Matura [Združena tema]
- FairyAngel
- Kofetarica

- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
- FairyAngel
- Kofetarica

- Kontakt:
js sm napisala ime pa priimek, pa da naj pošljejo maturo iz drugega roka, zdaj je pa čist njihova stvar ka bojo naredli, mislim, lahko bi kje pisalo, ne pa da mormo ugibat kaj napisat. majo cajt, naj delajo. drugače so mi pa obrazložitev ocene (zaradi pritožbe) domov pošiljali celo večnost, pol enkrat ko sem že pozabla na vse sem dobla po pošti
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- FairyAngel
- Kofetarica

- Kontakt:
-
estrella19
- Sramežljivka

- Kraj: Novo mesto
-
estrella19
- Sramežljivka

- Kraj: Novo mesto
js sm tut samo pr angli dobila list s točkami. ampak to najbrž zato, ker so tam naši odgovori in glih slučajno zravn še točke..
drgač sm pa tut js pričakovala, da bomo dobila še liste,kjer so nam točkoval..ker sm hotla vidt, kaj sm mela narobe ..
ampak okej, sej so tud same pole fajn. če jo to največ,kar lahko dobiš..
drgač sm pa tut js pričakovala, da bomo dobila še liste,kjer so nam točkoval..ker sm hotla vidt, kaj sm mela narobe ..
ampak okej, sej so tud same pole fajn. če jo to največ,kar lahko dobiš..

-
FemmeFatal
- Kofetarica

- SapraVeronika
- Debatorica

- Kraj: in the fairytale
hjo mene je že strah te mature.. matematike niti ne več.. najbl me je eseja pr slovenščini, kr mi res ne grejo
pa še knjiga mi je blesava, sam Pimlico znam že skor na pamet, kolker smo mi velik delali.. slovnice pa tud niti ne maram.. pr angli me je edin strah gap fillov kr tam pa jz pogorim čist.. čeprau mi drugač še kr gre.. sociologija pa piflarijaaa
eh bo že nekot.. ful bo hitr minlo do poskusne mature..
pa še knjiga mi je blesava, sam Pimlico znam že skor na pamet, kolker smo mi velik delali.. slovnice pa tud niti ne maram.. pr angli me je edin strah gap fillov kr tam pa jz pogorim čist.. čeprau mi drugač še kr gre.. sociologija pa piflarijaaa
eh bo že nekot.. ful bo hitr minlo do poskusne mature..Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
SapraVeronika napisal/-a:hjo mene je že strah te mature.. matematike niti ne več.. najbl me je eseja pr slovenščini, kr mi res ne grejopa še knjiga mi je blesava, sam Pimlico znam že skor na pamet, kolker smo mi velik delali.. slovnice pa tud niti ne maram.. pr angli me je edin strah gap fillov kr tam pa jz pogorim čist.. čeprau mi drugač še kr gre.. sociologija pa piflarijaaa
eh bo že nekot.. ful bo hitr minlo do poskusne mature..
Jaz sem matematiko imela vedno zaključeno komaj 2, na maturi pa sem jo pisala 3, pa še to bi pisala boljše če bi se malo več učila, ker lanska matematika sploh ni bila težka! Najmanj sem znala slovnico pri slovenščini
! Sociologije sicer nisem imela, vem pa da so jo moji sošolci full slabo naredili-večinoma z 2, tak da to se res napiflaj kolko se pač lahko! Aja pa jaz sem kar vesela, da smo mi pri slovi imeli taki zakon knjigi - visoška kronika + zločin in kazen, ker ko letos gledam kaj ima moja seka mi je kar slabo zravn
!- **SiMoN@**
- Kofetarica

A bi mogla dobit mogoče use te liste s točkami, kr mene mot, da ne vem kako so mi točkoval.