Okey, jaz sm tud čist obsedena postala z nadaljevanko. Sem v 3 dneh celo sezono pogledla, res mi je zakon... zdaj pa čakam, da bo cela druga sezona zunaj, da še tole na hitro pogledam, ker nevem če bi lahko čakala iz tedna v tedn da bo novi del zunaj... igralska zasedba pa je itak d' best, Wentworth Miller pa itak ko tak hudo gleda
sam kok majo uni maskerji al kaj so, dela z wentom, k mu morjo un načrt zapora risat na kožo... bogi...
dejte mi neki povedat... tko off topic... kje mate ta hrvaški rtl? a ga v ljubljani sploh lovimo? jst to nč ne vem pa bi ga rada mela, k so baje ful dobri filmi gor... pliiiz če kdo ve
pebbles napisal/-a:sam kok majo uni maskerji al kaj so, dela z wentom, k mu morjo un načrt zapora risat na kožo... bogi...
dejte mi neki povedat... tko off topic... kje mate ta hrvaški rtl? a ga v ljubljani sploh lovimo? jst to nč ne vem pa bi ga rada mela, k so baje ful dobri filmi gor... pliiiz če kdo ve
Mislm da mu tist neki gor prlinamjo in ne rišejovsakič znova
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
pebbles napisal/-a:sam kok majo uni maskerji al kaj so, dela z wentom, k mu morjo un načrt zapora risat na kožo... bogi...
Mislm da mu tist neki gor prlinamjo in ne rišejovsakič znova
Sej obstaja en 'behind the scenes' kjer to povejo. Tattooje mu po delčkih limajo na telo, odvisno od tega kaj rabjo, celga je mel do zdej samo enkrat gor (v sceni pod tušem).