blo vse prav fajn, pol pa tole :cry: :cry: :cry:
a mislite, da je možno, da si še premisli?nikogar več ne bom mogla met tak rada...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

zaahra napisal/-a:nikogar več ne bom mogla met tak rada...

Eh... mislim da ni straha. Drugač pa, verjamem da ni lahko, ampak pol leta tud ni taka doba da ne bi mogla pozabit in it naprej - kaj če bi bla skupi več let, pa bi te kr naenkrat pustil? Pa brezveze je razmišljat o tem da si bo mogoče še premislu... Tud če bi si, bi itak blo brezveze bit nazaj z njim - ko je konc je pač konc. Vsaj za mene no.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hmm, prek msn-ja sta končala?
lej, sj ti je povedu, da kar čuti do tebe, so pač prijateljska čustva. čustvom se na žalost ne da ukazovat. sprejmi tko, kot je in pojdi naprej.
vem, da boli, vem da ni lahko, ampak sj veš, kk pravjo. čas bo pokazal svoje in pusti času čas. prebolela boš, pozabila ne. to tko je.
mislm, da si premislu ne bo več. razn, če je res abnormalno zmeden in je to kr tko vn bleknu, da bi našu en razlog. sam dvomim. sicer ga pa najbol ti poznaš in veš, kakšn je, al išče razloge, za nekaj, kar ga ne rabi al govori resnico.
bo pršu drug, si mlada in je še velik fantov, k bodo nate gledal kot na punco in ne kot samo na prijateljico.
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: heaven****

Neprebrana objava Napisal/-a obupana »

živijo jagodka85

vem, popolnoma prav imaš, s tem da si ne želim biti druga ampak prva. ampak z njim to ni mogoče, kajti med nama je prevelika razlika v letih, i bi močno vplivala tudi na moje nadalnje razmerje s starši. ampak lahko bi bilo narediti konec, če bi se on s tem strinjal, ampak ko mu to omenim je oon ves iz sebe, nato pa k me naslednji dan pokliče, je meni seveda ža za prejšnje besde in stvar je spet kot po starem. on ima name prevelik vpliv. jaz bi to "izgubo" že prenesla, če bi vedela da se s tem strinja tudi on, ampak po tistemu glasu, ki ga slišim p telefonu, in da me ima rad, itd. je meni prehudo, ker vseeno vem da tudi njemu ni vseeno. ker on se je z mano zapletel v bistvu zato, ker je hotel da bi bila jaz vsaj za nekaj časa srečna ampak jaz sem mu že iz začetka povedala, da na tak način srečna ne bom. sedaj pa ko bi jaz rada , da pozabiva na vse skupaj, pa on tega noče!!nikoli si nisem mislila da bi lahko nastalo iz tega kaj tako zapletenega!!

zavedam pa se tega, da prej kot naredimo konec lažje bo obema, tako njemu kot tudi meni....on pa je mnenja, da bi lahko bila srečna saj dokler se vse skupaj ne (oprosti besedam)zaje**. ampak jaz sem mu rekla, da takrat bo že prepozno!takrat pa mislim da nama res nebi preostalo drugega kot to da skupaj ostaneva. ker moji starši bi ponoreli, njegovi mu probleme delajo že sedaj, njegova punca bi ga zapustila in ostala bi le...midva. ki pa po tolikem času mogoče ne bi bila več srečna, kajti če on neve kaj do mene čuti....to ne pelje nikamor.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

OK OK zdej vidm, da ubistvu ze ma zensko? Torej si ubistvu ljubimka? Se ti zavedas, da si on resuje svoj status quo?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

obupana, mislm, da bi blo bolš, če se mu neki dni ne oglasiš na telefon, ko te kliče, ko te bo hotu pač vidt, rečeš, da nimaš časa. reč, da rabš čas za premislek. in se bo že zamislu in vidu, da ni vse tko rožnato, kokr to vid on.
s tem, ko si z njim, vsak dan bolj mučiš sam samo sebe. pa kaj pol, če on noče, da končata vse skup. važna si ti in samo izključno ti. on je to zakuhu, on bo nosu posledice, če njegova to zve. in tko, kot si rekla, prevelka razlika v letih je. tvoji starši bi vrjetno nasprotoval tej zvezi, če se slučajno kdaj zgodi, da se s tisto prvo razide in ostane s tabo.
sej, men je lahko govort, k nism in upam, da nikol ne bom (tok tok) v taki situaciji, samo jst vem, da bi šla čimdalj od njega (če ne drugače, pa z mislimi). povedala bi mu, kaj mu gre in to je to. končala bi.
vem, da je odločitev težka in je čist na teb, kaj boš storila glede tega, sam še enkrat ponavljam: si premlada za tako trpljenje.
Trawca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer biva ljubezen

Neprebrana objava Napisal/-a Trawca »

js bom sam rekla da VEM kako težko je. najteži je seveda pozabt lepe trenutke, zbit navajenost, sprejet d bo meu drugo.
js sm končala z mojmu konc oktobra, prebolela sem ga zlo hitr, ker sva že u drugo začela in ker se mi je obrnu njegov odnos (psihično in fizično maltretiranje...). Res da se včas spomnem k vidm kšne slike al pa k ga srečam...pa me stisne pa se spomnem na une čase, pa me zamika sex z njim, al pa ga objet.....sam...vem da ne bi pelal nikamor. vmes sem bla dvakrat že na novo zaljubljena, sam se ni kej velik izcimil iz tega. Trenutno bi me edin to še przadel d ga vidm srečnga z drugo. To bi me pa še vedno mal podrl. Z njim pa nočem in ne želim bit.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

obupana napisal/-a:kajti če on neve kaj do mene čuti....to ne pelje nikamor.

on ne ve kaj čuti do tebe??? oprosti, ampak potem tole res ne pelje nikamor... če bi obstajala vsaj taka možnost, da če bi pustil punco in da bi bila potem vidva free, bi se dalo še nekaj časa potrpeti. ampak da ne ve kaj čuti do tebe? res ne vem kaj mu potem ni jasno...
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: heaven****

Neprebrana objava Napisal/-a obupana »

ŽIVIJO JAGODKA85

no preden sem prišla da ega tvojega nasveta, me je že poklical. 5x!!!ampak sem ga nazaj poklicala, ker sem vedela da drugega izhoda ni kot da mu dam konec, tokrat, enkrat za vselej!!končano je!!!
svet se mi je podrl!!!sama sem!!!!
nevem če mi bo uspelo prebroditi.....!!!!tako me je prizadelo, ko mi je rekel, da ko če sem se definitivno odločla, potem naj ga nikoli več ne iščem. da kar je je in da naj se pazim da mi ne bo žal!!!vem da mi bo, ampak če bi z njim ostala, bi bilo še slabše!!!!
ampak problem je ker me ostali ne zanimajo!!!!še posebno ne moji vrstniki!!!!zdijo se mi preveč "otročji"!!!!kaj v tem primeru naredit, ker še ene take izkušnje kot sem jo doživljele od februarja 05 si ne želim več!!!!
samo trpljenje z mano in njemu vem da tudi ni vseeno, čeprav sem mnenja, da se je tudi on po eni strani oddahnil!!!!to pa sklepam zato, ker mi ni več nasprotoval, tako kot ponavadi!!!

mogoče si je tudi sam po eni strani to želel!!!ma kaj pa jaz vem, razen tega da sem se znašla v temnem tunelu, v katerem ni svetle luč!!!
obup!!!! :cry: :cry: :cry:

jagodka85 napisal/-a:obupana, mislm, da bi blo bolš, če se mu neki dni ne oglasiš na telefon, ko te kliče, ko te bo hotu pač vidt, rečeš, da nimaš časa. reč, da rabš čas za premislek. in se bo že zamislu in vidu, da ni vse tko rožnato, kokr to vid on.
s tem, ko si z njim, vsak dan bolj mučiš sam samo sebe. pa kaj pol, če on noče, da končata vse skup. važna si ti in samo izključno ti. on je to zakuhu, on bo nosu posledice, če njegova to zve. in tko, kot si rekla, prevelka razlika v letih je. tvoji starši bi vrjetno nasprotoval tej zvezi, če se slučajno kdaj zgodi, da se s tisto prvo razide in ostane s tabo.
sej, men je lahko govort, k nism in upam, da nikol ne bom (tok tok) v taki situaciji, samo jst vem, da bi šla čimdalj od njega (če ne drugače, pa z mislimi). povedala bi mu, kaj mu gre in to je to. končala bi.
vem, da je odločitev težka in je čist na teb, kaj boš storila glede tega, sam še enkrat ponavljam: si premlada za tako trpljenje.
Zaklenjeno