fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Itak da obstaja. Je pa res, da v večini primerov je v ozadju neka kemija, ampak..nismo živali, tko da ta kemija ostane samo kemija, če tako osebi želita.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Meni nekdo, s katerim sem "zabluzila", ne more biti res dober prijatelj.
Sem pa do zdaj vedno mislila, da imam lahko prijatelje, pa je bilo na žalost vedno nekaj odzadaj-v smislu te vaše "kemije".
Na srečo se mi s tem več ni potrebno ubadati, sem čisto zadovoljna z ženskim krogom pravih prijateljic.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

jaz nimam ženskih prijateljic, misija nemogoče
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Speer
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Speer »

Iz mojih izkušenj, so taka prijateljstva res redka. Govorim o takem, kjer se z žensko res ujamem, ob enem pa je nikoli nisem vizualno slačil ali kaj podobnega si predstavljal, čeprav je (lahko) damn near perfect na pogled.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

saj se da ja. ampak privlačnost zadaj bo vedno in tako prijateljstvo kot je lahko med osebama istega spola (al pa nasprotnega seveda, če govorimo o homoseksualcih), pri tem, kjer je vmes privlačnost, ne more bit. Ampak če pač vsaj ena oseba uspe izložit to privlačnost in se zadovoljit samo s prijateljstvom se pa nekak da. če pa se obe privlačita pa itak nima smisla, zakaj ne bi bla več kot prijatelja. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Glede tega, da ne bi mogla imeti ženskih prijateljic-zakaj že ne?
Saj niso vse bitches, ki te ogovarjajo za hrbtom, so ti fošne vsega kar se ti dobrega zgodi, ti ne kradejo tipov ali pa se pogovarjajo samo o lakcih in senčkah.
Imaš tudi takšne, s katerimi se dejansko ujameš, imajo podobne interese ali pa so enako nore kot ti sam-to zadnje je najbolj fajn.
Pa še strah te ni potrebno biti, da bi bilo njeno mnenje o kakšni stvari popolnoma neobjektivno zaradi postranskega gledanja v joške/rit.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Ti verjamem.
Jaz imam problem spoznavat punce, ker se mi zdi nenaravno, nikoli nisem imela kakšne bližje ženske prijateljice....občutek imam, da so vse okupirane s strani svojih moških in sem jaz tam tretje kolo zraven. Niti ne vem, o čem bi se naj pogovarjala s punco, zato mogoče ne vidim smisla v tem, da bi imela prijateljico oz. zaupnico.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

emanuela napisal/-a:Glede tega, da ne bi mogla imeti ženskih prijateljic-zakaj že ne?
Saj niso vse bitches, ki te ogovarjajo za hrbtom, so ti fošne vsega kar se ti dobrega zgodi, ti ne kradejo tipov ali pa se pogovarjajo samo o lakcih in senčkah.
Imaš tudi takšne, s katerimi se dejansko ujameš, imajo podobne interese ali pa so enako nore kot ti sam-to zadnje je najbolj fajn.
Pa še strah te ni potrebno biti, da bi bilo njeno mnenje o kakšni stvari popolnoma neobjektivno zaradi postranskega gledanja v joške/rit.

:flehan: :zustimm:

Opisala si prijateljico, ki je moralna in ki ni dolgočasna (kar tudi ni nezanemarljiva kategorija). Jz bi dodala še lastnost "ki niso tok občutljive, da ne bi ble zmožne kakšne medsebojne zajebancije" in "ki zna odpuščati oz. ni zamerljiva za vsak (manjši in tudi občasno kakšen večji) kakec..." Torej takšna, ki ima debelo kožo. S takim karakterjem prijateljstvo lahko traja in je ekivalentno familijarnemu odnosu!

To, kar si rokerca rekla, je pa res, da ženske zanemarjajo odnose s prijateljicami zaradi moških. To se je tudi že meni zgodilo. Prej največje prijateljice, potem ko je šla z njim živet, pa kot da me ni... ZMERAJ je pa čas tisti, ki pokaže, koliko je ena prava in trdna prijateljica.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Glede prijateljstva med tipom in žensko bom takole zapisal: odvisno od okoliščin ter energije, ki jo ženska oddaja. Sem se pred leti izpovedal eni punci, pa me je zavrnila in mi rekla, da bi želela biti samo prijateljica. Ni bilo problema, še danes sva prijatelja. Enak primer je bil pri neki drugi punci, ko mi je rekla da naj bova najprej prijatelja in dava času čas. Čez čas sem ji povedal, da si ne želim več imeti stikov z njo in to je to. Prav tako sem pred nekaj leti čisto nepričakovano srečal znanko iz srednje šole, s katero sva se pričela družiti. Kakšen mesec pozneje izvem da že ima fanta in mi pove, da so njena povabila bila le prijateljska. Zatem sva se spet dobila na pijači da bi razjasnila nekatere stvari, pa preden sva se poslovila, mi ona reče: "No, saj se še kaj vidimo." Seveda vnovičnega srečanja nisem nikoli predlagal, tako da sva se takrat tudi nazadnje videla. Po vsem skupaj sem v prijateljskih odnosih ostal le z nekaj puncami, pa še s temi se poredko videvam, nekajkrat letno, predpogoj je pa bil da tudi sam nisem do njih razvil čustev naklonjenosti razen pri eni, toda so me ta v dobrega pol leta minila.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

jaz imam pa veliko moških prijateljev. Med njmi tudi bivšega, s katerim se še kdaj kaj zajebavava glede naju.
Se mi pa zdi, da tudi če ti je nekdo všeč si še vedno lahko z njim le prijatelj. Ne rabiš zato zdaj vsakega skenslat, ker do njega nekaj čutiš.
Don't worry, be happy!!
Fantin
Debatorica
Debatorica

Nisem napisal da je treba vsako skenslat. Pravim da je to odvisno od okoliščin in energije, ki jo ženska oddaja.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

Po tvojem komentarju sodeč si storil prav to. Ker se niso odzvale tako, kot si sam hotel, si ji skenslal. Tiste, s katerimi pa prijateljuješ, pa preprosto ne vzbujajo takšnega zanimanja.

Z ženskega vidika lahko povem to: pri vsakem prijatelju se vse vprašamo, kaj pa, če bi ...? ampak! se pa potem tudi vprašamo, če je vredno poskusit karkoli več. je med nama taka energija, ki bi vodila v neko zvezo? in tu se dostikrat privlačnost konča. in zase vem, da ko nekoga enkrat dam v ''friendzone'', tam tudi ostane.

Ko pa je med dvema privlačnost nenormalna, pa se mi zdi, da se tak vidi na kilometer! In takrat je brezveze silit naprej z nekim prijateljstvom, ampak je najbolje, da se oba prepustita toku.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Meni se pa zdi, da to na dolgi rok ne funkcionira ... oziroma se taka prijateljstva ''razrahljajo'', ko en od obeh stopi v zvezo, prav zaradi te ''kemije'', ki je načeloma vedno prisotna - z ene strani. (Malo stereotipno, ampak navadno z moške ... ;))
Fantin
Debatorica
Debatorica

Beya_ napisal/-a:Po tvojem komentarju sodeč si storil prav to. Ker se niso odzvale tako, kot si sam hotel, si ji skenslal. Tiste, s katerimi pa prijateljuješ, pa preprosto ne vzbujajo takšnega zanimanja.
Daj preberi kar sem zgoraj napisal. :roll:
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

Sem prebrala in ostajam pri istem mnenju.
S prvo si kolega in predvidevam, da do nje ne gojiš dobenih čustev več (v smislu za kaj več) glede na zadnji stavek. Torej: te punce, s katerimi prijateljuješ, ne vzbujajo več zanimanja. period.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Odgovori