SapraVeronika napisal/-a:hjo mene je že strah te mature.. matematike niti ne več.. najbl me je eseja pr slovenščini, kr mi res ne grejo

pa še knjiga mi je blesava, sam Pimlico znam že skor na pamet, kolker smo mi velik delali.. slovnice pa tud niti ne maram.. pr angli me je edin strah gap fillov kr tam pa jz pogorim čist.. čeprau mi drugač še kr gre.. sociologija pa piflarijaaa

eh bo že nekot.. ful bo hitr minlo do poskusne mature..
Jaz sem matematiko imela vedno zaključeno komaj 2, na maturi pa sem jo pisala 3, pa še to bi pisala boljše če bi se malo več učila, ker lanska matematika sploh ni bila težka! Najmanj sem znala slovnico pri slovenščini

- kar nekaj no...Glede angleščine pa tako-jaz sem mislila da sem full zabluzla, ker mi gap filli tudi niso šla pa ostalo je tui šlo bolj tak, ampak sem potem tudi 3 pisala vse skup, tak da če ti ostalo gre, samo gap filli ne, pol se sploh ne sekiraj, ker ni tak težko kot strašijo profesorji

! Sociologije sicer nisem imela, vem pa da so jo moji sošolci full slabo naredili-večinoma z 2, tak da to se res napiflaj kolko se pač lahko! Aja pa jaz sem kar vesela, da smo mi pri slovi imeli taki zakon knjigi - visoška kronika + zločin in kazen, ker ko letos gledam kaj ima moja seka mi je kar slabo zravn

!