Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Se morda katera spomni vijolčnih čevljev s peto (peeptoesov), ki so jih prodajali v Humanicu pred mesecem ali dvema? Spredaj so imeli nek kristalček ali nekaj podobnega. Takrat jih nisem kupila, sedaj mi je zelo žal, do Humanica pa še nekaj časa ne bom mogla.

Mogoče katera ve ali jih še imajo in kje bi lahko dobila kaj podobnega?
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

bleona napisal/-a:
_Petra_ napisal/-a:
tanika* napisal/-a:mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več :roll:

Jaz mam gumi skornje. Take pisane, ful lepe. Oblecem ozke kavbojke in preko skorenjce in je super. V Humanicu prodajajo res lepe. :)

jz mam isto gumjaste :) ..hah,pa sem misnla da sem edina :)

Jez pa mam ene superge od Esprita in sm vsa presrečna :D, ker mi ne premočijo, ker sm bla sigurna, da mi bodo...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

A je slucajno vidla ktera kaksn mesec nazaj v Massu na Copovi, ko so meli tak kr dost cevljev z visoko peto (al pa s podplatom) Diesel&Replay? No ker js sm jih gledla tam kaksn mesec dni nazaj, sm bla pa vceri spet tam, pa ni blo niti enga od teh cevljev vec. In mi ful ni logicno, ker jih je blo kr precej, prodali jih zihr niso (itak so bli tud kr precej dragi), ne vem pa zakaj bi jih kr tak umaknli, ker so bli ful mal casa tam (predvidevam no, ker grem vsaj 1x na mesec tja v Mass, pa jih prej se nikol nism vidla - 100% so bli cist nova kolekcija). No zdej pa ne vem a sm sam js tak slepa da jih nism opazla, a je mozno da bi jih prestavli kam v spodnji del? Ceprav tam kok se mi zdi majo sam moske pa otroske.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ mensezdi da sem jih vidla v kleti? na čopovi
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst sm v Londonu končno najdla gladiatorke:

Slika
Slika

So pa od firme Aldo.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Joj men so pa te gladiatorke tak grozne. :nein:

densy napisal/-a:^ mensezdi da sem jih vidla v kleti? na čopovi

A majo tud klet al kaj? Haha :D :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

seveda majo klet :D pa še kr velik ponudbe tud spodi (ne sam v pritličju in 1. štuku)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja sej majo sam v kleti te salonarčke pa te bl elegantne stvari :) no na vrhu majo pomoje art*. jest grem vedno v klet :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

končno našla balerinke v katerih moje noge NE zgledajo ko čolni :D fuuul lepi .. iz madnessa :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js letos ne najdem nč noro ušečnga, če pa že, bi pa kej tacga, pa nimajo pr ns :( :

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Plažne še pridejo skoz, sam "street" pa nobenih pametnih ni vidt (tele zgori z rošco bi takoj mela :hearts: ), še zmer se pa ne morem ločt (čeprou so že dvakrat razpadle) od tehle 4 leta straih Reef-k

Slika
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Aloha: glede da si bl na roxy frik, ti dam en nasvet. Moj bratranec dela v quicksilverju v stari ljubljani, glede na to da dost pišeš od tam ga zihr poznaš Uzi oz. Ivan in ga prosi, da ki kaj priskrbi. glih zanč mi je pravu, da nabira cune v skladišču, kaj bi dal v štacuno in da majo ogromn dobrih stvari sam šefi se pač ne spomnejo not dat. če mu pokažeš slikco kkšnih k so ti ful všeč, ti mogoče lahko zrihta. probat ni greh :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Heh, Uzi je moj kolega, poznam tut šefe, sm delala svoj cajt tm, tko da poznam sceno.

Tele šlape so pa nabrane iz use pousod, sploh ni rečen, da so letošnji model :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

tanika* napisal/-a:mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več :roll:

jaz sem čustveno navezana na moje superstarke, ki ne premočijo...mam pa črne s črnimi črtami, ki so žal rariteta :(
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

take s rožami japanke sem ful videvala kaksno leto nazaj na vrhniki
al pa zakaj si na kakšne navadne japanke ne daš sama kakšne rože?
te so dostkrat na elastikah pa tem naglavnem okrasju..odstriži in namontiraj :)
no,edino če daš dost na firmo..
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Heh, ne gre to kr tko "odstriži-namontiraj", kr sm ceu poletje u natikačih, skačm use pousod in mi res ni do nekih home made variant, za kere bi se mogla non stop trest, da bo kej odpadl. :wink:
Zaklenjeno