Pobriti spodaj

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

NaGaJiVkA88 napisal/-a:...hm, js načeloma nimam nič proti moškim takšnim kt so...ampak, je pa malo bolj higiensko,

daj tole o higieni malo bolj razloži...

sicer sem že napisal, pa bom še enkrat: stavim, da je moje mednožje veliko bolj higiensko kot tvoje lasišče! :wink:
Uporabniški avatar
ta_miška
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Cerknica

Neprebrana objava Napisal/-a ta_miška »

Ja se strinjam...čisto odvisno od vsakega posameznika....za nekatere je potreba, da se pobrijejo že zaradi higijene...nekaterim pa to ne dela preglavic. :wink:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Moj pa se je za foro pobril spodej. Pa mi ni glih odgovarjalo najbolj... Najbrš nism navajena. :roll: Mi je velik bolj všeč če si sam mal pristriže... :wink: :oops:
pa še špika zdj ko en jež...

Za ženske je drugač... Me mamo gladke noge, zato zgleda da smo depilirane tut spodej... Tipom paq bolj paše da majo vsaj mal. :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ge.. :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:03, skupaj popravljeno 1 krat.
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: pobriti odspodaj...

Neprebrana objava Napisal/-a me_myself_and_I »

kravzlbavc napisal/-a:zanima me kaj vi mislite o tem..vam je všeč če je moški spodaj obrit al mate raje naravne.....
bi ble s tipom vseeno, tud če nebi biv obrit,pa vam bi blo boljše če bi biv??
kaj pa vaši fantje, kolegi...se brijejo spodaj??

načeloma mi ni to tolk pomembno,sam če pa že loh izbiram rajš vidim, če je obrit...gladkost mi bolj prija.. moj fant se včasih pobrije...
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a ice-red »

Martin napisal/-a:Svoje goščave že dolgo ne nosim s seboj in se takole prav dobro počutim. Ker ne zgledam kot medved (skoraj nič dlak po prsih čisto naravno) izgledam super pobrit spodaj, sem pa požel več navdušenja kot zgroževanja ... v bistvu samo navdušenje :)

jest sm pa čist proti da se tip brije. in ne vem kak ti lohk sede da nimaš dlak po prsih. to je men totaln odbijajoče. s tem mi deluje tip ko bi mel 10 let in je še totaln otrok. če ma dlake sej zgleda taprav dec.
a pol si tud noge briješ????? :lol:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js nism lih pristaš tega, da se fant obrije spodi...malo naravnega mora bit...tud u cosmotu je biu članek, d se lhko tud z njegovimi dlakcami igraš :wink: :oops: edino če je res pravi pragozd, pole bi biu tud že cajt...

pod pazduho pa se moj mora obvezno...še posebi zdej k bo poletje, bo mogu še dodatno poskrbet da bo lepo izgledu... :wink:
brada pa...ni šans d bi jo meu! špika, bode, boli...če jo pusti kšne 2 dni, sm že slabe volje, k se malo mečkava, k pridm cela popikana na koncu :?
Martin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Martin »

ice-red napisal/-a:
Martin napisal/-a:Svoje goščave že dolgo ne nosim s seboj in se takole prav dobro počutim. Ker ne zgledam kot medved (skoraj nič dlak po prsih čisto naravno) izgledam super pobrit spodaj, sem pa požel več navdušenja kot zgroževanja ... v bistvu samo navdušenje :)

jest sm pa čist proti da se tip brije. in ne vem kak ti lohk sede da nimaš dlak po prsih. to je men totaln odbijajoče. s tem mi deluje tip ko bi mel 10 let in je še totaln otrok. če ma dlake sej zgleda taprav dec.
a pol si tud noge briješ????? :lol:

Pač, če naravno nisem poraščen in skoraj nimam dlak po prsi, jih nimam. In mi je tako všeč. Nog si ne brijem, ker zato mi jih ni treba (nisem plavalec ali kolesar), sicer pa so tudi noge sorazmerno malo poraščene.
Uporabniški avatar
mičkena
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mičkena »

jaz pa ne maram da se tip brije.razen kak hrbet paramena, tisti ki imajo probleme s tem..obrite pazduhe me odbijajo full..ok urejenost, sam to ga se mi zdi poženšči..:) da pa si brije prsa in pol tam neki pika, baa :?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Moj moški se brije. Ker je meni tako všeč.
In tudi jaz se. Na golo, nič črtic, nič krogecov in ne vem, kaj še vse.
Ne maram dlak med zobmi. Ljubim fafanje, ampak želim, da je okoli tiča vse urejeno in pripravljeno na užitek.
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a ice-red »

Tonja napisal/-a:Moj moški se brije. Ker je meni tako všeč.
In tudi jaz se. Na golo, nič črtic, nič krogecov in ne vem, kaj še vse.
Ne maram dlak med zobmi. Ljubim fafanje, ampak želim, da je okoli tiča vse urejeno in pripravljeno na užitek.

men pa ne bi biv užitek, da bi biv tip obrip. mal dlak pa mora bit. vsej veš da si z "decom" in ne z enim otrokm, ka nima dlak... me kr zmrazi ko si predstavlam tipa brez dlak. :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

ice-red napisal/-a:
men pa ne bi biv užitek, da bi biv tip obrip. mal dlak pa mora bit. vsej veš da si z "decom" in ne z enim otrokm, ka nima dlak... me kr zmrazi ko si predstavlam tipa brez dlak. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, ampak potem bi tudi moški lahko komplicirali, da se ženske nebi smele brit, ker se potem počutijo, kot bi "porivali" otroka. Pa se ne :eek: :D .
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Obstajajo tut tipi, ki se resnično počutjo, kot da bi po**** otroka, če ma ženska čist pobrito. Poznam kr neki primerov. Drgač se pa strinjam, moški more imet dlake, da se vid, da je dec. :D
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Jap, freaky, poznam take moške. Poznam tudi moške, ki NE prenesejo, da se ženska pobrije ali malo postriže! Ni govora, tam mora biti goščava ( :eek: ). Poznam moške, ki ne marajo, da se ženske brijejo pod pazduho ali pa po nogah... V glavnem, kolikor nas je na svetu, bi res bilo čudno, da bi vsi imeli isti okus.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Hm, jaz ne poznam niti enega tipa, ki bi hotel, da ima ženska tam spodaj vse naravno :eek:

Resno so tut taki?? Hehe
Odgovori