Sex na javnem mestu?
Mah...tale atlantis je itak f** plac...baje da je prav en plac tam ko si skrit pred vsemi v taki votlini...tam jih je že dosti za domovino padlo...seveda govorim iz druge roke...jaz sploh ne vem kje je ta plac
Klopce so pa itak znan plac v tivoliju...mah daj...k je čisto smešn to
Bom rajši tiho, ker drugače bom spet poslušal potem

Klopce so pa itak znan plac v tivoliju...mah daj...k je čisto smešn to

Bom rajši tiho, ker drugače bom spet poslušal potem

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Ja, jaz sem mela lih par dni nazaj prigodo da sem se sam smejala.
Z jebačem sma se dobila na enem parkingu (ponoči), pa se sprakirama, neki časa se menima in to. Poleg je pa gozd, pa skos neke šumelo tam. Ampak pač, kakšna žvala hodi sem in tja, ker je pokalo pa tut minimalno.
Nič, pred avtom se jaz lepo spravim, da ga malo obdelam, pole se pa spravima v avto in ......... Ok, dobro je, da je bila noč in da mam zatemnjene šajbe
.
Ko končama, se malo shladima in se začnema prpravlat na drugo rundo, pa začnema bit malo bolj pozorna na vse skupaj. In ugotovima, da sma mela občinstvo
.
Se oblečema, grema ven, en tipo takoj spizdo (drugi pa ne, sam nisma vedla). Pa jebač neke pizdi pa to, pa se jaz smejim, pa pravim: "Kaj ku*ac se sekiraš, dedi so tak prpe. Da si ga raje ob gledanju na roke mečejo, namesto, da bi poleg prišli."
Pole je pa drugi tut spizdo
Z jebačem sma se dobila na enem parkingu (ponoči), pa se sprakirama, neki časa se menima in to. Poleg je pa gozd, pa skos neke šumelo tam. Ampak pač, kakšna žvala hodi sem in tja, ker je pokalo pa tut minimalno.
Nič, pred avtom se jaz lepo spravim, da ga malo obdelam, pole se pa spravima v avto in ......... Ok, dobro je, da je bila noč in da mam zatemnjene šajbe

Ko končama, se malo shladima in se začnema prpravlat na drugo rundo, pa začnema bit malo bolj pozorna na vse skupaj. In ugotovima, da sma mela občinstvo

Se oblečema, grema ven, en tipo takoj spizdo (drugi pa ne, sam nisma vedla). Pa jebač neke pizdi pa to, pa se jaz smejim, pa pravim: "Kaj ku*ac se sekiraš, dedi so tak prpe. Da si ga raje ob gledanju na roke mečejo, namesto, da bi poleg prišli."
Pole je pa drugi tut spizdo

hmm.. na parkirišču, v gozdu, pa na travniku.. valda narava pa to
drgac pa enkat u dvigalu,nisva se mogla zadrzat,sva že notr začela...res noro, polno adrenalina+strahu če bi se lift nekje ustavu in bi naju kaksn sosed zagledu hehe
smeh je biu tudi na morju,ko sva pristala kar na sadovnjaku al vrtu od ene bajte... oh ja
aja tole z atlantisom pa groza!

smeh je biu tudi na morju,ko sva pristala kar na sadovnjaku al vrtu od ene bajte... oh ja

aja tole z atlantisom pa groza!
MilkyWay napisal/-a:densy napisal/-a:ja una votlina v atlantisu: ko sm bla tam, sta se tut dva skor dol dala. prov gnilo je blo za vidt
ma kje je ta votlina?? a tm kjer se vidi malo pogled na garderobe (al kaj so že to)? k vem da je en fajn plac tm pr uni deroči reki (al kako je že...)
Ja, to je ta votlina, ampak je na stropu kamera tako da se VSE vidi.

- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Mene vzburja misel, da bi nekje v javnosti, moj pa me vsakič sproti opominja na 400 € kazni
Hja, saj to ni tok malo...še posebej, če je 400 eur njegova plača npr.
Sej v javnosti se ne seksa za to, da bi te kdo dobil, ampak je vzburljivo ravno to, da te lako kdo dobi, pa te ne. Vzburljivo je meni to, da se moraš skrivat in biti čim bolj tiho , če si kje na javnem prostoru.
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Mene vzburja misel, da bi nekje v javnosti, moj pa me vsakič sproti opominja na 400 € kazni
Sej v javnosti se ne seksa za to, da bi te kdo dobil, ampak je vzburljivo ravno to, da te lako kdo dobi, pa te ne. Vzburljivo je meni to, da se moraš skrivat in biti čim bolj tiho , če si kje na javnem prostoru.
No...ja...vem...sam tko...najboljš je vozit po predpisih.

Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Mene vzburja misel, da bi nekje v javnosti, moj pa me vsakič sproti opominja na 400 € kazni
No...ja...vem...sam tko...najboljš je vozit po predpisih.
Pa že. Sam vseen upam, da prepričam kdaj svojga, da bova še kje na javnem mestu