tiana1 napisal/-a:pri nas je pa tko ane sestrca ma rojstn dan na miklavža tko da od tastarih dobi samo eno darilo js ji pa ponavad zmer ful kupm in to zmer dva, ker js mam pa pol r.d. na božični večer tko da že celo življenje dobivam samo eno darilo za vse skp al pa sploh ne in se ful potrudm da moja tamala tega ne doživi. najbol je pa tud k večji del familije in frendov pozab na moj rojstn dan ker so vsi obsedeni zarad božiča tko da ja prazniki so ZAKON
Ooo, a res... Jaz imam tudi malce pred božičem rojstni dan (pa še god zraven), ampak se je moja mama vedno trudila, da je bilo vse čisto ločeno... Tako da vedno za vsak praznik posebej dobim cele kupe krasnih daril (ne bi bilo treba), ki si jih zadnja leta kar sama izberem oz. vsaj nakažem

... Tako vsaj res dobim tisto, kar potrebujem; v nasprotnem primeru bi se mi res zdelo škoda denarja & truda, ki bi šla v prazno... Joj, pa še tako lepo je potem vse zavito, vedno v nekem izbranem stilu (ga tudi sama ponavadi predlagam

... Heh, z mami pač lepo sodelujeva

), da se vse ujema...
Lani sem celo mizo rojstnodnevnih daril pustila za okras kar pol leta (čisto zares, hehe), pa božično okrasje tudi

... Vse je bilo takih barv kot moje stanovanje... In potem sem še sredi vročega poletja odpirala kakšna darilca & podoživljala vzdušje... Aja, par stvari pa še vedno čaka, da se jim posvetim

...
Sama pa za praznike obdarujem le najbližje, in sicer ponavadi kar sama ustvarjam... Itak so največ vredne tiste stvari, ki jih ni mogoče kupiti z denarjem

...
No, me je pa letos praznično vzdušje nekoliko zapustilo in bom praznike po mojem bolj kot ne ignorirala

...