Čevlji
Se morda katera spomni vijolčnih čevljev s peto (peeptoesov), ki so jih prodajali v Humanicu pred mesecem ali dvema? Spredaj so imeli nek kristalček ali nekaj podobnega. Takrat jih nisem kupila, sedaj mi je zelo žal, do Humanica pa še nekaj časa ne bom mogla.
Mogoče katera ve ali jih še imajo in kje bi lahko dobila kaj podobnega?
Mogoče katera ve ali jih še imajo in kje bi lahko dobila kaj podobnega?
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
bleona napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:tanika* napisal/-a:mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več
Jaz mam gumi skornje. Take pisane, ful lepe. Oblecem ozke kavbojke in preko skorenjce in je super. V Humanicu prodajajo res lepe.
jz mam isto gumjaste..hah,pa sem misnla da sem edina
Jez pa mam ene superge od Esprita in sm vsa presrečna

Just dance and everything it´s gonna be ok!
A je slucajno vidla ktera kaksn mesec nazaj v Massu na Copovi, ko so meli tak kr dost cevljev z visoko peto (al pa s podplatom) Diesel&Replay? No ker js sm jih gledla tam kaksn mesec dni nazaj, sm bla pa vceri spet tam, pa ni blo niti enga od teh cevljev vec. In mi ful ni logicno, ker jih je blo kr precej, prodali jih zihr niso (itak so bli tud kr precej dragi), ne vem pa zakaj bi jih kr tak umaknli, ker so bli ful mal casa tam (predvidevam no, ker grem vsaj 1x na mesec tja v Mass, pa jih prej se nikol nism vidla - 100% so bli cist nova kolekcija). No zdej pa ne vem a sm sam js tak slepa da jih nism opazla, a je mozno da bi jih prestavli kam v spodnji del? Ceprav tam kok se mi zdi majo sam moske pa otroske.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Js letos ne najdem nč noro ušečnga, če pa že, bi pa kej tacga, pa nimajo pr ns
:
Plažne še pridejo skoz, sam "street" pa nobenih pametnih ni vidt (tele zgori z rošco bi takoj mela
), še zmer se pa ne morem ločt (čeprou so že dvakrat razpadle) od tehle 4 leta straih Reef-k

Plažne še pridejo skoz, sam "street" pa nobenih pametnih ni vidt (tele zgori z rošco bi takoj mela

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha: glede da si bl na roxy frik, ti dam en nasvet. Moj bratranec dela v quicksilverju v stari ljubljani, glede na to da dost pišeš od tam ga zihr poznaš Uzi oz. Ivan in ga prosi, da ki kaj priskrbi. glih zanč mi je pravu, da nabira cune v skladišču, kaj bi dal v štacuno in da majo ogromn dobrih stvari sam šefi se pač ne spomnejo not dat. če mu pokažeš slikco kkšnih k so ti ful všeč, ti mogoče lahko zrihta. probat ni greh 

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
tanika* napisal/-a:mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več
jaz sem čustveno navezana na moje superstarke, ki ne premočijo...mam pa črne s črnimi črtami, ki so žal rariteta

Houd de wereld tegen
Heh, ne gre to kr tko "odstriži-namontiraj", kr sm ceu poletje u natikačih, skačm use pousod in mi res ni do nekih home made variant, za kere bi se mogla non stop trest, da bo kej odpadl. 

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...