Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Ja ja, saj vem. :? Prej se žal nisem spomnila ... Bom pač poiskusila srečo. :wink:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Okay, pol pa srečno. :)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Hvala. :wink: Ampak še vedno ne vem, kaj vse naj napišem v prošnjo ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

js sm napisala ime pa priimek, pa da naj pošljejo maturo iz drugega roka, zdaj je pa čist njihova stvar ka bojo naredli, mislim, lahko bi kje pisalo, ne pa da mormo ugibat kaj napisat. majo cajt, naj delajo. drugače so mi pa obrazložitev ocene (zaradi pritožbe) domov pošiljali celo večnost, pol enkrat ko sem že pozabla na vse sem dobla po pošti
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Samo sporočam, da sem dobila maturitetne pole. Sicer jih bom videla komaj prihodnji teden, ker nisem doma. Lepo, da so spregledali en dan zamude. :wink:
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

js tut dobilaaa.jeeej :D jutr jih grem iskat na pošto:)
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js sm jih tut 2 dni nazaj dubla. A je to prou, da sm sam za eno polo od angleščine dubila un rdeč list, kjer so točke? :gruebel: A bi mogla dobit mogoče use te liste s točkami, kr mene mot, da ne vem kako so mi točkoval. :?
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

js sm tut samo pr angli dobila list s točkami. ampak to najbrž zato, ker so tam naši odgovori in glih slučajno zravn še točke..
drgač sm pa tut js pričakovala, da bomo dobila še liste,kjer so nam točkoval..ker sm hotla vidt, kaj sm mela narobe .. :?
ampak okej, sej so tud same pole fajn. če jo to največ,kar lahko dobiš.. :roll:
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Sam js sm dejansko misnla, da bom vidla kaj sm rešila prou pa kaj ne.. :roll:
Bedn :evil:
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Sej si lahko okvirno sama ocenis. Na RIC-u najdi lanske pole in resitve pa preglej zadevo. Zamudno, a gre. Jaz nerava to storit ... enkrat ... ko bom imela prevec casa ... veliiiiiiik prevec casa. :D
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

hjo mene je že strah te mature.. matematike niti ne več.. najbl me je eseja pr slovenščini, kr mi res ne grejo :roll: pa še knjiga mi je blesava, sam Pimlico znam že skor na pamet, kolker smo mi velik delali.. slovnice pa tud niti ne maram.. pr angli me je edin strah gap fillov kr tam pa jz pogorim čist.. čeprau mi drugač še kr gre.. sociologija pa piflarijaaa :eek: eh bo že nekot.. ful bo hitr minlo do poskusne mature..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

SapraVeronika napisal/-a:hjo mene je že strah te mature.. matematike niti ne več.. najbl me je eseja pr slovenščini, kr mi res ne grejo :roll: pa še knjiga mi je blesava, sam Pimlico znam že skor na pamet, kolker smo mi velik delali.. slovnice pa tud niti ne maram.. pr angli me je edin strah gap fillov kr tam pa jz pogorim čist.. čeprau mi drugač še kr gre.. sociologija pa piflarijaaa :eek: eh bo že nekot.. ful bo hitr minlo do poskusne mature..

Jaz sem matematiko imela vedno zaključeno komaj 2, na maturi pa sem jo pisala 3, pa še to bi pisala boljše če bi se malo več učila, ker lanska matematika sploh ni bila težka! Najmanj sem znala slovnico pri slovenščini :? - kar nekaj no...Glede angleščine pa tako-jaz sem mislila da sem full zabluzla, ker mi gap filli tudi niso šla pa ostalo je tui šlo bolj tak, ampak sem potem tudi 3 pisala vse skup, tak da če ti ostalo gre, samo gap filli ne, pol se sploh ne sekiraj, ker ni tak težko kot strašijo profesorji :D ! Sociologije sicer nisem imela, vem pa da so jo moji sošolci full slabo naredili-večinoma z 2, tak da to se res napiflaj kolko se pač lahko! Aja pa jaz sem kar vesela, da smo mi pri slovi imeli taki zakon knjigi - visoška kronika + zločin in kazen, ker ko letos gledam kaj ima moja seka mi je kar slabo zravn :eek: :D !
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Že začet učit? Jst se še nč ne učim :D Sploh nevem kdaj bi se, oz. kaj nej bi se.
Zaklenjeno